2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Çok ilginç doğrusu bana sorsan direk günün geçmeden yapmazlar derdim ne güzel yapmışlar işte inşallah güzel sonuç çıkar..
bilmiyorum canım eğer yoksa umut ederek beklemek istemedim o zaman çok daha fazla üzülüyorum

günaydın kızlar aynacım bende çok merak ettim hadi iyi haberler ver bize :)

Hayırlısıolsun en azından aklında kalmadı yeni ay yeni umutlar gelecek ay olur inşallah
öyle kuzucuğum negatif olmasına üzülemedim bile bu akşam eltimlere gidecek kaynanam kaynatam ama çeneleri durmuyor ya dün akşam da kaynatam çok kağıt havlu harcıyorsun sen nasıl kazanılır biliyor musun sen mi kazanıyorsun ğarasını sanki diyip gider ayak yine açtı çenesini bu akşam eltimlere gideceler işte cumartesi de memlekete

Neyse çok şükür gidiyolarmış sık dişini biraz daha senin onlara vereceğin en güzel cevap memuriyeti kazanmak olacak inşallah nasip eder Rabbim hem iş hem bebek

Neyse çok şükür gidiyolarmış sık dişini biraz daha senin onlara vereceğin en güzel cevap memuriyeti kazanmak olacak inşallah nasip eder Rabbim hem iş hem bebek
canım sıka sıka gerçekten sabah bir kalkıyorum ağzımın için kan dolmuş gerçekten de sıkıyorum sinirlerim bozuldu bak testin negatif çıktığına bile üzülemedim ders çalışma modum zaten azaldı yan taraftan televizyondan çok onların konuşma sesi geliyor aha şuan bile kaynanam konuş konuş ben bu seste hadi çalış akşam olur mu uyusam mı zaman geçse bilemedim

Sinirden içine atmaktan gece dişlerini sıkıyosun demek oluyo öyle abla bu yıl ki zorlu görevini de atlattın inşallah.. Onlar gittiğinde sen de eski düzenine dönersin her zaman şükret ki birlikte oturmuyosunuz bu insanlar ömür törpüsü anlattığın kadarıyla

öyle sinirsel dişlerimi sıkıyorum hem çalışmamı isterler hem kazanamazsın derler hem dul annemden bir şey isteme derler sonra ne çeyiz getirdinki sizin taraftan bilezik takan olmadı derler annemin taktığı bileziği künyeyi unuturlar halbuki kendileri bir bilezik bile takmadılar bunu söylemezler sonra boşa çalışıyorsun memur olamazsın derler sonra çalış diye aldık seni derler bir şey kullanınca sen tasarruflu değilsin geçimi bilmiyorsun derler geldiklerinden beri ekmekli yemekleri çöpe atıyoruz bunu demezler sonra eltime cimri derler ama ev yaptı derler bana da canları isteyince aa bizi çayın yanında bile boş bırakmaz derler sonra dün akşam gibi kağıt havluyu çok kullanıyorsun nasıl kazanılıyor biliyor musun sen der tabii parayı sen mi kazanıyorsun der hadi bakalım şimdi ben ne yapayım :)

Tek kelimeyle sabır canım benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…