2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Bizim ailelerimizde hic ikiz yok. Ama Allahtan umut kesilmez .. insaallah ikizimiz olur onun izniyle.. bakmasida zor olur ama olsun .. merak etme yavrunun ikisinede yetersin ikisinede ilgi gosterebilirsin.. hic sephen olmasin..

amin canımm tüm bekleyenlere nasip etsin inşallah.. mrakla bekliyorum test sonucunu 3 gün baya bi gecikme inşallah sağlıklı bebiş vardır karnın da.. bendede bugün misafir vardı yumurtam dün çatladı kendimi yormak istemiyodum bugün aksi gibi misafir geldi baya yoruldum belim ağrıdı. Şimdi uzanıyorun kasığımdan bacağıma vuruyo ağrı korkuyorum yorulurum da tutunamaz diye. Bende geçen gün eyüp sultana gittim dua ettim tüm isteyenlere rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin bekletmeain daha fazla

Bizim ailelerimizde hic ikiz yok. Ama Allahtan umut kesilmez .. insaallah ikizimiz olur onun izniyle.. bakmasida zor olur ama olsun .. merak etme yavrunun ikisinede yetersin ikisinede ilgi gosterebilirsin.. hic sephen olmasin..
Allah verdiyse vardır bir bildiği şüphesiz bizim gözümüz korkuyo tabi haliyle ama evlat bu başka bişeye benzemez diye düşünüyorum yetişir insan her ihtiyaçlarına sevgilerine.. ailede olmasa da belli olmaz bu işler Allah ol desin yeterki yoktan var eden o. İstersek tüp bebek olsun o canı vermedikten sonra kimse bişey yapamaz

Oyle canim haklisin Allah buyuktur.. hersey onun elinde.. insallah gonlumuze gore verir Rabbim.. ikiz olursa cok guzel olur..

Canim son 2 adet tarihim 3 aralik ve 3 ocak ama yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunur diyolar gecen ay yumurtlamam cok sacma olmustu ama bu ay 16. Gun yumurtlama oldu yarin 30. Gun idrar testi yaptim cikmadi beklemekte cok zor

7 aylık evliyiz 8 ayimiza girdik hiç korunmadık ama rabbim vermeyince vermiyor işte erken diye kendimizi avutuyoruz daha önümüzde uzun yıllarımız var diye ama insan istiyor sevdiği adamdan bir evladı olsun diye 2015 2 kişi bitirdik rabbim inşallah 2016 da ailemize 1 kişi daha katar diye dualarım rabbim 2016 da nasip eder inşallah kimsenin kucağını bos koymasin her ay regl olmak tam bir hayal kırıklığı oluyor bakalım ne zaman hayırlı bir haber alacağım eşimin yüzündeki sevinci göreceğim

Inşallah hamile haberinle gelirsin canım

Hanımlar, aile hekimime gittim kan testi yapmadı çıkmaz dedi hemşirede doktorda 10gün geçsin öyle gel dediler yolladılar beni. Herkesin regl günü çıkıyor ben anlamadım ya 10gün bekliycemmi hayret sonra özelde yaptırcam

Son düzenleme:
saglık ocakları böyle canm acile git
Yani kan almaya erindiler. İki gündür diş ağrısı çekiyorum müdahale edilemiyor gebemiyim değilmiyim. Bu arada kasıklarım ağrıyor kızlar biraz gezindiğimde. Sevinemiyorum geciktiğine hem diş hem heran regl olcak ağrısı. Eşim gelince gidicem özele

Ayy insallah hayirlisi canim senin icin. Disin icinde gecmis olsun.. insallah rahat bi sekilde atlatirsin...

Ayy insallah hayirlisi canim senin icin. Disin icinde gecmis olsun.. insallah rahat bi sekilde atlatirsin...
Çok teşekkür ederim canımm. Sevinemiyorum resmen ya dişimde şişecek zamanı buldu yani istesem denk gelmez. Geceleri gözüme vuruyor ağrısı gündüz rahatım. Bakalım kan verelimde kesin sonucu öğrenelim

Canim son 2 adet tarihim 3 aralik ve 3 ocak ama yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunur diyolar gecen ay yumurtlamam cok sacma olmustu ama bu ay 16. Gun yumurtlama oldu yarin 30. Gun idrar testi yaptim cikmadi beklemekte cok zor
Canım o yumurtlamaya göre nasıl oluyo tam bilmiyorum ya ben ilk bu ay takip yaptım ovulasyon testiyle benmde 12. gün çtladı 14 gün sonrasını hesaplarsam bat ımdan 2 gün önce gelmesi lazım. Sen onunla kafanı karıştırma bence normal bat ı nı bekle olmazsa tekrar test yaparsın. Ovulasyonla bidaha denesene varsa eğer diğerinden daha koyu çizgi çıkar

Canım oraya gittiğinde adetim 1 hafta filan geçti diye beyaz yalan uydurcaktınuğraşmak istemiyolar sanki kendi ceplerinden ödüyolar sen özele git temiz temiz yapsınlar testlerini canım

Canım regl gününden 2 gün önce bile kan testinde çıkar. Sen özele git yaptır mutlaka çıkar

CANİM SABAH YAPTİGİM OVU TESTİMİN FOTOSUNU EKLEDİM YİNE OLDUKCA KOYU BUGUN 30. GUN 16. GUN YUMURTLAMA OLDU

Eklentiler

• image.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…