2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

yeşil türbe mi ne var bursa da oraya gidersen bizlere de dua et canım

u-mutlu lale ablası ne yapıyorsun ben bu sıralar kafamı kaşıyacak vakit bulamıyorum yine kaynanamgil nedeniyle

KIZLAR SELAM İDRAR TESTİ YAPTIM T ÇİZGİSİNİN ALTINDA BİR KARARTI VAR SANKİ BAKABİLİR MİSİNİZ

Eklentiler

• image (4).webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 55
kızlar demin otururken karnıma danki bıçak gibi sağ taraftan bir batma oldu canım acıdı acaba hamilelik belirtisi olabilir mi

kızlar demin otururken karnıma danki bıçak gibi sağ taraftan bir batma oldu canım acıdı acaba hamilelik belirtisi olabilir mi
Bata kadar herşey hamilelik belirtisi bizim için bende iki gündür çok halsizim iki gündür başım ağrıyor bi sağ kasımda bi sol kasigimda batma oluyor

Canım ne demek istediğini anlayamadıö henüz yumurtlaman olmadı ama 1 hafta önce yapılan ilişkiden hamile kalabilirmiyim diye mi soruyosun?

Canım yerleşme kanaması olabilir bence ama bir dr a git istersen kan tahlili için inşallah vardır hamileliğin ve sağlıklıdır

u-mutlu lale ablası ne yapıyorsun ben bu sıralar kafamı kaşıyacak vakit bulamıyorum yine kaynanamgil nedeniyle
Bende işte acayiğ yoğunum abla ya nete bile girmeye vakit bulamıyorum doğru düzgün biliyomusun yorgunluk ve stresten ölmek üzereyim senin şu kaynanlarda bi gidemedi evlerine yaa cadaloz

KIZLAR SELAM İDRAR TESTİ YAPTIM T ÇİZGİSİNİN ALTINDA BİR KARARTI VAR SANKİ BAKABİLİR MİSİNİZ
Canım ben görüyorum baya bariz bi çizgi ama bu resmi testi yaptıktan ne kadar sonra çektin
Kızlar ben artık çocuk istiyorum demiycem isteyince olmuyor istemezsem belki olur:) hiiç uğraşmıycam gecikince bile umutlanmıycam artık nezaman midem bulanır reglm haftalarca gecikir anca öyle üzemem kendimi.
Ah canım benim yaa keşke söylemek kadar yapmakda kolay olsaa inşallah yaparsın ama sen

Kızlar ben artık çocuk istiyorum demiycem isteyince olmuyor istemezsem belki olur:) hiiç uğraşmıycam gecikince bile umutlanmıycam artık nezaman midem bulanır reglm haftalarca gecikir anca öyle üzemem kendimi.
Tatlim bende cok denedim kafaya takmamayi ama olmuyor her ay diyorum artik umutlanmuycm takmiyacam ama ister istemz oluyo iste.uzulme insaalh hepimiz bir gun anne olcaz Rabbim nezamn nasip ederse.

siddetli bas agrisi migde bulantisi sol kasik agrisi bata 2 gun var ve bn bitms durmdaym kzlar
Sende de mı baş ağrısı var bende de iki gündür baş ağrısı bel bacak ağrısı var kasigimda batma var bidé akintim bata 8 gün var hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Evt canim oyle

Benim bat bugun ve yarın kızlar ama hic belirti yok karnım hiç şiş degil goguslerde şişkinlik uclarda hassasiyet var hic adet olcak gbi hissetmiyorum ama merak edip 6 gun once testlerinden yaptım kocaman negatif yaa anlamadım gitti ......

Kızlar acil bilgisi olan cevap verebilir mii. Bu ay birçoğunuzun da bildiği gibi ovulasyonla takşp yaptım 11. Gün net pozitifi gördüm 12.gün silikleşti yani tahmini çatladı 13. Gün çok silikti bugün yumurta akı gibi bir akıntı oldu akşam ovulasyon testi yaptım baya net çift çizgi çıktı aşağıda gördüğünüz gibi yorumu olan var mıı

Eklentiler

• 20160203_222519.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 47
Onlara çok güvenme canm ya yanlış göstermiş olabilir inşallah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…