Insallah canım hayırlısyla hamilesindir :)BUGÜN KAN VERDİM SAĞLIK OCAĞINDA VARSA ÇIKAR BELKİ BEN DE ONA GÖRE BEKLEYEYİM DEDİM CANIM ADETE KALDI 2 GÜN
meraba kızlar sonuç ne çıktı canım inşallah hamilesindirBUGÜN KAN VERDİM SAĞLIK OCAĞINDA VARSA ÇIKAR BELKİ BEN DE ONA GÖRE BEKLEYEYİM DEDİM CANIM ADETE KALDI 2 GÜN
Insallah vardir kizBUGÜN KAN VERDİM SAĞLIK OCAĞINDA VARSA ÇIKAR BELKİ BEN DE ONA GÖRE BEKLEYEYİM DEDİM CANIM ADETE KALDI 2 GÜN
ÖYLE CANIM YARIN BELLİ OLACAKhayırlısı olur inşallah canım
YARIN ÇIKAR CANIMmeraba kızlar sonuç ne çıktı canım inşallah hamilesindir
BİLMİYORUM CANIM 20 AYDIR HEP NEGATİFİ GÖRDÜĞÜMDEN NE DÜŞÜNECEĞİMİ NE HİSSEDECEĞİMİ BİLEMİYORUM HİÇ BİR BELİRTİ DE GÖREMEDİM KENDİMDEInsallah vardir kiz
canım yarın bir doktora git acaba soğan kürü mü kanama yaptı anlamadım ben de ama içine hemen kötü şeyler getirme ama yarın muhakkak gitMerhaba arkadaslar ben suan cok kotuyum korktum acikcasi size hemen durumumu anlatayim 20 ocakta adet gormustum 2 gun lekelenme seklinde oldu bitti sonra sogan kurune basladim 3 gun sonra kanamam basladi parcali seklinde sevindim acikcasi polikistik overim oldugu icin ve adetim 15 gunden fazla geciktigi icin temizlenicem diye düşündüm ama gel gorelimki adetim 10 gunu gecti durdu lekelenme seklinde 3 gun daha devam etti tam temizlendim diyodumki biraz on ce lavobada resmenkalin kan pihtilari döküldü bugun 14. gun cok korktum kizlar doktora gitmelimiyim bu saaattede olmaz zaten bu durumu yasayan varmi arkadaslar sogan kuru 14 gu suruyomu kotu biseymi var acaba bende
gideyim dimi normal degil bukadar uzu olmasicanım yarın bir doktora git acaba soğan kürü mü kanama yaptı anlamadım ben de ama içine hemen kötü şeyler getirme ama yarın muhakkak git
git git canım ne olur ne olmaz bir sorun olmasa vbile için rahatlasıngideyim dimi normal degil bukadar uzu olmasi
canım 15. Gün de biraz geç kalmış olabilirsin test için döngün neydi şuanda ya çatlamış ya da daha olgunlaşmamış. Bir kaö gün daha aynı saatte bir kaç saat sıvı almadan yap bakalım belli olur koyulaşırsa henüz çatlamamış şuan koyulaşmazsa çatlamışEki Görüntüle 1767859 Eki Görüntüle 1767860 Eki Görüntüle 1767859 kızlar ilk defa ovulasyon yaptım az önce daha yeni geçti elime testler. Çok silik cizgi çıktı gibi görüyorum ben ama görmek için zorluyor muyum varmı çizgi sizce. Eğer varsa şimdi bugün yumurtlama günümmü
hadi hayırlısı olsun abla iyi haberler ver inşallah nasıl sabrediyosun yarın için bnm yaptırdığım hastanede 45 dk içinde çıkıyo da ben sabredemiyorumhaklısın kuzum ya ama insan bir tuhaf oluyor ya yarın kan vereceğim sağlık ocağında
Peki degerlerin kotu cikmasi gebe kalmayi etkiliyormuAdetken bakilanda var canm orn lh fsh e2 adetin 3. Gunu bakliliyor.. Progesterona da kacinci gunundeysen ona gore degerlendiriliyor yani 28 gunde bir adet oluyordan ilk 14 gunku degerle sonraki 14 gunku deger ayni degil ona gore degerlendiriliyor yani..
gebelik testi yaptıracağım diyorum günü sormuyor doktor ALLAHTAN o kadar da sormasınlar ya zaten geç çıkarıyorlar bir gün de öyle gidiyorcanım 15. Gün de biraz geç kalmış olabilirsin test için döngün neydi şuanda ya çatlamış ya da daha olgunlaşmamış. Bir kaö gün daha aynı saatte bir kaç saat sıvı almadan yap bakalım belli olur koyulaşırsa henüz çatlamamış şuan koyulaşmazsa çatlamış
hadi hayırlısı olsun abla iyi haberler ver inşallah nasıl sabrediyosun yarın için bnm yaptırdığım hastanede 45 dk içinde çıkıyo da ben sabredemiyorumsağlık ocakları gün geçmeden yapmazdı genelde test iyi yapmışlar
Adetken bakilanda var canm orn lh fsh e2 adetin 3. Gunu bakliliyor.. Progesterona da kacinci gunundeysen ona gore degerlendiriliyor yani 28 gunde bir adet oluyordan ilk 14 gunku degerle sonraki 14 gunku deger ayni degil ona gore degerlendiriliyor yani..
Çok ilginç doğrusu bana sorsan direk günün geçmeden yapmazlar derdim ne güzel yapmışlar işte inşallah güzel sonuç çıkar..gebelik testi yaptıracağım diyorum günü sormuyor doktor ALLAHTAN o kadar da sormasınlar ya zaten geç çıkarıyorlar bir gün de öyle gidiyor
yani sogandanmi oldu onuda bilmiyorum baska akkima bisey gelmiyo 14 gun adetmi olur ya ayin yarisini hasta gecirdim sabah erkenden gidicem ins kötü bisey cikmaz@hayatimin_rengi bence acilen dr a gitmelisin canım normal değil söylediklerin ama içini ferah tut ne zarar verebilir ki sonuçta soğan bi bitki korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?