2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

kizlar bata 3 gun var ovulasyon testinde son durum bu dua edin de sonuc iyi olsn
kizlar bata 3 gun var ovulasyon testinde son durum bu dua edin de sonuc iyi olsn
Canim cokda umutlanma bende bu ay ovulasyon testiyle 2 gun once yaptim bnmkide pozitifti adet gunume kadar oyleydi cok umutlanmistim ama malesef adet oldum.her ay daha batim gelmeden test aliriyorum acaba hamilemiyim diye hic bi belirti yok olmasina ragmen.sonrada cok uzuluyorum.insaalah seninki dogrudur insaalh hamilesindir cnm

Böyle yapa yapa psikolojin iyice bozulur ama doktorum çok kafaya takip üzerine düşersen stres yaparsan olmaz demişti hem kedini üzer hep psikolojini bozarsin sana artık her adet dönemi hamilelik gibi gelir

gebelik testi elimde 4 tane suan ama gunum gecmeden yapmak istemiyorm negatifi gormekten cok skldm uzuluyorm adetm gecikiyo bu sefer

gebelik testi elimde 4 tane suan ama gunum gecmeden yapmak istemiyorm negatifi gormekten cok skldm uzuluyorm adetm gecikiyo bu sefer
Yapma canım yapma sabret negatif görünce üzülüyor insan ben geçen ay çok umitliydim bekliyordum ama bekleyeceğim yaptım negatif gördüm ertesi günde hasta oldum zaten bu ay pek bir Umudum Yok açıkçası ama insanın içinde bir duygu oluyor işte yinede hakkımızda hayırlısı olsun benm bata Son 9 gün kaldı bakalım artık 9 gün sonra belli olucak tutar mı tutmaz mi rabbim biliyor artık

bayada varms ama
dsnmeynce cabk geciyor kac ayrd deniyorsnz bnm 6 ay oldu ama bilmiyorm bu aydan cok umitliyim ovu testi falan kullandm

bayada varms ama

dsnmeynce cabk geciyor kac ayrd deniyorsnz bnm 6 ay oldu ama bilmiyorm bu aydan cok umitliyim ovu testi falan kullandm
8 inci ayimiza girdik 5 6 aydır deniyoruz ama olmuyor canım işte bu ayda tutmazsa diğer ay bende ovu.testi denicem onlada olmazsa denemicem akışına birakicam canım düşün dusun Son 2 ay psikolojim bozuldu bu ay pek düşünmüyorum

Can sın canım yaa Allahım güzel gönlüne göre versin inşallah Tüm bekleyenlere nasip etsin bizlere de.. içim çocuk hasretiyle yanıyo resmen ama Allahm hayırlısını ver diyorum hep cümlemize

CANİM BUGUN ADET GUNUM VE BELİRGİN Bİ CİZGİ VAR NE KADAR KOYU OLMASİ GEREKTİGİNİ BİLİYOR MUSUN?

Canım testin çok koyu ama senin hiç silikleşmemiş resmen diğer testlerini gördüm de sende pco varmıydı onların böyle sürekli pozitif gösteriyomuş ovulasyon testleri.. kafam karıştı şimdi.
Bana da dr vrmişti kan gelen yere can gelir iç demişti ama 1 ay içtiö bişey olmadı bıraktım bende dr tavsitesiyle olması iyiy tabi ama genelde düşük filan olduğunda veriyolar
umut var gibi sanki canm ama kendini heveslendirme ve idrar da yapma bence çıkmayabilir daha var gününe

g
gecen ay bnde aynsini dedm ovu testi ile denedm olmazsa akisina brakcm

AMA o zamanda soyle bı durum oluyo mesela deger 34 cktı dıyelm 1 hfta boynca acaba artacakmı nasl artacak kımyasalmı bos gebelkmı blmem ne o sıktnı olmaz mı
Bence onuncu gün ver kanı.değer 5ten fazlaysa gebe olursun.sonra onikinci ve on dördüncü gün ver.ikiye katliyosa bebeğin seninledir.inşallah.

Kuzum bence hayirlisiyla iste.ki Rabbim kara gecede karıncanın ayak sesini duyar.elbette senin sesini de duyuyor.hayirlisiyla duani kabul etsin.

Bende umutla ve dualrla bebeğimn gelmesini istyorum ve bekliyorum tüp bebek tedavisine baslicam ilk denemem inşallah güzel sonuca varrm ve hepimz en kısa zamanda hayrlsyla hamile kalr

Canım testin çok koyu ama senin hiç silikleşmemiş resmen diğer testlerini gördüm de sende pco varmıydı onların böyle sürekli pozitif gösteriyomuş ovulasyon testleri.. kafam karıştı şimdi.

Canim bilmiyorum adetim bitsin gidicem doktora suan sildikce az az arada lekelenmem var adet oldum mu onuda bilmiyorum hersey umut iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…