2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Selam kızlar ben geldim , Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah, dualarınızı muradlarınızı hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin...
Benim son adet tarihim 30 Aralık ama şöyle bi durum var 30 Aralık'ta leke geldi, 31 Aralık'ta söküldü bu durumda benim adet tarihim 30 u mu 31 i mi sizce?

26 günde bir adet oluyorum, eğer 30 Aralık sat ise bugün 1 gün geçiyor, 31 Aralık sat ise bugün adet olabilirim,çok heyecanlıyım internetten 25 li test aldım daha gelmedi yarın gelir herhalde , adet olduktan sonra testler gelmez inşallah
Bütün adet ve gebelik belirtilerini yaşıyorum , çok afedersiniz Şeffaf akıntı var , yorum alabilir miyim

benim de bacağımda sol bacağımda sanki damarlar atıyor tak tak kalp gibi hiç hamişliğe yontmuyorum konuyu ama ay bu ay umutlansak mı ya :)
Yumurtlama sol taraftaydı bnm sağ bacak sızlıyo yine vucudum kandırıyo beni yahuu bence şekerim umutlanmayalm hic yok gbi davranalım

oy kuzum hoşgeldin gözükmüyor hamişlerimiz ortalarda sağlıklı hayırlı salih ve saliha evlatlar olur inşallah canım yoksa zorlukları da olacak elbet uykusuz her gece şarkısını dinleriz hep beraber
canımsın çarşamba stresı sardı beni canım hem bu donem kaybettım dıe bebklerımı sımdı ıster ıstemez stres oldum. ağzımdada alf mı ne yara cıktı bugun doktora gıttım doktor ılac veremem dedı yolladı

Aft çıkmıştır stresten çıkar ağzını gargara yap bol bol ilaçsız, ağız bakım suyuyla geçirebilirsin. Hayırlısıyla kavuşursun inşallah yavrularına. İkizmiydi?

Aft çıkmıştır stresten çıkar ağzını gargara yap bol bol ilaçsız, ağız bakım suyuyla geçirebilirsin. Hayırlısıyla kavuşursun inşallah yavrularına. İkizmiydi?
evet Allahın izni il ikiz kese gördük amma kalp atısını carsamba dınlıcez rabbım guzel sevınclı hayırlı haberlerle karsılastırır ınsallah canım . bu ara alf demısım aft çok acıyor agzım 5 gundur yedsıgımden ıctıgımden anlamıyorum

Ay maşallaahhh sağlıkla inşallah kucağına alırsın. Stresten olur ve çok acıtır bebişlerini duyunca rahatlarsın

Ayyy ne guzelll canimm ikizzmiii cokk sevindimm:)) rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah bebislerini sana bagislasin

Son 4gün heyecanlı bekleyiş sürüyor. Şuana kadar aşırı regl belirtim yok. Günüm geçmeden test yapmıycam bakalım gececekmi :) gecmezse yeni ay yeni umutlar

Bencede yapmayalim canimm senden sonra sira bende hakkimizda hayirlisii insallah

Kızlar yapmayın test daha erken sonra hem üzülürsünüz hem umutlanırsınız. erken mi yaptım diye düşünürsünüz. Regl gününüzü bekleyin bence

kızlar bu ikiz konusu benm korktuğum konu yaa bana herkes inşallah ikizin olur diye dua ediyor hemde birbirleri ile haberi olmayan insanlar çom ilginç. Hem benm ailemde hemde eşimin ailesi de oldukça fazla ikiz var ve olasılıkda yüksek. Ben ikiz tercih etmem bakımı zor ilgin azalıyo yetemeyebiliyosun ama tabiki öncelikle sağlıklı ve hayırlısını istiyorum. İkiz olursa da ikisininde kız olmasını isterim bende bu durumda senin gibi düşünüyorum acaba tedaviyle hamile kalıcam o da ikiz mi olacak diye çünkü onda olasılıkda baya yüksek oluyo.. hislerime tercüman olmuşsun kısacası

Benimde aftım çıktı şuanda da var karbonatlı su iyi geliyor onunla gargara yapabilirsin canım. Hadi bakalım iyi haberler verirsin inş. Biz de gittik doktora daha görünmedi karnimdaki gazlardan. Çok gaz sorunu var bakalım 2 ha
fta sonra tekrar gidicez. Kızlar çalışmalar nasıl gidiyor. Hadi gari

gözünaydın canm ya keseyi görmüşsünüz inşallah sırasıyla herşeylerini görürsünüz.. ikiz güzel ama zor tabi Allah yardımcın olacak hiç şüphesiz sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip olsun inşallah

Geçmiş olsun canmm.. Benim regl yeni bitti çalışmalar balşayacak bakalım ovulasyon testlerimi bekliyorum daha programlı çalışalım diyoruz senin hamilelik nasıl gidiyor

Canim benim adetime 5gun vardı test yaptım ikinci cizgi silik çıktı suan 9 haftalık hamileyim ınş darısı basina

ay kuzum benim ya stres yapma ALLAH korusun bebişini de seni de canımcım

adet olmadın değil mi ne kanaması bu içindeki pislikler mi akıyor acaba
Canm ayin 4unde kahverengi lekelemme olarak adet olmuştum şimdide bugün oldum halen devam ediyo feci kasık ağrım var şok oldum 35 40 günde bir olurdum kistte cikmamisti tahlillerde normaldi neler oluyor böyle çok üzülüyorum

Geçmiş olsun canmm.. Benim regl yeni bitti çalışmalar balşayacak bakalım ovulasyon testlerimi bekliyorum daha programlı çalışalım diyoruz senin hamilelik nasıl gidiyor
Belim çok ağrıyor canım. Adet ağrıları gibi oluyo aynı. Doktor gazdandır dedi bakalım sağlıklı olsun da çekerim diyorum

moralini bozma canım inş canım bu soğan kürü şifa olur canım kısa zamanda seviniriz hayırlarla hepimiz inş

canım biz hamiş olsak inan hangi belirti olsa da inanamayacağım heralde
Canım ben de deliler gibi araştırdım ama gerçekten doğru çıktı hepsini yaşadım.. diş Eti kanaması, kirpiklerin karışması, sol kasıkta batma, yoğun kıvamda akıntı burunda tıkanıklık, idrar da koyulaşma, ve çamaşır suyuna çiş :))) tövbe tövbe :)) evet onu da denemiştim köpürmüştü. haklısın kuzucum inanamıyo insan ama iyiki araştırmışım psikolojik de olabilirdi ama bilmek güzel bence hiç bi bilgim yoktu çünkü. Yumurtlama gününü bile bilmezdim ben ya :))) yumurta hamileliğe her an hazır sanırdım. Allahım sizlere de Nasip etsin inş. İlerleyen günlerde birlikte yine konuşuruz erken gebelik belirtilerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…