2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

annem dün memleketten komşuların kızlarından 2 hamiş haberi daha verdi bana moralim sıfır oldu
Canım onlara takılma lutfen bak benim de bebek isteyip olmadigini bilmesine ragmen cocugunu bebegini surekli opup koklayan karşımda mıç mıç seven arkadaslarm var ve bunlar en yakın arkadaslarım(dı)...bizim sınavımız şu an bu..moralimizi yuksek tutalım canım benim

Imsallah canimm ama dayanmak cok zor gercekten cok korkuyorum benim tek yumurtaligimfa yok gibi birsey daha onceki ameliyatimfa kaybetmistim yine birsey olcak diye cok korkuyorum daha yasim genc ama iste bir evladim olsaydi en azindan hic olmicak diye cok korkuyorum

Dogum kontrol ilacina baslatti doktor canim pihtilasma olayi netlesene kadar supriz olcak bir durum olamaz yani (

Insallah canim insallah

Dogum kontrol ilacina baslatti doktor canim pihtilasma olayi netlesene kadar supriz olcak bir durum olamaz yani (
neden canım..pıhtılaşma varsa tedavi olmadan çocuk olmasın diye mi?bende muhtemelen var pıhtılaşma ama hala doktora gidemedim korunmuyorum da:S bugün en yakın arkadaşım çocuğunun cinsiyeti öğrenmiş arayıp bana haber veriyor..onun adına seviniyorum ama kendi adımada üzülmekten kendimi geri alamıyorum günden güne ümitsizleşiyorum..

Evet canim o yuzden baslatti bir de kistim var benim basit bir kist dedi ama o yuzden.. Seni cok iyi anliyorum canim yani o kadar cok neden olabilirki bebek olmamasinda bugun mesela genetik testi verirken birsey daha ogrendim kromozom anelizi dye birsey varmis.. Yani bana onceden lh fsh e2 ye bakilmisti sorun yoktu tuplerimde acikti bende birsey yok dye seviniyodum ama progesteronum dusuk cikti mesela pihtilasma sorunu cikti ( beklenmedik bir suru sey cikiyor bugun inanilmaz bunaldim canim yani icimde birseyler aciyor napcam bilmiyorum.. En yakin arkadaslarimla gorusmek istemiyorum artik benim disinda cocugu olmayan kimse yok. Cevre baskisi bir yandan. Bu asamalari aileme dahil anlatmiyorum cnku anlatsan surekli sorcaklar biliyorum.. Bugun butun gun agladim heralde ( bana dua edin kizlar allah rizasi icin kendimi toparlayim biran once

Allah yardımcın olsun..sıkıntı etme canım beterin beteri var çünkü..Allah tez zamanda yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin..benim başka sıkıntılarımda var şuan çocuk meselesine o kadar yoğunlaşamıyorum..sen derdini öğrenip en yakın zamanda da bebeğine kavuşursun inşallah..

Amin canim hepimiz insallah kavusuruz

Asla cocuk sahibi olamazsınız denen ciftler de var canım bak mesela bnm is yerinde bi adam ve kac sene denemisler doktorların oyle demesine ragmen tup bebek tedavileri ama sonuç husran...adamda canlı sperm bulamamislar bir turlu..gercekten beterin beteri var onları dusunup mutlu da olunmaz elbet ama dayanma gucuumuz artar iyi düşun iyi olsun bak doktorlar sana oyle bisey de demiyo psikolojini bir an once duzelt canım lutfen...

kızlar ilk defa ovulasyon yaptım az önce daha yeni geçti elime testler. Çok silik cizgi çıktı gibi görüyorum ben ama görmek için zorluyor muyum varmı çizgi sizce. Eğer varsa şimdi bugün yumurtlama günümmü

haklısın kuzum ya ama insan bir tuhaf oluyor ya yarın kan vereceğim sağlık ocağında

Cnm horman testi nasil oluyo sadece kaninami bakiyorlar normal bi gundemi yoksa adet gunundemi

Cnm horman testi nasil oluyo sadece kaninami bakiyorlar normal bi gundemi yoksa adet gunundemi
Adetken bakilanda var canm orn lh fsh e2 adetin 3. Gunu bakliliyor.. Progesterona da kacinci gunundeysen ona gore degerlendiriliyor yani 28 gunde bir adet oluyordan ilk 14 gunku degerle sonraki 14 gunku deger ayni degil ona gore degerlendiriliyor yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…