Evet canim bir bakmissinn ikiz olmus ayy ne guzel olur:)) benimde hep icimden ikizim olcakmis gibi geciyorAmin canım inşallah gelicekler klomen ile çoğul gebelik yüksek olduğu için de çok istiyorum :) rabbim nasib eder inşallah
Bende çok istiyorum eşim de 4 uz olsun diyor dedim ben nasıl 4 tane yapayımEvet canim bir bakmissinn ikiz olmus ayy ne guzel olur:)) benimde hep icimden ikizim olcakmis gibi geciyor
ben tekiz istiyorum eşim de :) bir tane hayırlarla olaydı hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan YA RABBİMBende çok istiyorum eşim de 4 uz olsun diyor dedim ben nasıl 4 tane yapayım
O zaten espiri yapıyor ama kaç tane olursa olsun hayırlı ve sağlıklı evlat nasib etsin Allahben tekiz istiyorum eşim de :) bir tane hayırlarla olaydı hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan YA RABBİM
Ayy klomenle 3 uz doguran duydum ben ama yaa.. Ayy allah hayirlisini versin yaa evlad sevgisini yasatsin bizlere de insallahhhBende çok istiyorum eşim de 4 uz olsun diyor dedim ben nasıl 4 tane yapayım
öyle canım hayırlısı olsun da inş bizler de en kısa zamanda sevinirizO zaten espiri yapıyor ama kaç tane olursa olsun hayırlı ve sağlıklı evlat nasib etsin Allah
Ay bizim ailede cok ikiz var yaa sansim var aslinda hayirlisii tabi kiz erkek ne farkeder yeterki bebisimiz olsunnŞakayla karışık bizde ikiz olurmuş falan diyoruz. Ama bizde yok eşimdede bilinen yok yani genlerde ikiz olmasada olabilir tabi ayyy birde erkek kız ikiz olursa tadından yenmez. Ah sağlıkla gelsinde tek çift kız erkek hiiiç önemli değil. Eşime 4gün sonra patikleri çıkartırmıyım acaba Allahım nolur geri çevirme bizi.
Aynı anda aglayan iki bebek düşüncesi korkutuyor biraz nasıl idare ediyorlar hem çifte masraf hem iki küçük bebek Rabbim kolaylığını veriyor heralde. Ailede varsa sendede olabilirAy bizim ailede cok ikiz var yaa sansim var aslinda hayirlisii tabi kiz erkek ne farkeder yeterki bebisimiz olsunn
sağlıklı olsunlar da tospiklerim ben razıyım herşeylerineeAynı anda aglayan iki bebek düşüncesi korkutuyor biraz nasıl idare ediyorlar hem çifte masraf hem iki küçük bebek Rabbim kolaylığını veriyor heralde. Ailede varsa sendede olabilir
oy kuzum hoşgeldin gözükmüyor hamişlerimiz ortalardasağlıklı olsunlar da tospiklerim ben razıyım herşeylerinee
adet olmadın değil mi ne kanaması bu içindeki pislikler mi akıyor acabakızlar soğan kürü cumartesi 15 gün dolfu ve bıraktım bugünlerde yumurtlama günlerim diye beklerken bugün çok yoğun kanamam başladı şaşırdım kaldım iyi bişimi oldu kötü bişimi anlamadm
benim de bacağımda sol bacağımda sanki damarlar atıyorKızlar belirti olarak bacakta agrı diyolar ya iliskiden sonra 4 gun gecti bnm bacagm bugun cok sızlıyo ve agrıyo evet biliyorum belirti arıyoruz erken erken sonra uzuluyoruz ama bu ay ztn umutlanmiyorum da dedim bu agrı neyin nesi bu kdr erken olmaz dimi ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?