2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Kızlar ilk defa bu kadar gecikince çok umutlanmıştım nasıl hayaller kurmuştum üçgündür ama bugün aniden sancıyla regl oldum biliyorum herkese moral vermeye çalıştım ama çok üzgünüm gönlüm vardır hayır diyor ama gelde anlat. Hiç hamile kalamıycam diye korkuyorum eşimde üzüldü bu ay çok umutluyduk yinede nasip diyoruz vardır Rabbimin bildiği ve takdiri. Allahım tez vakitte bizlerede nasip et bütün burdaki arkadaşlarım hepinize dua ediyorum buruğum bugün.

Ne kadar süredir bebek düşünüyorsunuz?

Ne kadar süredir bebek düşünüyorsunuz?
Senelerce bekleyenlerin yanında lafı olmaz ama 7ay oldu hiç korunmadım hiç hamile kalmadım birkaç ay daha bekleyip doktora gidicez yine bu arada 30yaşındayım o yüzden tahammülde düşüyor ister istemez

canm benim kıyamam ben 6 aylık evliyim her ay aynı sorun bnde de var üzülme hayırlısı olun

canm benim kıyamam ben 6 aylık evliyim her ay aynı sorun bnde de var üzülme hayırlısı olun
Etrafımda herkes 2 3ayda hamile kaldı kimisi korunurken kaldı kimisi ayy istemiyorduk dedi. Ben hep isteyen korunmayan biriyim e haliyle her ay umut kırıyor. Birde kızlar bende pko falan yok düzenli regl olurum hani sorunum olsa tedavi olurum bende öyle bişeyde yok o yyzden geriliyorum. Gerçi daha yolun başındayız ne diyeyim vardır zamanı üzüldüm işte napayım

heleki ben heray aglıyorum olunca 2 aydır 10 gun gecikiyo umutlanıyorm stresen adet düzenm değişti eşim desek oluyo ama ben olsun istyorm acele ediyorsn sabret diyo ama dediğin gbi istemeyen korunanların hemen oluyo bu ay da olmazsa ugrasmıcam oluruna bırakıcam

Birşeyi nekadar çok istersem sınavım hep o oldu ve hep zora girdi. Biraz kafamızı rahat bırakmalıyız inşallah güzel olcak sonu. Buna inanıyorum

CANİM SABAH YAPTİGİM OVU TESTİMİN FOTOSUNU EKLEDİM YİNE OLDUKCA KOYU BUGUN 30. GUN 16. GUN YUMURTLAMA OLDU
Canım umutlandırmak istemem ama bence hamilesin sen böyle koyu çıkması imkansız gibi bişey 30. günde buna göre ya hamilesin ya da 2. ye yumurtladın senin histereskopi işe yaradı bence

Canım hayırlısı olsun hakkınızda bu ilk günler insan çok üzülüyor ama geçiyo ve tekrardan mücadeleye başlıyorsun. Şuanda üzülme desek de sen üzüleceksin. Bu süreç böyle maalesef.. Bi iki ay daha bekleyip bi dr a gidin kontrol etsin bence hormonlarını ve eşinin tahlilini yaptırın dr ister zaten gittiğinizde. Bizler kader arkadaşlarıyız inşallah aşacağız bu günleri de hayırlısıyla

Canım umutlandırmak istemem ama bence hamilesin sen böyle koyu çıkması imkansız gibi bişey 30. günde buna göre ya hamilesin ya da 2. ye yumurtladın senin histereskopi işe yaradı bence
CANIM AĞZIN BAL YESİN İNŞALLAH ÖYLEDİR AMA DEĞİLSEM ARTIK DOKTOR KONTROLÜNDE YUMURTLAMA TAKİBİ YAPICAM ÇÜNKÜ HERKESİN TESTLERİ YUMURTLAMADAN Bİ KAÇ GÜN SONRA SİLİKLEŞMİŞ EĞER HAMİLEYSEMDE O ZAMAN OVU TESTİ GEBELİK GÖSTERİYO DİYE HER YERE YAZICAM

Kız dilimde tüy bitti sana ovulasyon hamileliği gösteriyo derkenaraştır bak göreceksin gösterdiğini söylüyor birçok kişi. Bende reglime yakın bakcam ovulasyon testiyle

Kız dilimde tüy bitti sana ovulasyon hamileliği gösteriyo derkenaraştır bak göreceksin gösterdiğini söylüyor birçok kişi. Bende reglime yakın bakcam ovulasyon testiyle
YA CANIM HAKLISIN DA SABAH GEBELİK TESTİ YAPTIM NEGATİF OLSA SİLİKTE OLSA ÇIKARDI DİYE DÜŞÜNÜYORUM

Şıp diye hamile kalanlar nasıl kalıyor bilmiyorum ben ya biz 8 aydır korunmadigimiz halde tutmuyor rabbim büyüktür inşallah tez zamanda bizlerede nasip eder bu ayda olmassa diğer ay ovulasyontesti denicem bende

ben bu ay ovu testi ile calıştım kzlar oldumu olmadımı biliyorm ama aksam ovu testii yapcam inşl koyu cıkar gebeyken koyu çıkıyormus diye duydum

labaquik kullandm canm bata 4 gun var sol kasık agrısı ve beyaz akıntm var ama ümidm pek yok her ay tek çizgi test yapmaya korkuyorm
Ayni durumdayız geçen ay çok umitliydim ama regl oldum bu kez umitlenmiyorum bata 11 gün var bu ayda olmazsa diğer ay bende alıcam ovulasyon testinden bir arkadas o marka testle hamile kalmış ilk ay inşallah sende hamişsindir canım bence test yapma sabret geçen ay ben iki kez test yaptım negatif çıktı 2 Side çok üzüldüm bu ay üzerine düşmüyorum yapmicam gününden önce test mest

ay canm bnm ne gzel konusuyorsn öyle inşl vardr cok istyorm inşl hepimzn vardr calışmalara devam et bn hhala ediyorm bi ümit evet bekleyecegm ama zatn tam tarihnde hiç olmadm bi kiki gun atar hep o yuzden 1 hafta beklemem lazm garanti bu agrıya ama bebek yoksa kesn bi ikigune olurum

İnşallah canimm benden çok eşim istiyor her regl olduğumda üzülüyor inşallah olur bu ay çok istiyorum

İnşallah canimm benden çok eşim istiyor her regl olduğumda üzülüyor inşallah olur bu ay çok istiyorum
ben 6 aylık evliydm ilk zamanlar istemiyordu ama suan cok istyor bnde aynı sekilde adet olcakmısm gbi agrm var normalde karnm agrmaz olcagm zaman ama üşütmüş olabilirm

ben 6 aylık evliydm ilk zamanlar istemiyordu ama suan cok istyor bnde aynı sekilde adet olcakmısm gbi agrm var normalde karnm agrmaz olcagm zaman ama üşütmüş olabilirm
Bizde 8 ayimiza girdik ki eşim ilk günden beri istiyor bebekte bebek bende istemiyordum dur daha bi senemizi dolduralim diyordum şimdi bende istiyorum ama yok olmuyor bu ayda olmaz umudum yok sabır inşallah güzel haber alırsın belli mi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…