kizlar bata 3 gun var ovulasyon testinde son durum bu dua edin de sonuc iyi olsn
Canim cokda umutlanma bende bu ay ovulasyon testiyle 2 gun once yaptim bnmkide pozitifti adet gunume kadar oyleydi cok umutlanmistim ama malesef adet oldum.her ay daha batim gelmeden test aliriyorum acaba hamilemiyim diye hic bi belirti yok olmasina ragmen.sonrada cok uzuluyorum.insaalah seninki dogrudur insaalh hamilesindir cnmkizlar bata 3 gun var ovulasyon testinde son durum bu dua edin de sonuc iyi olsn
Bi kaç yerde daha okumuştum ovus.testi hamileliğide gösteriyor diye doğrumu acaba gebelik testi yok mu hiç elindekizlar bata 3 gun var ovulasyon testinde son durum bu dua edin de sonuc iyi olsn
Böyle yapa yapa psikolojin iyice bozulur ama doktorum çok kafaya takip üzerine düşersen stres yaparsan olmaz demişti hem kedini üzer hep psikolojini bozarsin sana artık her adet dönemi hamilelik gibi gelirCanim cokda umutlanma bende bu ay ovulasyon testiyle 2 gun once yaptim bnmkide pozitifti adet gunume kadar oyleydi cok umutlanmistim ama malesef adet oldum.her ay daha batim gelmeden test aliriyorum acaba hamilemiyim diye hic bi belirti yok olmasina ragmen.sonrada cok uzuluyorum.insaalah seninki dogrudur insaalh hamilesindir cnm
Yapma canım yapma sabret negatif görünce üzülüyor insan ben geçen ay çok umitliydim bekliyordum ama bekleyeceğim yaptım negatif gördüm ertesi günde hasta oldum zaten bu ay pek bir Umudum Yok açıkçası ama insanın içinde bir duygu oluyor işte yinede hakkımızda hayırlısı olsun benm bata Son 9 gün kaldı bakalım artık 9 gün sonra belli olucak tutar mı tutmaz mi rabbim biliyor artıkgebelik testi elimde 4 tane suan ama gunum gecmeden yapmak istemiyormnegatifi gormekten cok skldm uzuluyorm adetm gecikiyo bu sefer
dsnmeynce cabk geciyor kac ayrd deniyorsnz bnm 6 ay oldu ama bilmiyorm bu aydan cok umitliyim ovu testi falan kullandmYapma canım yapma sabret negatif görünce üzülüyor insan ben geçen ay çok umitliydim bekliyordum ama bekleyeceğim yaptım negatif gördüm ertesi günde hasta oldum zaten bu ay pek bir Umudum Yok açıkçası ama insanın içinde bir duygu oluyor işte yinede hakkımızda hayırlısı olsun benm bata Son 9 gün kaldı bakalım artık 9 gün sonra belli olucak tutar mı tutmaz mi rabbim biliyor artık
8 inci ayimiza girdik 5 6 aydır deniyoruz ama olmuyor canım işte bu ayda tutmazsa diğer ay bende ovu.testi denicem onlada olmazsa denemicem akışına birakicam canım düşün dusun Son 2 ay psikolojim bozuldu bu ay pek düşünmüyorumbayada varms ama
dsnmeynce cabk geciyor kac ayrd deniyorsnz bnm 6 ay oldu ama bilmiyorm bu aydan cok umitliyim ovu testi falan kullandm
Can sın canım yaa Allahım güzel gönlüne göre versin inşallahKendim için ne kadar istiyorsam inan sen ve aaynaa için kendimden önce dua ediyorum çünkü sizler uzun zamandır bekliyorsunuz canımmm haberlerinizi alcaz :) :) az kalmış güzel bir haberde benide etiketlede kaçırmayayım hadi inşallah
CANİM BUGUN ADET GUNUM VE BELİRGİN Bİ CİZGİ VAR NE KADAR KOYU OLMASİ GEREKTİGİNİ BİLİYOR MUSUN?
Bana da dr vrmişti kan gelen yere can gelir iç demişti ama 1 ay içtiö bişey olmadı bıraktım bende dr tavsitesiyle olması iyiy tabi ama genelde düşük filan olduğunda veriyolarKızlar yeni birşey daha öğrendim paylaşmak istedim bebek asprini öneren dr lar varmış kanı sulandırdığı için veriyorlarmış ben bu ay olmazsa önümüzdeki ay denicem bakalım belki araştırmak isteyen olur diye paylaşmak istedim
umut var gibi sanki canm ama kendini heveslendirme ve idrar da yapma bence çıkmayabilir daha var gününekizlar bata 3 gun var ovulasyon testinde son durum bu dua edin de sonuc iyi olsn
gecen ay bnde aynsini dedm ovu testi ile denedm olmazsa akisina brakcm8 inci ayimiza girdik 5 6 aydır deniyoruz ama olmuyor canım işte bu ayda tutmazsa diğer ay bende ovu.testi denicem onlada olmazsa denemicem akışına birakicam canım düşün dusun Son 2 ay psikolojim bozuldu bu ay pek düşünmüyorum
İnşallah olur canım cumartesi akıntım oldu baya hissettim degerlendirdim suan da da akıntım geliyorg
gecen ay bnde aynsini dedm ovu testi ile denedm olmazsa akisina brakcm
Amin ınsallah canmKizlar umarim tutar butun hepinizin bebekleri..
Bence onuncu gün ver kanı.değer 5ten fazlaysa gebe olursun.sonra onikinci ve on dördüncü gün ver.ikiye katliyosa bebeğin seninledir.inşallah.AMA o zamanda soyle bı durum oluyo mesela deger 34 cktı dıyelm 1 hfta boynca acaba artacakmı nasl artacak kımyasalmı bos gebelkmı blmem ne o sıktnı olmaz mı
Kuzum bence hayirlisiyla iste.ki Rabbim kara gecede karıncanın ayak sesini duyar.elbette senin sesini de duyuyor.hayirlisiyla duani kabul etsin.Hanimlar az once Allah'in 99 ismine baktim dualarin kabulu icin es-Semî cekin..
ALlahim buyuktur.. insallah sesimizi duyar kabul eder dualarimizi.
RAbbim sana sıgınırım bir tek senden isterim senden başkasina muhtac etme Rabbim insallah bize ikiz evlatlar nasip et es-Semî isminin hürmetine dualarimizi kabul et insallah.
insallah Rabbim sesimi duyuyodur gönlümden geceni biliyordur..
Ay sonunu sabirsizlikla bekliyorum.. insallah Rabbim ikiz nasip eder bize.
Kizlar bi bilseniz cok istiyorum ikizimiz olsun. Insallah olur. Insallah..
Amin inşallah güzel sonuç alırsınBende umutla ve dualrla bebeğimn gelmesini istyorum ve bekliyorum tüp bebek tedavisine baslicam ilk denemem inşallah güzel sonuca varrm ve hepimz en kısa zamanda hayrlsyla hamile kalr
Canım testin çok koyu ama senin hiç silikleşmemiş resmen diğer testlerini gördüm de sende pco varmıydı onların böyle sürekli pozitif gösteriyomuş ovulasyon testleri.. kafam karıştı şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?