- 30 Aralık 2015
- 1.343
- 1.331
- 53
- 34
Canim hsg den korkma o kadarda zararli birsey degil cok kisa suruyor zaten islem.. Narkozun etkisini dusunene kadar bir suru zararli seyler var canm hayatinizda. Ben iki tane ameliyat oldum iki defa hsg cekildim.. Bir sorun varsa sonra niye cektirmedim diye uzulutsun bence cektir derim.. Tabi ne kadar zaman oldu bilmiyorum ama bir yili gectyse eger denemeler baslayali bence cektirmelisin..Insallah bu ay hamisler artar topikte :) bu ay bnm icimde cok iyi hisler olmasina ragmen igneden sonra uc gun iliski olmasi gerekirken bir gun oldu yalnızca bazı sebeplerden...kısmet bu isler gercekten..bu arada inofolic denen folik asidi arastrdım cidden iyi sonuclar alanlar var ben bir dahaki ay baslıycam ona artık klomen ve igne istemiycem bir sure Allaha bırakcam tamamen rahim filminde de cok kararsızm biraz daha bekleyeyim diyorum bos yere anestezi almaktansa. Cunku zararlı seyler bunlar hep ileri vadede zararı cikabilir bu arada denedikten sonraki zaman diliminde duş alırken cok sıcak su kullanmayın ılık olsun yeter bu da bikac yerde vardı bilginize :)))
canm folikasiti al bencede.. rahim filmi çektirmen konusunda ise daha önce hamile kalmışmıydın hiç kimyasal ya da düşükte olabilir birde ne kadar zamandır istiyodunuz ona göre bi yorumda bulunayımInsallah bu ay hamisler artar topikte :) bu ay bnm icimde cok iyi hisler olmasina ragmen igneden sonra uc gun iliski olmasi gerekirken bir gun oldu yalnızca bazı sebeplerden...kısmet bu isler gercekten..bu arada inofolic denen folik asidi arastrdım cidden iyi sonuclar alanlar var ben bir dahaki ay baslıycam ona artık klomen ve igne istemiycem bir sure Allaha bırakcam tamamen rahim filminde de cok kararsızm biraz daha bekleyeyim diyorum bos yere anestezi almaktansa. Cunku zararlı seyler bunlar hep ileri vadede zararı cikabilir bu arada denedikten sonraki zaman diliminde duş alırken cok sıcak su kullanmayın ılık olsun yeter bu da bikac yerde vardı bilginize :)))
Hic hamile kalamadım cnm 7 ay oldu..ama bu yedi ay icinde yumurtlama donemine denk getiremedigimiz oldu...folik asidi simdi mi degistireyim şu an folic 1 kullaniyorum inofolic alıp simdi baslymmi yoksa adet olunca mı bi dahaki yumurtlama donemi icin ?canm folikasiti al bencede.. rahim filmi çektirmen konusunda ise daha önce hamile kalmışmıydın hiç kimyasal ya da düşükte olabilir birde ne kadar zamandır istiyodunuz ona göre bi yorumda bulunayım
7 ay daha uzun bir surec degil canm.. Benm bir yakinim tam bir yil sonra hamile kalfi sabirli olmamiz lazim biraz .. İnsallah vok bekletmez seni bebisin.. Bu arafa bu inofolici doktor mu verdi kizlar? Nette pko lar kullaniyor genelde yaziyot bende kullansam zarari olur m sizceHic hamile kalamadım cnm 7 ay oldu..ama bu yedi ay icinde yumurtlama donemine denk getiremedigimiz oldu...folik asidi simdi mi degistireyim şu an folic 1 kullaniyorum inofolic alıp simdi baslymmi yoksa adet olunca mı bi dahaki yumurtlama donemi icin ?
HADİ İNŞ CANIM SENDEN GÜZEL HABERİ DUYARIZ DAHA SONRA DA İNŞ DARISI BİZLERE DE DERİZ BEN ŞUBAT AYI İÇİN UMUTLUYUM BAKALIMu-mutlu lale aaynaa kizlar umut bizler için Allahtan umut kesilmez rabbim dermansiz dert vermesin. Reglime son bes gun heyecan dorukta hepimiz teyze olduk simdi sira nasipse bizde.gebiş olun size bebek hediyesi yolluycam kizlar:)
hiç belli olmaz belki o bir kere de bile tutmuştur inş ben de bu ay çok umutluyum topiğimiz de iyi gidiyor hamişlerimiz maşallah sıra bizlerdedir inş aminInsallah bu ay hamisler artar topikte :) bu ay bnm icimde cok iyi hisler olmasina ragmen igneden sonra uc gun iliski olmasi gerekirken bir gun oldu yalnızca bazı sebeplerden...kısmet bu isler gercekten..bu arada inofolic denen folik asidi arastrdım cidden iyi sonuclar alanlar var ben bir dahaki ay baslıycam ona artık klomen ve igne istemiycem bir sure Allaha bırakcam tamamen rahim filminde de cok kararsızm biraz daha bekleyeyim diyorum bos yere anestezi almaktansa. Cunku zararlı seyler bunlar hep ileri vadede zararı cikabilir bu arada denedikten sonraki zaman diliminde duş alırken cok sıcak su kullanmayın ılık olsun yeter bu da bikac yerde vardı bilginize :)))
canım ya folbiol içtim bir hafta ya kendim vesvese mi yapıyorum bilmiyorum da acayip daralma falan geldi sanki dokundu sandım gerçi yatak odamızda tavanda küflenme falan var ev çürüyecek neredeyse onu da elfam yaptım heralde şu ınofolıc var onu alsam daha mı iyi olur acaba diyorumcanm folikasiti al bencede.. rahim filmi çektirmen konusunda ise daha önce hamile kalmışmıydın hiç kimyasal ya da düşükte olabilir birde ne kadar zamandır istiyodunuz ona göre bi yorumda bulunayım
hadi bakalım bu hafta bekliyorum güzel haberlerSelam kızlar bugün 13.gunum :)
Eşim ilk defa bu kadar düzenli ilişkiye giriyor önceden hep tek ilişki denk geliyordu çok önem verdi o kadar çok istiyor son haftaya kadar gün aşırı yapıcaz dedi :)hadi bakalım bu hafta bekliyorum güzel haberler
ben de eşimi sıkıştırdım artık sıkıldım düzene sokmuyoruz ilişkilerimizi dedim bu hafta düzenli yapacağız artık bakalım babası ve annesi de eltimlere bıraktım mı rahat oluruz ay yıkanmak bile problem oluyor yaEşim ilk defa bu kadar düzenli ilişkiye giriyor önceden hep tek ilişki denk geliyordu çok önem verdi o kadar çok istiyor son haftaya kadar gün aşırı yapıcaz dedi :)
ALLAH RAZI OLSUN CANIM yapmuru nasıl toplayacağız yani günü var mı bir kere mi toplayacağız toplayınca da yıkanacak kıyız?Kızlar nisan ayında yağmur toplayin.zamanı var ama.netten bakarsiniz.ölüm hariç herderde deva demiş Peygamberimiz.ben iki defa yaptım.çok şükür ikisinde de gebeydim.ve 6+2 gebeyim,cuma günüde kalp sesini duyduk çok şükür. Bide perşembe gecesi "esselatü vesselamü aleyke ya seyyidi ya rasulallah.huzbi yedi kallet hileti edrikni" diye peygamberimize ve tüm seyyitlere 100 defa salâvat getirip dua edin.peygamberimizin ve seyyitlerin yüzü suyu hürmetine duamı kabul et.ve duamin kabul edilmesine engel olan günahlarimi affet diye dua edin.ben faydasını cookk gördüm.
Yok bebeğim yıkanmiycaz.dua edip içcez.onun günleri var.rumi takvime göre.internetten bakarız.duasida var internette.suyu 20 gün boyunca toplayabiliyosun.biriktir.duasini oku.suyla sürekli coğalt.iç.faydasını kesin görürsün.ALLAH RAZI OLSUN CANIM yapmuru nasıl toplayacağız yani günü var mı bir kere mi toplayacağız toplayınca da yıkanacak kıyız?
Daha erken bencede canım 1 yılın doldu hormonların da ve eşinde de problem yoksa o zaman yaptır bence. Eğer bir kere bile hamile kalsaydın hiç gerek yok derdim ama hiç kalamamışsın yaptırman iyi olabilir ama dediğim gibi daha erken 12 ayı doldur bence.. şuanfa hangi dönrmindesin adetin yakınmı eğer yumurtlaman geçtiysee başlama bence zaten pahalı bi ilaç inşallah olmazsın ama eğer regl olursan al bence. Hiç belli olmaz tek seferde bi olur canım yeterki Rabbim ol desin.Hic hamile kalamadım cnm 7 ay oldu..ama bu yedi ay icinde yumurtlama donemine denk getiremedigimiz oldu...folik asidi simdi mi degistireyim şu an folic 1 kullaniyorum inofolic alıp simdi baslymmi yoksa adet olunca mı bi dahaki yumurtlama donemi icin ?
Bana ilk de tavsiye etti korunmayo bıraktığımız ayda dr a genel kontrol için gittim eğer çocuk istiyosan bunu kullanmanı öneririm daha kolay hamile kalırsın demişti öyle aldım. Bende pco filan da yok adetlerim de çok düzenlidir. Bildiğiö bir yan etkisini görmedim. Aksine kullandığım aylardaa kimyasal bile olsa hamile kalabildim. Bana pco luların dozunda vermişti sabah 2 akşam 2 bunu 1 1 olarak alabilirsin eğer pco yoksa. Bende düşürdüm artk sabah 2 tane karıştırıyorum suya aç karnına..7 ay daha uzun bir surec degil canm.. Benm bir yakinim tam bir yil sonra hamile kalfi sabirli olmamiz lazim biraz .. İnsallah vok bekletmez seni bebisin.. Bu arafa bu inofolici doktor mu verdi kizlar? Nette pko lar kullaniyor genelde yaziyot bende kullansam zarari olur m sizce
folbiol hiç kullanmadım abla yan etkisi olur mu bilmiyorum ama pek de sanmıyorum. Sen rutubeti kafaya takıyosan ondan dolayıdır belki daralman. İnofolic i adet başladığında almak daha mantıklı bence çinkü yumurtalar o dönemde gelişmeye başlıyolar. Çatlama zamanı bi işe yaramaz diye düşünüyorumcanım ya folbiol içtim bir hafta ya kendim vesvese mi yapıyorum bilmiyorum da acayip daralma falan geldi sanki dokundu sandım gerçi yatak odamızda tavanda küflenme falan var ev çürüyecek neredeyse onu da elfam yaptım heralde şu ınofolıc var onu alsam daha mı iyi olur acaba diyorum
hadi inşallah abla hayırlara vesile olsun rüyan. Bende bi rüya görmüştüm kız bebek diyodu inşallah gelir bebekler kız erkek fark etmez sağlıklı hayırlı olsunlardaDÜN GECE RÜYAMDA SABAH HAYRINA SÖYLEYEYİM MAVİ İP YUMAĞI GÖRDÜM ÇOK HAYIRLIYMIŞ BİR DE ÇOCUĞA DA İŞARETTİR DİYEN YORUMLAR DA VAR :) BİR GÜZEL KARDEŞİM DE BENİ DÜN AKŞAM RÜYASINDA GÖRMÜŞ YANİ BANA DUA ETTİĞİNİ ONA DA ÇOK SEVİNDİM
ay canım internetten de araştırayım ben annem için de yaparım annem de fil hastalığı var belden aşağısı hep şiş ona da şifa olur nisan ayı gelince aklımda bulunsunYok bebeğim yıkanmiycaz.dua edip içcez.onun günleri var.rumi takvime göre.internetten bakarız.duasida var internette.suyu 20 gün boyunca toplayabiliyosun.biriktir.duasini oku.suyla sürekli coğalt.iç.faydasını kesin görürsün.
aynen canım hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan olsun da kız erkek farketmez canımDaha erken bencede canım 1 yılın doldu hormonların da ve eşinde de problem yoksa o zaman yaptır bence. Eğer bir kere bile hamile kalsaydın hiç gerek yok derdim ama hiç kalamamışsın yaptırman iyi olabilir ama dediğim gibi daha erken 12 ayı doldur bence.. şuanfa hangi dönrmindesin adetin yakınmı eğer yumurtlaman geçtiysee başlama bence zaten pahalı bi ilaç inşallah olmazsın ama eğer regl olursan al bence. Hiç belli olmaz tek seferde bi olur canım yeterki Rabbim ol desin.
Bana ilk de tavsiye etti korunmayo bıraktığımız ayda dr a genel kontrol için gittim eğer çocuk istiyosan bunu kullanmanı öneririm daha kolay hamile kalırsın demişti öyle aldım. Bende pco filan da yok adetlerim de çok düzenlidir. Bildiğiö bir yan etkisini görmedim. Aksine kullandığım aylardaa kimyasal bile olsa hamile kalabildim. Bana pco luların dozunda vermişti sabah 2 akşam 2 bunu 1 1 olarak alabilirsin eğer pco yoksa. Bende düşürdüm artk sabah 2 tane karıştırıyorum suya aç karnına..
folbiol hiç kullanmadım abla yan etkisi olur mu bilmiyorum ama pek de sanmıyorum. Sen rutubeti kafaya takıyosan ondan dolayıdır belki daralman. İnofolic i adet başladığında almak daha mantıklı bence çinkü yumurtalar o dönemde gelişmeye başlıyolar. Çatlama zamanı bi işe yaramaz diye düşünüyorum
hadi inşallah abla hayırlara vesile olsun rüyan. Bende bi rüya görmüştüm kız bebek diyodu inşallah gelir bebekler kız erkek fark etmez sağlıklı hayırlı olsunlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?