Hadi inş canım hayirlisiyla sevinirsinAyy çok sağoll senin ve meleğinin hatrına kabul olur inşallah. Çok heyecanlıyım ilk kez hamilelik duygusunu tadıcam Allah izin verirse. Yani bugünde gelmedi belim kasıklarımda var bi tuhaflık regl belirtim var gibide yok gibide ki benim çok düzenlidir sekmez erken gelir geç gelmez buda umutlandırıyor. Sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin hepimize. Şuan beklemedeyim idrar çıkmadı dün negatifti bakalım kanda ne alemde
BNMDE BAT 6 Bİ BELİRTN VARMI CANM GECMS OLSN BU ARADA C VİTAMİNİ AL BOL BOLSelam kızlar bata son 6 kaldı ama nezne oldun hapsirmaktan bir hal oldum ilaç da icemiyorum ne yapmalıyım
:) bende hep bakıyorum. Sen nasılsın moralin nasıl?Bende bakıyorum hep burcu da terazi olacak
Reglm gecikti bugün ikinci gün. Ani batma doluluk hissi huzursuzluk var hani sökülemeyince sıkıntı yapar ya onun gibi yani regl oladabilirim şuan ağrı girdi gitti ve ara ara geldimi acaba hissim var gidip bakıyorum. Gelmesin diye dua ederek...kasıklarnda ne gbi bi tuhaflık var canm bnde bekliyorm sol kasıgımda agrı var içten içe belime vuruo
İNŞALLAH GELMEZ DUALARM SZİNLE BNMKİ DE ÖYLE SOL KASIKTA AGRI HENUZ GECİKME OLMADI AMA 3 GUNDR AGRIM VAR BİDE GÖGÜSLER DOLU DOLUReglm gecikti bugün ikinci gün. Ani batma doluluk hissi huzursuzluk var hani sökülemeyince sıkıntı yapar ya onun gibi yani regl oladabilirim şuan ağrı girdi gitti ve ara ara geldimi acaba hissim var gidip bakıyorum. Gelmesin diye dua ederek...
Dualarim hepinizle :)))Ay maşallah ne mutlu. Bizler bebiş bekleyen olsun diye dört dönen her ay umutlanan bayanlarız duaları esirgemeyin bizde nasiplenelim sizin gibi anne olalım inş.
Benim bi arkadaşımın arkadaşı baya bi kiloluydu şıp diye hamile kalmış doğum bile yaptı hemde bizden sonra başlamışlardı çalışmalara sonra ortak arkadaşımızda hamile kaldı doğumuna 2 ay kaldı bende hala tık yok bende şimdi kilo alimde çabuk hamile kalım diyorumhadi ya kilo da önemli mi ben doktora sormuştum gerçi hamile kalamayacağın bir kiloda değilsin demişti nice kilolular var pat diye hamile kalıyor anlamadım bu işi
Canıııım sen hamilesin bence bu testler hamilelik olduğunda böyle oluyomuş. Regline ne kadar vardı. İdrarda çıkmaz belki ama kan da kesin çıkar hadi hayırlısıKİZLAR LUTFEN BANA YARDİMCİ OLUN BU AY OVULASYON TESTİ YAPTİM 16. GUN YUMURTLAMA OLDU O GUNDEN BERİ POZİTİF DUN SİLİK OLDU BUGUN YİNE KOYU FOTOLARA BAKABİLİR MİSİNİZ GEBELİK BELİRTİSİ OLABİLİR Mİ
Kalp atışlarını gördük dinledik bugün kuzum.Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah.Canım keseni gördünmü? Şuan neler yaşıyorsun? Hamişliğini nasıl anladın?
Dinlen bebeğim.ilaç almamaya dikkat et ama ateşlenirsen parol yada minoset iç.meyve tüket.inşallah gebesin buay.Selam kızlar bata son 6 kaldı ama nezne oldun hapsirmaktan bir hal oldum ilaç da icemiyorum ne yapmalıyım
ay ne düşüneceğimizi de bilemez olduk eşim de diyor hiç bir sorun yok acaba kilolarından dolayı mı olmuyor şimdi kesin kiloların etkili olduğunu düşünüyoruz artık ben de öyle düşünmeye başladım bilemedim yani kasıklarımda çok ağrıyor ya özellikle sol kasığımBenim bi arkadaşımın arkadaşı baya bi kiloluydu şıp diye hamile kalmış doğum bile yaptı hemde bizden sonra başlamışlardı çalışmalara sonra ortak arkadaşımızda hamile kaldı doğumuna 2 ay kaldı bende hala tık yok bende şimdi kilo alimde çabuk hamile kalım diyorum
Canıııım sen hamilesin bence bu testler hamilelik olduğunda böyle oluyomuş. Regline ne kadar vardı. İdrarda çıkmaz belki ama kan da kesin çıkar hadi hayırlısı
ay ne güzel olmuştur ne heyecanlıKalp atışlarını gördük dinledik bugün kuzum.Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah.
o his çok kötü oluyor ya iki arada bir derede kalmak kadar kötü bir şey yok kuzum inş hamişsindir hayırlarla ne zaman test yaptıracaksınReglm gecikti bugün ikinci gün. Ani batma doluluk hissi huzursuzluk var hani sökülemeyince sıkıntı yapar ya onun gibi yani regl oladabilirim şuan ağrı girdi gitti ve ara ara geldimi acaba hissim var gidip bakıyorum. Gelmesin diye dua ederek...
ben de idare eder canım dün ders çalışmalara döndüm kendimi sıka sıka çok ara verdim motivem tamamen gitti kaynanamgil nedeniyle çarşamba günü gelecekler haftasonuna kadar kalıp gidecekler işte bakalım moral olarak da ben de bu ay umutla bekliyorum ama şimdi de kilolardan dolayı hamile kalamadığımız kanaatine vardık eşimle:) bende hep bakıyorum. Sen nasılsın moralin nasıl?
bende de sol kask agrsi varay ne düşüneceğimizi de bilemez olduk eşim de diyor hiç bir sorun yok acaba kilolarından dolayı mı olmuyor şimdi kesin kiloların etkili olduğunu düşünüyoruz artık ben de öyle düşünmeye başladım bilemedim yani kasıklarımda çok ağrıyor ya özellikle sol kasığım
Bende zayıf sayılmam orta durumdayım doktorum demişti biraz versen iyi olur diye demesi kolay birde bana sor:) ya komşumuz yeni gelin 120kilo boyuda uzun maşallah iri kilolu çok ama doğurdu yani gayette sağlıklı. Ne bileyim ya birde bu heran adet olcam psikolojisi yordu testtede çıkmadı dün e gelmiyorda yani gerildim varsa tutunsun bebeğim yoksa biran önce gelsin stres sardı regl olamamak çok zor.pazartesi kan testi yaptırcam kısmetseben de idare eder canım dün ders çalışmalara döndüm kendimi sıka sıka çok ara verdim motivem tamamen gitti kaynanamgil nedeniyle çarşamba günü gelecekler haftasonuna kadar kalıp gidecekler işte bakalım moral olarak da ben de bu ay umutla bekliyorum ama şimdi de kilolardan dolayı hamile kalamadığımız kanaatine vardık eşimle
aynen canım çok ağrıyor sol kasığımbende de sol kask agrsi var
kiloların o kadar etkisi olduğunı düşünmüyorum ben. Pco kilo ypabiliypr o da yumurta kalitesini bozuyor sadece o durumlarda erkili bence.. ne kilolular gördüm ben çocukları oldu ovulasyoj testi tavsiye ederim. Ben bubay denedim bugün inşallah yumurtam çatladı inşallah allah nasip eder de olur bu sefer sağlıklı hayırlı bi gebelik. Ben normalde 14. Gin çatlar diyodum 12. Gün çatladı bnm yumurta belli olmuyo yaniay ne düşüneceğimizi de bilemez olduk eşim de diyor hiç bir sorun yok acaba kilolarından dolayı mı olmuyor şimdi kesin kiloların etkili olduğunu düşünüyoruz artık ben de öyle düşünmeye başladım bilemedim yani kasıklarımda çok ağrıyor ya özellikle sol kasığım
Hayırlı olsun canımmmmm bizlere de dua et :)))Kalp atışlarını gördük dinledik bugün kuzum.Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Seni öyle güzel anlıyorum ki az bi gecikmede sürekli tuvalete giderdim.akintimi adet sanirdim.en son adet olduğumda şeyimi çimentoyla tıkayasım gelirdi ki kan görmekten bikmiştim.kasma lütfen.bunu duymak bile sinirini bozuyo biliyorum ama rahat ol.inşallah gebesindir.Reglm gecikti bugün ikinci gün. Ani batma doluluk hissi huzursuzluk var hani sökülemeyince sıkıntı yapar ya onun gibi yani regl oladabilirim şuan ağrı girdi gitti ve ara ara geldimi acaba hissim var gidip bakıyorum. Gelmesin diye dua ederek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?