- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
Bizim ailelerimizde hic ikiz yok. Ama Allahtan umut kesilmez .. insaallah ikizimiz olur onun izniyle..Allah gönlünüze göre versin canım.. bizde ikiz çok eşimin tarafında da benim tarafımda da oldukça var. Bana da herkes inşallah ikizin olur diyo inanamıyorum birbirinden hiç haberi olmayan insanlar böyle dua ediyo belki 10 kşiyi geçmiştir yani bende korkuyorum ikizden açıkcası bakımı zor hamileliği zor birde ikisine yeterince ilgi gösteremem tadını çıkaramam diye korkuyorum ama tabiki allahtab gelene yok demem hayırlısı neyse onu versin. Ben yumurtlama çatlama olmadan 1 gece önce bir rüya gördüm tabirinde çocuğu olacağına yorulur diyodu ve rüyama göre ikiz olacak sanırım
Allah en yakın zamanda nasip etsin cnm diğer topikte de gördüm senş aşılama yaptırmıştın sanırım. Allah emeklerini boşa çıkartmasın pozitifi gör ve 9 ay sonra bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah
Bende eşime diyorum neden kaza yapmadık bu zamana kadar böyle kafaya takmazdım belki hemen olurdu ne güzel sürpriz olurdu
canım hamilelikten bence o gecikmeeesağlık ocağı geç sonuç veriyo keşke özelde yaptırsan nasıl bekliyceksin ve bekliycez
amin canımm tüm bekleyenlere nasip etsin inşallah.. mrakla bekliyorum test sonucunu 3 gün baya bi gecikme inşallah sağlıklı bebiş vardır karnın da.. bendede bugün misafir vardı yumurtam dün çatladı kendimi yormak istemiyodum bugün aksi gibi misafir geldi baya yoruldum belim ağrıdı. Şimdi uzanıyorun kasığımdan bacağıma vuruyo ağrı korkuyorum yorulurum da tutunamaz diyeAllahım sana nur topu gibi iki evlat versin bizde çok istiyoruz ama olmaz heralde ne ggzgüzel ikisi birarada büyür ve çook şeker oluyorlar. Rabbim rüyanı hayra çıkarsın tez vakitte. Bende kasık ağrısından bunaldım reglmi olcam ne olcam belli değil. Üçgün oldu varsada sağlıklı gebelik olsun tek duam o. Ayy çok heyecanlı özelede gidebilirim. Bakalım peş peşe güzel haberler gelicek bu sene inanıyorum. Ve herkese dua edicem emirsultana gidicem Allah nasip ederse.
Allah verdiyse vardır bir bildiği şüphesiz bizim gözümüz korkuyo tabi haliyle ama evlat bu başka bişeye benzemez diye düşünüyorum yetişir insan her ihtiyaçlarına sevgilerine.. ailede olmasa da belli olmaz bu işler Allah ol desin yeterki yoktan var eden o. İstersek tüp bebek olsun o canı vermedikten sonra kimse bişey yapamazBizim ailelerimizde hic ikiz yok. Ama Allahtan umut kesilmez .. insaallah ikizimiz olur onun izniyle..bakmasida zor olur ama olsun .. merak etme yavrunun ikisinede yetersin ikisinede ilgi gosterebilirsin.. hic sephen olmasin..
Oyle canim haklisin Allah buyuktur.. hersey onun elinde.. insallah gonlumuze gore verir Rabbim.. ikiz olursa cok guzel olur..amin canımm tüm bekleyenlere nasip etsin inşallah.. mrakla bekliyorum test sonucunu 3 gün baya bi gecikme inşallah sağlıklı bebiş vardır karnın da.. bendede bugün misafir vardı yumurtam dün çatladı kendimi yormak istemiyodum bugün aksi gibi misafir geldi baya yoruldum belim ağrıdı. Şimdi uzanıyorun kasığımdan bacağıma vuruyo ağrı korkuyorum yorulurum da tutunamaz diye. Bende geçen gün eyüp sultana gittim dua ettim tüm isteyenlere rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin bekletmeain daha fazla
Allah verdiyse vardır bir bildiği şüphesiz bizim gözümüz korkuyo tabi haliyle ama evlat bu başka bişeye benzemez diye düşünüyorum yetişir insan her ihtiyaçlarına sevgilerine.. ailede olmasa da belli olmaz bu işler Allah ol desin yeterki yoktan var eden o. İstersek tüp bebek olsun o canı vermedikten sonra kimse bişey yapamaz
:) evlat hasreti çeken herkes kavussun bendeeeee.çok heyecanlıyım kizlarAyy hadi insallah hamilesin kiz... bekliyoruz sonuclari..
Bende bende .. heycanliyim.. cok merak ettim simdi .. bir an once yaz sonuclarini..:) evlat hasreti çeken herkes kavussun bendeeeee.çok heyecanlıyım kizlar
Bizde senin adına çok heyecanlıyız:) evlat hasreti çeken herkes kavussun bendeeeee.çok heyecanlıyım kizlar
Canim son 2 adet tarihim 3 aralik ve 3 ocak ama yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunur diyolar gecen ay yumurtlamam cok sacma olmustu ama bu ay 16. Gun yumurtlama oldu yarin 30. Gun idrar testi yaptim cikmadi beklemekte cok zorBenim bi arkadaşımın arkadaşı baya bi kiloluydu şıp diye hamile kalmış doğum bile yaptı hemde bizden sonra başlamışlardı çalışmalara sonra ortak arkadaşımızda hamile kaldı doğumuna 2 ay kaldı bende hala tık yok bende şimdi kilo alimde çabuk hamile kalım diyorum
Canıııım sen hamilesin bence bu testler hamilelik olduğunda böyle oluyomuş. Regline ne kadar vardı. İdrarda çıkmaz belki ama kan da kesin çıkar hadi hayırlısı
Inşallah hamile haberinle gelirsin canımKızlar merhaba herkese, yarın kan testi yaptırıcam reglim 3gündür gecikti. Gebeliktenmi yoksa başka bişeydenmi öğrenicem. Sağlık ocağında yaptırıcam test sonucu birgün sonramı çıkıyor yani salı öğrenicem net olarak of beklemek çok zor
saglık ocakları böyle canm acile gitHanımlar, aile hekimime gittim kan testi yapmadı çıkmaz dedi hemşirede doktorda 10gün geçsin öyle gel dediler yolladılar beni. Herkesin regl günü çıkıyor ben anlamadım ya 10gün bekliycemmi hayret sonra özelde yaptırcam
Yani kan almaya erindiler. İki gündür diş ağrısı çekiyorum müdahale edilemiyor gebemiyim değilmiyim. Bu arada kasıklarım ağrıyor kızlar biraz gezindiğimde. Sevinemiyorum geciktiğine hem diş hem heran regl olcak ağrısı. Eşim gelince gidicem özelesaglık ocakları böyle canm acile git
Ayy insallah hayirlisi canim senin icin. Disin icinde gecmis olsun.. insallah rahat bi sekilde atlatirsin...Yani kan almaya erindiler. İki gündür diş ağrısı çekiyorum müdahale edilemiyor gebemiyim değilmiyim. Bu arada kasıklarım ağrıyor kızlar biraz gezindiğimde. Sevinemiyorum geciktiğine hem diş hem heran regl olcak ağrısı. Eşim gelince gidicem özele
Çok teşekkür ederim canımm. Sevinemiyorum resmen ya dişimde şişecek zamanı buldu yani istesem denk gelmez. Geceleri gözüme vuruyor ağrısı gündüz rahatım. Bakalım kan verelimde kesin sonucu öğrenelimAyy insallah hayirlisi canim senin icin. Disin icinde gecmis olsun.. insallah rahat bi sekilde atlatirsin...
Insallah canim mutlu haberle gel insallah..Çok teşekkür ederim canımm. Sevinemiyorum resmen ya dişimde şişecek zamanı buldu yani istesem denk gelmez. Geceleri gözüme vuruyor ağrısı gündüz rahatım. Bakalım kan verelimde kesin sonucu öğrenelim
Canım o yumurtlamaya göre nasıl oluyo tam bilmiyorum ya ben ilk bu ay takip yaptım ovulasyon testiyle benmde 12. gün çtladı 14 gün sonrasını hesaplarsam bat ımdan 2 gün önce gelmesi lazım. Sen onunla kafanı karıştırma bence normal bat ı nı bekle olmazsa tekrar test yaparsın. Ovulasyonla bidaha denesene varsa eğer diğerinden daha koyu çizgi çıkarCanim son 2 adet tarihim 3 aralik ve 3 ocak ama yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunur diyolar gecen ay yumurtlamam cok sacma olmustu ama bu ay 16. Gun yumurtlama oldu yarin 30. Gun idrar testi yaptim cikmadi beklemekte cok zor
Canım oraya gittiğinde adetim 1 hafta filan geçti diye beyaz yalan uydurcaktınHanımlar, aile hekimime gittim kan testi yapmadı çıkmaz dedi hemşirede doktorda 10gün geçsin öyle gel dediler yolladılar beni. Herkesin regl günü çıkıyor ben anlamadım ya 10gün bekliycemmi hayret sonra özelde yaptırcam
Canım regl gününden 2 gün önce bile kan testinde çıkar. Sen özele git yaptır mutlaka çıkarHanımlar, aile hekimime gittim kan testi yapmadı çıkmaz dedi hemşirede doktorda 10gün geçsin öyle gel dediler yolladılar beni. Herkesin regl günü çıkıyor ben anlamadım ya 10gün bekliycemmi hayret sonra özelde yaptırcam
Maalesef gerek kalmadı adet oluyorumCanım regl gününden 2 gün önce bile kan testinde çıkar. Sen özele git yaptır mutlaka çıkar
CANİM SABAH YAPTİGİM OVU TESTİMİN FOTOSUNU EKLEDİM YİNE OLDUKCA KOYU BUGUN 30. GUN 16. GUN YUMURTLAMA OLDUCanım o yumurtlamaya göre nasıl oluyo tam bilmiyorum ya ben ilk bu ay takip yaptım ovulasyon testiyle benmde 12. gün çtladı 14 gün sonrasını hesaplarsam bat ımdan 2 gün önce gelmesi lazım. Sen onunla kafanı karıştırma bence normal bat ı nı bekle olmazsa tekrar test yaparsın. Ovulasyonla bidaha denesene varsa eğer diğerinden daha koyu çizgi çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?