- 30 Aralık 2015
- 1.343
- 1.331
- 53
- 34
Insallah canım ama bugune kadar negatif cıktysa hep negatif oldu...işin kotu tarafı surekli akıntı var is yerinde devamlı tuvalete gidiyorum bugun en aon careyi adet olmadan ped kullanmakta buldum..kesin oldum dedim ama baktım olmamısim..kadın olmak ne kadar zormuş be arkadasım erkekler ne rahat :)Onlara çok güvenme canm ya yanlış göstermiş olabilir inşallah hamilesindir
Evet canım baya net bugun kacıncı gunKızlar acil bilgisi olan cevap verebilir mii. Bu ay birçoğunuzun da bildiği gibi ovulasyonla takşp yaptım 11. Gün net pozitifi gördüm 12.gün silikleşti yani tahmini çatladı 13. Gün çok silikti bugün yumurta akı gibi bir akıntı oldu akşam ovulasyon testi yaptım baya net çift çizgi çıktı aşağıda gördüğünüz gibi yorumu olan var mıı
Hayırlısı olsun hakkında canım inşallah vardır bebek.. akıntı bende hep okuyo adete yakın onda dolayı bilmiyorum ama bazı kişilerde de hamilelik belirtisi oluyo akıntı. İnşallah seninde öyledirrr.. erkekler evet çok rahatlat ne bizim çektiğimizi çekiyolar ne de bizim kadar kafaya takıp üzülüyolar hayat onlara güzellInsallah canım ama bugune kadar negatif cıktysa hep negatif oldu...işin kotu tarafı surekli akıntı var is yerinde devamlı tuvalete gidiyorum bugun en aon careyi adet olmadan ped kullanmakta buldum..kesin oldum dedim ama baktım olmamısim..kadın olmak ne kadar zormuş be arkadasım erkekler ne rahat :)
Pozitifi gördükten sonra 6. Gün adetin de 16 günü canım yani 5 6 günlük bişey olması lazım. Hamilelik varsa bile bu kadar çabuk belli olur mu ya da 2. Ye mi çatlıyo yumurta anlamadımEvet canım baya net bugun kacıncı gun
Bilgim yok canm malesef ama inşallah herşey yolundadır. Dr ile görüşmedin mi6+1 gunluk hamileyim. hcg degerim 29000. kese var, amma bebek yokbos gebelik ola bilir mi? boyle durum yashayip da sonradan bebegi gorenler oldu mu?
dr 10 gun beklemek gerekiyo dediBilgim yok canm malesef ama inşallah herşey yolundadır. Dr ile görüşmedin mi
Canım gunaydın geçen ay ben de onuncu gun yaptm boyle cıktı ama sonuc negatifti hayal kırıklıgı olmaması icin umutlanma ama insallah vardır canım...Pozitifi gördükten sonra 6. Gün adetin de 16 günü canım yani 5 6 günlük bişey olması lazım. Hamilelik varsa bile bu kadar çabuk belli olur mu ya da 2. Ye mi çatlıyo yumurta anlamadım
Merhaba ben de araniza yeni katildim. Sizde benim gbisiniZ anlasilan. Ben de karnimda herhangi bir batma olsa hamile miyim diyorum. Her sabah göğüsleri mi yokluyorum aciyor mu diyekızlar demin otururken karnıma danki bıçak gibi sağ taraftan bir batma oldu canım acıdı acaba hamilelik belirtisi olabilir mi
evet dün gece miğde bulantısı ve baş agrısı bni mahvetti bgn iyim bata 1 gun var yani yarn bakalm hakkmzda hayırlsı olsun sol kasık batmalarm devam ediyor bu aradaSende de mı baş ağrısı var bende de iki gündür baş ağrısı bel bacak ağrısı var kasigimda batma var bidé akintim bata 8 gün var hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
CANİM YENİ TEST YAPTİM BU DAHA BELİRGİN AMA DURDUKCA BELİRGİNLESİYO BANA DUA EDİN BİRAZ KANAMAM VARCanım ne demek istediğini anlayamadıö henüz yumurtlaman olmadı ama 1 hafta önce yapılan ilişkiden hamile kalabilirmiyim diye mi soruyosun?
Canım yerleşme kanaması olabilir bence ama bir dr a git istersen kan tahlili için inşallah vardır hamileliğin ve sağlıklıdır
Bende işte acayiğ yoğunum abla ya nete bile girmeye vakit bulamıyorum doğru düzgün biliyomusun yorgunluk ve stresten ölmek üzereyimsenin şu kaynanlarda bi gidemedi evlerine yaa cadaloz
Canım ben görüyorum baya bariz bi çizgi ama bu resmi testi yaptıktan ne kadar sonra çektin
Ah canım benim yaa keşke söylemek kadar yapmakda kolay olsaa inşallah yaparsın ama sen
günaydın canım bence bir doktora görün kanaman varsa riske atmaCANİM YENİ TEST YAPTİM BU DAHA BELİRGİN AMA DURDUKCA BELİRGİNLESİYO BANA DUA EDİN BİRAZ KANAMAM VAR
iki defa yumurtlamissin canimKızlar acil bilgisi olan cevap verebilir mii. Bu ay birçoğunuzun da bildiği gibi ovulasyonla takşp yaptım 11. Gün net pozitifi gördüm 12.gün silikleşti yani tahmini çatladı 13. Gün çok silikti bugün yumurta akı gibi bir akıntı oldu akşam ovulasyon testi yaptım baya net çift çizgi çıktı aşağıda gördüğünüz gibi yorumu olan var mıı
canm hayırlı olsn bizde aynı belirtiler vardı inşl bnde hamileyimdir :)CANİM YENİ TEST YAPTİM BU DAHA BELİRGİN AMA DURDUKCA BELİRGİNLESİYO BANA DUA EDİN BİRAZ KANAMAM VAR
Canım gunaydın geçen ay ben de onuncu gun yaptm boyle cıktı ama sonuc negatifti hayal kırıklıgı olmaması icin umutlanma ama insallah vardır canım...
Aynen dediğin gibi canım bizde herşeyden hamilelik yağı çıkarıyoruz inşallah daha fazla beklemeyiz. Sağlıklı hayırlı evlatlara kavuşuruz..Merhaba ben de araniza yeni katildim. Sizde benim gbisiniZ anlasilan. Ben de karnimda herhangi bir batma olsa hamile miyim diyorum. Her sabah göğüsleri mi yokluyorum aciyor mu diyeinşallah hayirli saglikli imanli evlatlara kavusuruz.
Mervem sen acil bi dr a git lütfen yaa testin bal gibi pozitif kanamam var diyosun ve hala gitmiyosun ben tutup kolundan götürcem seniCANİM YENİ TEST YAPTİM BU DAHA BELİRGİN AMA DURDUKCA BELİRGİNLESİYO BANA DUA EDİN BİRAZ KANAMAM VAR
Canım çok ilginç ya bugünde kasık ağrısı oluyo sanki regl olcakmışım gibi hissediyorum.. Dün akşam bu durumu farkettiğimde geç olmuştu o saatten sonra da çalışma yapmadık. Biraz da ikiz olur diye korkudan yapmadım aslında diğerinde tuttuysa bide bunda tutmasın dedim tabi Allah herşeyin hayırlısını versin o bizim için en doğrusunu bilir ama önemli olan tedbir..iki defa yumurtlamissin canim
6+1 gunluk hamileyim. hcg degerim 29000. kese var, amma bebek yokbos gebelik ola bilir mi? boyle durum yashayip da sonradan bebegi gorenler oldu mu?[/QUO
telaşlanma sakın görünmeyebilir. 7. haftayı bekle değerinde iyi. belliki daha küçük alttan ultrasonmu yapıldı?
CANİN DOKTORA GİTTİM KARİNDAN BAKTİ RAHİM KALİNSA BETA HCG İSTİCEM DEDİ ENDONETRİUM 14 mm KAN VERDİM BEKLİYORUM AMA KANAMAM VAR SANİRİM KİMYASAL OLUYO YİNEUmutlanmamaya çalışıyorum canım hayırlısı işte ama insan akışına bırakamıyor maalesef her an aklımda
Aynen dediğin gibi canım bizde herşeyden hamilelik yağı çıkarıyoruz inşallah daha fazla beklemeyiz. Sağlıklı hayırlı evlatlara kavuşuruz..
Mervem sen acil bi dr a git lütfen yaa testin bal gibi pozitif kanamam var diyosun ve hala gitmiyosun ben tutup kolundan götürcem seni
Canım çok ilginç ya bugünde kasık ağrısı oluyo sanki regl olcakmışım gibi hissediyorum.. Dün akşam bu durumu farkettiğimde geç olmuştu o saatten sonra da çalışma yapmadık. Biraz da ikiz olur diye korkudan yapmadım aslında diğerinde tuttuysa bide bunda tutmasın dedim tabi Allah herşeyin hayırlısını versin o bizim için en doğrusunu bilir ama önemli olan tedbir..
İnşallah değildir canım sonucun çıkınca haber vermeyi unutma. İnşallah yüksektir değerin öyleyse progestan filan verir herhalde kanamayı kesmek içinCANİN DOKTORA GİTTİM KARİNDAN BAKTİ RAHİM KALİNSA BETA HCG İSTİCEM DEDİ ENDONETRİUM 14 mm KAN VERDİM BEKLİYORUM AMA KANAMAM VAR SANİRİM KİMYASAL OLUYO YİNE
HOŞGELDİN CANIMMerhaba ben de araniza yeni katildim. Sizde benim gbisiniZ anlasilan. Ben de karnimda herhangi bir batma olsa hamile miyim diyorum. Her sabah göğüsleri mi yokluyorum aciyor mu diyeinşallah hayirli saglikli imanli evlatlara kavusuruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?