2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Onlara çok güvenme canm ya yanlış göstermiş olabilir inşallah hamilesindir
Insallah canım ama bugune kadar negatif cıktysa hep negatif oldu...işin kotu tarafı surekli akıntı var is yerinde devamlı tuvalete gidiyorum bugun en aon careyi adet olmadan ped kullanmakta buldum..kesin oldum dedim ama baktım olmamısim..kadın olmak ne kadar zormuş be arkadasım erkekler ne rahat :)

Evet canım baya net bugun kacıncı gun

Hayırlısı olsun hakkında canım inşallah vardır bebek.. akıntı bende hep okuyo adete yakın onda dolayı bilmiyorum ama bazı kişilerde de hamilelik belirtisi oluyo akıntı. İnşallah seninde öyledirrr.. erkekler evet çok rahatlat ne bizim çektiğimizi çekiyolar ne de bizim kadar kafaya takıp üzülüyolar hayat onlara güzell

6+1 gunluk hamileyim. hcg degerim 29000. kese var, amma bebek yok bos gebelik ola bilir mi? boyle durum yashayip da sonradan bebegi gorenler oldu mu?

bu ay hamileliğimi öğreniceğimi hissediyorum şubat 20 güzel haberin gelmesine az kaldı.bakalım hislerim ne kadar kuvvetli test ediyorum şuan :) olumlu olumsuz burdan yazıcam

Pozitifi gördükten sonra 6. Gün adetin de 16 günü canım yani 5 6 günlük bişey olması lazım. Hamilelik varsa bile bu kadar çabuk belli olur mu ya da 2. Ye mi çatlıyo yumurta anlamadım
Canım gunaydın geçen ay ben de onuncu gun yaptm boyle cıktı ama sonuc negatifti hayal kırıklıgı olmaması icin umutlanma ama insallah vardır canım...

kızlar demin otururken karnıma danki bıçak gibi sağ taraftan bir batma oldu canım acıdı acaba hamilelik belirtisi olabilir mi
Merhaba ben de araniza yeni katildim. Sizde benim gbisiniZ anlasilan. Ben de karnimda herhangi bir batma olsa hamile miyim diyorum. Her sabah göğüsleri mi yokluyorum aciyor mu diye inşallah hayirli saglikli imanli evlatlara kavusuruz.

Sende de mı baş ağrısı var bende de iki gündür baş ağrısı bel bacak ağrısı var kasigimda batma var bidé akintim bata 8 gün var hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
evet dün gece miğde bulantısı ve baş agrısı bni mahvetti bgn iyim bata 1 gun var yani yarn bakalm hakkmzda hayırlsı olsun sol kasık batmalarm devam ediyor bu arada

CANİM YENİ TEST YAPTİM BU DAHA BELİRGİN AMA DURDUKCA BELİRGİNLESİYO BANA DUA EDİN BİRAZ KANAMAM VAR

Eklentiler

• image.webp
    4 KB · Görüntüleme: 42
iki defa yumurtlamissin canim

Canım gunaydın geçen ay ben de onuncu gun yaptm boyle cıktı ama sonuc negatifti hayal kırıklıgı olmaması icin umutlanma ama insallah vardır canım...

Umutlanmamaya çalışıyorum canım hayırlısı işte ama insan akışına bırakamıyor maalesef her an aklımda
Merhaba ben de araniza yeni katildim. Sizde benim gbisiniZ anlasilan. Ben de karnimda herhangi bir batma olsa hamile miyim diyorum. Her sabah göğüsleri mi yokluyorum aciyor mu diye inşallah hayirli saglikli imanli evlatlara kavusuruz.
Aynen dediğin gibi canım bizde herşeyden hamilelik yağı çıkarıyoruz inşallah daha fazla beklemeyiz. Sağlıklı hayırlı evlatlara kavuşuruz..

CANİM YENİ TEST YAPTİM BU DAHA BELİRGİN AMA DURDUKCA BELİRGİNLESİYO BANA DUA EDİN BİRAZ KANAMAM VAR
Mervem sen acil bi dr a git lütfen yaa testin bal gibi pozitif kanamam var diyosun ve hala gitmiyosun ben tutup kolundan götürcem seni

iki defa yumurtlamissin canim
Canım çok ilginç ya bugünde kasık ağrısı oluyo sanki regl olcakmışım gibi hissediyorum.. Dün akşam bu durumu farkettiğimde geç olmuştu o saatten sonra da çalışma yapmadık. Biraz da ikiz olur diye korkudan yapmadım aslında diğerinde tuttuysa bide bunda tutmasın dedim tabi Allah herşeyin hayırlısını versin o bizim için en doğrusunu bilir ama önemli olan tedbir..

CANİN DOKTORA GİTTİM KARİNDAN BAKTİ RAHİM KALİNSA BETA HCG İSTİCEM DEDİ ENDONETRİUM 14 mm KAN VERDİM BEKLİYORUM AMA KANAMAM VAR SANİRİM KİMYASAL OLUYO YİNE

CANİN DOKTORA GİTTİM KARİNDAN BAKTİ RAHİM KALİNSA BETA HCG İSTİCEM DEDİ ENDONETRİUM 14 mm KAN VERDİM BEKLİYORUM AMA KANAMAM VAR SANİRİM KİMYASAL OLUYO YİNE
İnşallah değildir canım sonucun çıkınca haber vermeyi unutma. İnşallah yüksektir değerin öyleyse progestan filan verir herhalde kanamayı kesmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…