- 30 Aralık 2015
- 1.343
- 1.331
- 53
- 34
Canım onlara takılma lutfen bak benim de bebek isteyip olmadigini bilmesine ragmen cocugunu bebegini surekli opup koklayan karşımda mıç mıç seven arkadaslarm var ve bunlar en yakın arkadaslarım(dı)...bizim sınavımız şu an bu..moralimizi yuksek tutalım canım benimannem dün memleketten komşuların kızlarından 2 hamiş haberi daha verdi bana moralim sıfır oldu
Imsallah canimm ama dayanmak cok zor gercekten cok korkuyorum benim tek yumurtaligimfa yok gibi birsey daha onceki ameliyatimfa kaybetmistim yine birsey olcak diye cok korkuyorum daha yasim genc ama iste bir evladim olsaydi en azindan hic olmicak diye cok korkuyorumAynı şeyleri bende yaşadim kuzucum.ağlama demiycem ben kendimi susturamiyodum.eminim sen de öylesin.3 senedir drlarin bişey yok demesine rağmen bebeğim olmadı.bi kere aşilamayla oldu.oda 11. Haftada öldü karnimda.sonra tekrar tekrar denedik.o testler banada yapıldı.beklemek öldürdü. Ve aylar sonra doktorum tüp bebeğe başlıyoruz dedi.onca sıkıntı.şimdi 9 haftalık gebeyim.sabret kuzum.O nezaman derse ozaman alcaz kucağimiza. Tevekkül et.Vardır bir bildiği.Rabbim dualarimizi hayirlisiyla kabul etsin.ve dualarimizin kabul olmasına engel olacak günahlarimizida affetsin.böyle dua et.ama nolur sabret bir iki aya gebesin inşallah kuzum
Dogum kontrol ilacina baslatti doktor canim pihtilasma olayi netlesene kadar supriz olcak bir durum olamaz yaniTedavi sürecinde doğal yolla hamile kalanlarda var yani pıhtılaşma sorunu kan sulandırıcıyla gebelik süresince kontrol ediliyor inşallah gönlüne göre olur canım. Tam araştırma yaptırmanda güzel bilmek lazım ne var ne yok. Sürpriz yapsın gelsin evladın tez vakitte. Cümlemize inşallah amiiinnn
Insallah canim insallahBende iş güç uğraşıyorum canım bir yandan da bat a 7 gün var yüreğim ağzımda. İnşallah güzel haberleri veririz arka arkaya
Kaç kaldı gününe abla bence ya 2 tane al çıkmazsa regl günü tekrar yaparsın ya da yapınca üzülme negatif çıkarsa
Kist yapıyo düzensizlik ondan gecikmiş olabilir
Bazen öyle çöküntü yaşıyor insan canım genelde reglin ilk 2 günü filan oluyor. Sen üzmemeye çalış kendini hepimiz üzülüyoruz ama inşallah mükafatımızı verecek rabbim
Zaten bildiğin gibi herkes kafamdan attım düşünmedim diyince hamile kaldım diyo canım sende yapabiliyosan ne mutlu sana
Ne güzel tedaviye bi taraftan başlamışsın canım üzme kendini inşallah hayırlısıyla çıkar sonuçların ve eğer problemin varsa ona göre tedavi olursun. Benim korktuğum şey problem olması değil problemin bilinmemesi mesela
neden canım..pıhtılaşma varsa tedavi olmadan çocuk olmasın diye mi?bende muhtemelen var pıhtılaşma ama hala doktora gidemedim korunmuyorum da:S bugün en yakın arkadaşım çocuğunun cinsiyeti öğrenmiş arayıp bana haber veriyor..onun adına seviniyorum ama kendi adımada üzülmekten kendimi geri alamıyorum günden güne ümitsizleşiyorum..Dogum kontrol ilacina baslatti doktor canim pihtilasma olayi netlesene kadar supriz olcak bir durum olamaz yani(
Evet canim o yuzden baslatti bir de kistim var benim basit bir kist dedi ama o yuzden.. Seni cok iyi anliyorum canim yani o kadar cok neden olabilirki bebek olmamasinda bugun mesela genetik testi verirken birsey daha ogrendim kromozom anelizi dye birsey varmis.. Yani bana onceden lh fsh e2 ye bakilmisti sorun yoktu tuplerimde acikti bende birsey yok dye seviniyodum ama progesteronum dusuk cikti mesela pihtilasma sorunu ciktineden canım..pıhtılaşma varsa tedavi olmadan çocuk olmasın diye mi?bende muhtemelen var pıhtılaşma ama hala doktora gidemedim korunmuyorum da:S bugün en yakın arkadaşım çocuğunun cinsiyeti öğrenmiş arayıp bana haber veriyor..onun adına seviniyorum ama kendi adımada üzülmekten kendimi geri alamıyorum günden güne ümitsizleşiyorum..
Allah yardımcın olsun..sıkıntı etme canım beterin beteri var çünkü..Allah tez zamanda yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin..benim başka sıkıntılarımda var şuan çocuk meselesine o kadar yoğunlaşamıyorum..sen derdini öğrenip en yakın zamanda da bebeğine kavuşursun inşallah..Evet canim o yuzden baslatti bir de kistim var benim basit bir kist dedi ama o yuzden.. Seni cok iyi anliyorum canim yani o kadar cok neden olabilirki bebek olmamasinda bugun mesela genetik testi verirken birsey daha ogrendim kromozom anelizi dye birsey varmis.. Yani bana onceden lh fsh e2 ye bakilmisti sorun yoktu tuplerimde acikti bende birsey yok dye seviniyodum ama progesteronum dusuk cikti mesela pihtilasma sorunu cikti( beklenmedik bir suru sey cikiyor bugun inanilmaz bunaldim canim yani icimde birseyler aciyor napcam bilmiyorum.. En yakin arkadaslarimla gorusmek istemiyorum artik benim disinda cocugu olmayan kimse yok. Cevre baskisi bir yandan. Bu asamalari aileme dahil anlatmiyorum cnku anlatsan surekli sorcaklar biliyorum.. Bugun butun gun agladim heralde ( bana dua edin kizlar allah rizasi icin kendimi toparlayim biran once
Amin canim hepimiz insallah kavusuruzAllah yardımcın olsun..sıkıntı etme canım beterin beteri var çünkü..Allah tez zamanda yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin..benim başka sıkıntılarımda var şuan çocuk meselesine o kadar yoğunlaşamıyorum..sen derdini öğrenip en yakın zamanda da bebeğine kavuşursun inşallah..
Asla cocuk sahibi olamazsınız denen ciftler de var canım bak mesela bnm is yerinde bi adam ve kac sene denemisler doktorların oyle demesine ragmen tup bebek tedavileri ama sonuç husran...adamda canlı sperm bulamamislar bir turlu..gercekten beterin beteri var onları dusunup mutlu da olunmaz elbet ama dayanma gucuumuz artar iyi düşun iyi olsun bak doktorlar sana oyle bisey de demiyo psikolojini bir an once duzelt canım lutfen...Evet canim o yuzden baslatti bir de kistim var benim basit bir kist dedi ama o yuzden.. Seni cok iyi anliyorum canim yani o kadar cok neden olabilirki bebek olmamasinda bugun mesela genetik testi verirken birsey daha ogrendim kromozom anelizi dye birsey varmis.. Yani bana onceden lh fsh e2 ye bakilmisti sorun yoktu tuplerimde acikti bende birsey yok dye seviniyodum ama progesteronum dusuk cikti mesela pihtilasma sorunu cikti( beklenmedik bir suru sey cikiyor bugun inanilmaz bunaldim canim yani icimde birseyler aciyor napcam bilmiyorum.. En yakin arkadaslarimla gorusmek istemiyorum artik benim disinda cocugu olmayan kimse yok. Cevre baskisi bir yandan. Bu asamalari aileme dahil anlatmiyorum cnku anlatsan surekli sorcaklar biliyorum.. Bugun butun gun agladim heralde ( bana dua edin kizlar allah rizasi icin kendimi toparlayim biran once
Bu arada bugün adetin 15. Günü kizlarEki Görüntüle 1767859 Eki Görüntüle 1767860 Eki Görüntüle 1767859 kızlar ilk defa ovulasyon yaptım az önce daha yeni geçti elime testler. Çok silik cizgi çıktı gibi görüyorum ben ama görmek için zorluyor muyum varmı çizgi sizce. Eğer varsa şimdi bugün yumurtlama günümmü
geçmedi canım adetime 3 gün var normal gebelik testi aldım ama bir şey çıkmadı zaten daha erken demiKac gun gecti adetin canim
haklısın kuzum ya ama insan bir tuhaf oluyor ya yarın kan vereceğim sağlık ocağındaCanım onlara takılma lutfen bak benim de bebek isteyip olmadigini bilmesine ragmen cocugunu bebegini surekli opup koklayan karşımda mıç mıç seven arkadaslarm var ve bunlar en yakın arkadaslarım(dı)...bizim sınavımız şu an bu..moralimizi yuksek tutalım canım benim
Canim ovulasyon testleride ayni gebelik testi gibi.. 2 cizgide koyu olmasi lazim ovulasyon zamanindaEki Görüntüle 1767859 Eki Görüntüle 1767860 Eki Görüntüle 1767859 kızlar ilk defa ovulasyon yaptım az önce daha yeni geçti elime testler. Çok silik cizgi çıktı gibi görüyorum ben ama görmek için zorluyor muyum varmı çizgi sizce. Eğer varsa şimdi bugün yumurtlama günümmü
Erken canim daha bekle ama ne guzel az kalmis insallah hamilesindir..geçmedi canım adetime 3 gün var normal gebelik testi aldım ama bir şey çıkmadı zaten daha erken demierken gebelik testine de 20 tl istediler
canım şuan yumurtlama yok..ya geçmiş ya da günün gelmemiş daha..ilk çizgiyle aynı koyulukta olması lazım..Bu arada bugün adetin 15. Günü kizlar
Cnm horman testi nasil oluyo sadece kaninami bakiyorlar normal bi gundemi yoksa adet gunundemiReng olmama uzulmedim canm ben tedavi surecine gircem insallah ama be bilim umutsuz oldum hormon degerlerim cok iyi degil pihtilasma sorunu olabilit bende bugun genetik test icin kan verdim 1 ay sonra cikcakmis sonucu.. Sonradinfa duruma gore bakcaz iste tedaviyi..
Adetken bakilanda var canm orn lh fsh e2 adetin 3. Gunu bakliliyor.. Progesterona da kacinci gunundeysen ona gore degerlendiriliyor yani 28 gunde bir adet oluyordan ilk 14 gunku degerle sonraki 14 gunku deger ayni degil ona gore degerlendiriliyor yani..Cnm horman testi nasil oluyo sadece kaninami bakiyorlar normal bi gundemi yoksa adet gunundemi
BUGÜN KAN VERDİM SAĞLIK OCAĞINDA VARSA ÇIKAR BELKİ BEN DE ONA GÖRE BEKLEYEYİM DEDİM CANIM ADETE KALDI 2 GÜNErken canim daha bekle ama ne guzel az kalmis insallah hamilesindir..
hayırlısı olur inşallah canımBUGÜN KAN VERDİM SAĞLIK OCAĞINDA VARSA ÇIKAR BELKİ BEN DE ONA GÖRE BEKLEYEYİM DEDİM CANIM ADETE KALDI 2 GÜN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?