2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

süpermiş yaa çimento he

çatladığını nasıl anlıyorsun canım çatlayınca mı ilişkiye girmek gerekiyor

hahahaha bende tıkıycam. Ağrı gelince moralim bozuluyor geçince ohhh diyorum. Bu ay içimde güzel hisler vardı en başından olcakmış gibi. nedir biz bayanların çektiği ya erkekler hiiç anlamıyor bu psikolojiyi

acile gdcm canm cnku durdurmuyor agrsi resmn bsey var batyo
Kuzum yumurtan çatlamadiysa kist olmuştur.yada fazla büyüdüyse yumurtalığın oda ağrı yapar.ben hem hamileyim hemde en küçüğü 4 cm olmak üzere 5 tane kistim var.ama ben tüp bebek için çok fazla ilaç kullandım.yanı yumurtaliklarim çok uyarıldı.

Allahim ginlune gore versin insallah.. bu kadar ilac bu kadar igne.. Allahim kimseyi evlatsiz koymasin insallah.. sanada diger bekleyenlerede bir an once nasip etsin insallah..
Banada ikinciyi insallah

çatladığını nasıl anlıyorsun canım çatlayınca mı ilişkiye girmek gerekiyor
Ben adetimden itibaren 10. Gün yaptım çizgi silikti 11. Gün yaptım oldukça koyuydu o gün 24 36 saat içinde çatlıycak demekti ilişki oldu 12. Gün yani bu gün tekrar yaptım çizgi silikleşmişti yani çatlamış zaten sabahta acayip ağrı hissediyoduk kasıklarım da tarif edemediğim bişeyler oldu bugün tekrar ilişki oldu yumurta çatladıkta sonra. Şimdi bakalım dua edip adet gününü bekliycez

Iyi aksamlar kizlar umarim herkes iyidir bat'lari yaklasanlar var insallah pozitif cikar herkesin ki.. bende calismalara basladim.. bat 24-25 şubat. Bakalim calismalar ise yarayack mi... gerci ben dogum kontrol hapini yeni biraktim.. insallah hemen hamile kalabilirim.. eger ilk ilaci biraktigim ay hamile kalinirsa ikiz olma ihtimali bile var diye yaziyordu internet... insallah Rabbim hayirlisini verir hepimize...

Bat ne zaman canim ?

malesef anlamıyolar gerçekten onlara göre olsa da olur olmasada önümüzdeki ay yine deneriz psikolojisindeler. Birde biz çok üzüldüğümüz için onlara da bizi teselli etmek kalıyor bence. Onlarda bizim gibi belli etse oturup ağlaşırız herhalde

acile gdcm canm cnku durdurmuyor agrsi resmn bsey var batyo
Canım gittin mi dr a merak ettim durumunu
aman allahım bu ilaçlar neler yaşadığın çektiğin ilaçlardan belli Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebeğini.. buarada cinsiyet olarak ne istiyorsun bilmiyorum ama mesajı yazarken kızına gösterirsin bu resmi sakla diycektim acaba kız mı olcak

Bat ne zaman canim ?
16 şubat olması lazım ama yumurta çatladıktan sonra 14. Günde geliyo diyolar öyle olursa 14 şubat oluyo. Ben ilk defa bu ay takip ettim diğer aylarda ne zaman çatladı bilmiyorum.. bu ay yumurta kalitesini artırmak için bak tarçın çörek otu karanfil keten tohumu karışımı yaptım ondan dolayı 1 2 gün erken çatlamış olabilir

İlacı bırakınca hemen hamile kalan çok duydum inşallah sende beklemeden alırsın güzel haberi çalışma günlerini nasıl ayarlıyosunuz 2 günde 1 mi oluyo yoksa sende testle mi takip ediyosun

Allahim ginlune gore versin insallah.. bu kadar ilac bu kadar igne.. Allahim kimseyi evlatsiz koymasin insallah.. sanada diger bekleyenlerede bir an once nasip etsin insallah..
Banada ikinciyi insallah
İnşallah kuzum.isteyen herkese versin Rabbim.o iğneler bitti çok şükür. Ama 2 aydır sabah akşam fitil kullanıyorum.ve haplarim var.bir ayim kaldı inşallah. Ama bugün kalp sesini duyduk ve inanın bütün acilarim gitti.ne kist ağrilarim ne iğrenç fitillerim ne hormon haplarim hiçbirinin önemi kalmadı.Rabbim cookk büyük.

Kuzuuummm...8 inci haftaya bugün girdik.belli değil daha ama inşallah benim de içimden hep kız geçiyor.karnimi severken kızıımm diyesim geliyor.resimleri sakliyorum.göbeğimin iğnelerden morardiği resimler de var.off anne dediğinde göstercem bu resimleri

hayr gidemedm dusuncesz esim hala calisiyor dus aldm biraz daha iyim test yaptm dayanamayip yine negatuf buayda olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…