Hosgeldin canim.. bende tedaviye basliyorum ilk olacak benimde ama henuz asilamami tup mu netlestiremedik.. ne sorun vardi sizde? Ne kadar zamandir olmuyorBende umutla ve dualrla bebeğimn gelmesini istyorum ve bekliyorum tüp bebek tedavisine baslicam ilk denemem inşallah güzel sonuca varrm ve hepimz en kısa zamanda hayrlsyla hamile kalr
Hosbulduk cnm . Bende çikolata kistleri var 5 ve 6 cm oyüzden direk tüp dedi doktr aşılama tutmzmis. 2 yıldır cocgum olmuyo. Sizde sorn neHosgeldin canim.. bende tedaviye basliyorum ilk olacak benimde ama henuz asilamami tup mu netlestiremedik.. ne sorun vardi sizde? Ne kadar zamandir olmuyor
benim esimde biraz hareket dusuklugu var benimde su anda kan tahlillerim yapildi progesteron hormonum dusuk cikti bir de active protein c rezistansi diye bir test var o pozitif cikmis nette arastirdigim kadariyla pihtilasma bozukluklari diyo sonuclarimi gostermeye gidicem o samqn netlesecek tedavi sekliHosbulduk cnm . Bende çikolata kistleri var 5 ve 6 cm oyüzden direk tüp dedi doktr aşılama tutmzmis. 2 yıldır cocgum olmuyo. Sizde sorn ne
İnsallah ilk seferde olur canm benm bir tanidigimin cikolata kist iyle ikizleri oldu ilk tedavide icini ferah tut:))Hosbulduk cnm . Bende çikolata kistleri var 5 ve 6 cm oyüzden direk tüp dedi doktr aşılama tutmzmis. 2 yıldır cocgum olmuyo. Sizde sorn ne
Hamileysen eger kanamalar normal olmayabilir once kan testi yaptir bence pozitifse vakit kaybetmeden bir doktora gorun hamilelikte kanama olabiliyor dusuk tehlikesi varsa ilac fln veriyolat diye biliyorumKIZLAR SELAM HATIRLARSINIZ BELKİ DÜN ADET OLDUM DEMİŞTİM DÜN ÇOK AZ SİLİNCE AKINTININ İÇİNDE PEMBE LEKE GELDİ BU BİR KAÇ KERE OLDU SONRA Bİ DAHA HİÇ BİŞEY GELMEDİ ŞİMDİ LAVOBOYA GİTTİM YİNE AYNI SİLDİM ÖNCE AKINTININ İÇİNDE UÇUK PEMBE ÇOK AZ GELDİ SONRA YİNE YOK İDRAR TESTİ DE NEGATİF BENİM 3 GEBELİĞİMDE BÖYLE OLDU 2Sİ KİMYASAL 1 İ DIŞ GEBELİK OLDU BÖYLE OLUP HAMİLE KALAN VAR MI GEBELİĞİ DEVAM EDEN YADA
Geçmiş olsun cnm o progesteronu iğneyle yuksltiyolar dye duymuştum inşallah en kisa zamanda tedavine başlarlar devlte gidyrm ben cok bekletiyolarbenim esimde biraz hareket dusuklugu var benimde su anda kan tahlillerim yapildi progesteron hormonum dusuk cikti bir de active protein c rezistansi diye bir test var o pozitif cikmis nette arastirdigim kadariyla pihtilasma bozukluklari diyo sonuclarimi gostermeye gidicem o samqn netlesecek tedavi sekli
Ay ne güzel benmde olur inşallah ya kistn boyutnu biliymsn cnmİnsallah ilk seferde olur canm benm bir tanidigimin cikolata kist iyle ikizleri oldu ilk tedavide icini ferah tut:))
Hangi il desin sen canm bende ozele gidiyorum ama uygun bir hastane asiri kalabalik oluyor.. Hayirlisi ama bunu kafaya takmiyotum olsun da yeterki.. 22. Gun 6.6 cikmisti sanirim igne tedavisi olacak dedigin gibi. 4 cm di sanirim canm tam hatirlamiyorum... allahim sana da nasip etsin insalahAy ne güzel benmde olur inşallah ya kistn boyutnu biliymsn cnm
Ben bursadaym uludağ üniversitesine gidiyorum özele gitmiyorum eğer olmzsa özele giderm dye düşündüm cnm inşallah ikimzede nasip etsn benimde böyle olcagm hic aklma gelmzdi cok zormuşHangi il desin sen canm bende ozele gidiyorum ama uygun bir hastane asiri kalabalik oluyor.. Hayirlisi ama bunu kafaya takmiyotum olsun da yeterki.. 22. Gun 6.6 cikmisti sanirim igne tedavisi olacak dedigin gibi. 4 cm di sanirim canm tam hatirlamiyorum... allahim sana da nasip etsin insalah
BI GUN DAHA BEKLEYIP GITMEYI DUSUNUYORUMHamileysen eger kanamalar normal olmayabilir once kan testi yaptir bence pozitifse vakit kaybetmeden bir doktora gorun hamilelikte kanama olabiliyor dusuk tehlikesi varsa ilac fln veriyolat diye biliyorum
Ben ankaradayim canm baskente gidiyorum.. Evet bende boyle olcani tahmin etmezdim cok zor 25 yasindayim bir kist bir myom ameliyatim var doktor bile hayret ediyor cok gencsin hepsi ustuste gelmis diyo.. İnsan umutsuzluga dusuyor gercekten ama tedavi surecinde en onemli sey moralBen bursadaym uludağ üniversitesine gidiyorum özele gitmiyorum eğer olmzsa özele giderm dye düşündüm cnm inşallah ikimzede nasip etsn benimde böyle olcagm hic aklma gelmzdi cok zormuş
Benimde 8 gün kaldı çok fena bi heyecan var icimdeBENİM DE ADETİME 7 GÜN KALDI HADİ BAKALIM BU AY NE OLACAK ALLAH BİLİR
Bence onuncu gün ver kanı.değer 5ten fazlaysa gebe olursun.sonra onikinci ve on dördüncü gün ver.ikiye katliyosa bebeğin seninledir.inşallah.
Evet o da var ayy ne diyelim ki sabır et az daha o zaman hepsini bir öğrenirsin hayırlısı ile inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?