2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

offf ilaclara bak neyseki mutlu son olmus rabbim hepimze sifa versin

annelik çocuk istemeye başladığun andan itibaren başlıyo bence ve çok büyük bir görev.. bizim gibi uğraşan bekleyen anne adaylarının görevleri de daha büyük malesef sonunda bebekler hayırlısıyla gelsin inşallah da tıpkı sende olduğu gibi hepimiz bu yaşadıklarımızı unuturuz.. Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin tüm isteyenlere

hayr gidemedm dusuncesz esim hala calisiyor dus aldm biraz daha iyim test yaptm dayanamayip yine negatuf buayda olmadi
baya geç saate kadar çalışıyomuş canım eşin. Kendini üzmene gerek yok bu kadar erken çıkan çok nadir daha 6 gün var diyosun bat a çıkmaması çok normal varsa bile

insallah dedgn gbidr gecmesni beklicem

İlacı bırakınca hemen hamile kalan çok duydum inşallah sende beklemeden alırsın güzel haberi çalışma günlerini nasıl ayarlıyosunuz 2 günde 1 mi oluyo yoksa sende testle mi takip ediyosun
Canim adetim persembe gunu bitti ve ben cuma aksami hemen iloskiye girdim .. 2 gune bir yapmayi dusunuyorum ovulasyon tarihim de ayin 10' da normalde.. o zamanlarda calismaya devam... insallah tutar..

Canim adetim persembe gunu bitti ve ben cuma aksami hemen iloskiye girdim .. 2 gune bir yapmayi dusunuyorum ovulasyon tarihim de ayin 10' da normalde.. o zamanlarda calismaya devam... insallah tutar..
O zaman pes etmeden 2 günde 1 devam edin. Biz pes ediyoruz da bi süre sonra inşallah pozitifi görürsün bu ay

Muayene ucreti 120 lira canim.. amh progesteron rubella tsh ve activeprotein c diye 5 tahlil istedi 56 felanda ona verdim canim
anladım canım iymiş fiyatlar..devam ettiğim bir hastane var..ordan isticem bu tahrilleri yapmalarını yapmazlarsa başkente gidicem bende..

Çok sevindim senin adına heleki bunca tedavi uğraş evlat için Allahım eksik etmemiş ne mutlu. Kucağında sağlıkla görmekte nasibinde olsun. Bizlerde bu yola çıktık tez vakitte kavuşmak duasıyla.

Aynen öyle bizim bebekler emek istiyo öyle şıp diye olmadılar malesef.. neyse sağlıkla gelsinlerde geç olsun da güç olmasın demişler
Evet insallah gelirler .. Allahimin izniyle .. ay sonunu iple cekiyorum insallah tutar.. aslinda ikiz istiyoruz.. Allahim nasip ederse insallah.. ailemizde ikiz yoktur ama.. gonlumuzde ikiz var Allahim insallah ginlumuze gore verir ..insallah.. zor olur bakimlari ama olsun.. hayirlisiyla gelsinler insallah..

bende o umutla bekleyenlerdenım..rabbım hepımıze haylı saglıklı evlat nasıp etsın. amınn

Geçen arkadaşın hamile olduğunu öğrendim.istiyomuydunuz dedim.yok bu tamamen kaza kurşunu dedi.hiç adetim gecikti diye korku nedir bilmiyorum.çünkü hep adet olmayim diye duayla geçirdim herayi.kaza kurşunu nedir keşke bizde BİLSEK.

Kızlar merhaba herkese, yarın kan testi yaptırıcam reglim 3gündür gecikti. Gebeliktenmi yoksa başka bişeydenmi öğrenicem. Sağlık ocağında yaptırıcam test sonucu birgün sonramı çıkıyor yani salı öğrenicem net olarak of beklemek çok zor

Allah gönlünüze göre versin canım.. bizde ikiz çok eşimin tarafında da benim tarafımda da oldukça var. Bana da herkes inşallah ikizin olur diyo inanamıyorum birbirinden hiç haberi olmayan insanlar böyle dua ediyo belki 10 kşiyi geçmiştir yani bende korkuyorum ikizden açıkcası bakımı zor hamileliği zor birde ikisine yeterince ilgi gösteremem tadını çıkaramam diye korkuyorum ama tabiki allahtab gelene yok demem hayırlısı neyse onu versin. Ben yumurtlama çatlama olmadan 1 gece önce bir rüya gördüm tabirinde çocuğu olacağına yorulur diyodu ve rüyama göre ikiz olacak sanırım

bende o umutla bekleyenlerdenım..rabbım hepımıze haylı saglıklı evlat nasıp etsın. amınn
Allah en yakın zamanda nasip etsin cnm diğer topikte de gördüm senş aşılama yaptırmıştın sanırım. Allah emeklerini boşa çıkartmasın pozitifi gör ve 9 ay sonra bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah
Bende eşime diyorum neden kaza yapmadık bu zamana kadar böyle kafaya takmazdım belki hemen olurdu ne güzel sürpriz olurdu
canım hamilelikten bence o gecikmeee sağlık ocağı geç sonuç veriyo keşke özelde yaptırsan nasıl bekliyceksin ve bekliycez

Allahım sana nur topu gibi iki evlat versin bizde çok istiyoruz ama olmaz heralde ne ggzgüzel ikisi birarada büyür ve çook şeker oluyorlar. Rabbim rüyanı hayra çıkarsın tez vakitte. Bende kasık ağrısından bunaldım reglmi olcam ne olcam belli değil. Üçgün oldu varsada sağlıklı gebelik olsun tek duam o. Ayy çok heyecanlı özelede gidebilirim. Bakalım peş peşe güzel haberler gelicek bu sene inanıyorum. Ve herkese dua edicem emirsultana gidicem Allah nasip ederse.

Ayy hadi insallah hamilesin kiz... bekliyoruz sonuclari..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…