- 1 Ocak 2015
- 898
- 797
- 53
İmtihan abla ne diyim vallahi işin zor ama yapman gereken şey şuöyle sinirsel dişlerimi sıkıyorum hem çalışmamı isterler hem kazanamazsın derler hem dul annemden bir şey isteme derler sonra ne çeyiz getirdinki sizin taraftan bilezik takan olmadı derler annemin taktığı bileziği künyeyi unuturlar halbuki kendileri bir bilezik bile takmadılar bunu söylemezler sonra boşa çalışıyorsun memur olamazsın derler sonra çalış diye aldık seni derler bir şey kullanınca sen tasarruflu değilsin geçimi bilmiyorsun derler geldiklerinden beri ekmekli yemekleri çöpe atıyoruz bunu demezler sonra eltime cimri derler ama ev yaptı derler bana da canları isteyince aa bizi çayın yanında bile boş bırakmaz derler sonra dün akşam gibi kağıt havluyu çok kullanıyorsun nasıl kazanılıyor biliyor musun sen der tabii parayı sen mi kazanıyorsun der hadi bakalım şimdi ben ne yapayım :)
Eşler pek belli etmiyolar her zaman ama içten içe kendilerini yiyolar canım ya inşallah iltihap filan yoktur eğer öyle bi şüphen varsa dr a git bence bi erken müdahale etmiş olursunuzHanımlar nasılsınız? Ben işle güçle ilgilendiğim için kendimi düşünemiyorum kafaya takmıyorum hatta buayda şimdiden umutlu değilim. Eşim benden daha meraklı neden olmuyor diyip duruyor. Kızlar kasıklarımda batma var sanki rahimde doluluk var ya çok canım sıkılıyor yine iltihap var diye artık bıktım geçmiyor ya herkesin derdi başka.
Merhaba canim ben biraz daha iyiyim kendimi toparladim.. Test sonucumun cikmasini bekliyorum bir ay sonra sonuc cikavak insallah sonraki adetimlede tedaviye baslicaz :)) heyecanla o gunu bekliyorum.. Bu arada rejim yapiyorum kilo vermeye basladim iki ay var onumde insallah 7 8 kilo vermeyi planliyrm bu surede :))Hanımlar nasılsınız? Ben işle güçle ilgilendiğim için kendimi düşünemiyorum kafaya takmıyorum hatta buayda şimdiden umutlu değilim. Eşim benden daha meraklı neden olmuyor diyip duruyor. Kızlar kasıklarımda batma var sanki rahimde doluluk var ya çok canım sıkılıyor yine iltihap var diye artık bıktım geçmiyor ya herkesin derdi başka.
Kesinlikle esler belli etmemeye calisiyolar ama o kadar cok istiyorki benim esim ben her agladigimda o da agliyor benimle cok istiyot baba olmayi insallah bizlerede nasip olurEşler pek belli etmiyolar her zaman ama içten içe kendilerini yiyolar canım ya inşallah iltihap filan yoktur eğer öyle bi şüphen varsa dr a git bence bi erken müdahale etmiş olursunuz
Kesinlikle esler belli etmemeye calisiyolar ama o kadar cok istiyorki benim esim ben her agladigimda o da agliyor benimle cok istiyot baba olmayi insallah bizlerede nasip olur
pardon kızlar ya 19 şubatta adet olacam 22 ocakta olmuştum en son 20. günümdü düngünaydın güzel anne adayları bişey soracam size ben en son 19 şubatta adet oldum dün 20.günümdü yumurta akı gibi bir akıntı geldi sizce bu nedir yumurtlamanın bu kadar geç olma ihtimali var mı ya da başka bişey mi anlamadım
yumurta akı gibi mi yoksa biraz beyaz ve sarımsı mı..ovulasyondaki şeffaf akıntı oluyor..günaydın güzel anne adayları bişey soracam size ben en son 19 şubatta adet oldum dün 20.günümdü yumurta akı gibi bir akıntı geldi sizce bu nedir yumurtlamanın bu kadar geç olma ihtimali var mı ya da başka bişey mi anlamadım
yumurta akı gibi şeffaf canımyumurta akı gibi mi yoksa biraz beyaz ve sarımsı mı..ovulasyondaki şeffaf akıntı oluyor..
bir daha yumurtluyor olabilirsin canım..ben bu ay 3 kere çift çizgi gördüm..adetliyken gelen akıntımda o sümüksü şeffaf akıntıyı farkettim..acaba adetliyken yumurluyor olabilirmiyim diye merak ediyordum zaten..ovulasyon testi yaptım çift çizgi..sonra bir hafta sonra bir daha çift çizgi oldu..ondan 2 gün sonra bir daha oldu ama bu sefer 2. çizgi biraz daha silikti..ilk kez böyle bir şey oldu..bu ay çok ilaç kullandım acaba böyle şeyler etkiliyor mu bilmiyorum..ama bir ayda 2 ve daha fazla yumurtlayanlar oluyor seninde öyle olmuş olabilir..yumurta akı gibi şeffaf canım
anladım tatlım çok teşekkürler cevabın için öyle olmuştur o zaman büyük ihtimalbir daha yumurtluyor olabilirsin canım..ben bu ay 3 kere çift çizgi gördüm..adetliyken gelen akıntımda o sümüksü şeffaf akıntıyı farkettim..acaba adetliyken yumurluyor olabilirmiyim diye merak ediyordum zaten..ovulasyon testi yaptım çift çizgi..sonra bir hafta sonra bir daha çift çizgi oldu..ondan 2 gün sonra bir daha oldu ama bu sefer 2. çizgi biraz daha silikti..ilk kez böyle bir şey oldu..bu ay çok ilaç kullandım acaba böyle şeyler etkiliyor mu bilmiyorum..ama bir ayda 2 ve daha fazla yumurtlayanlar oluyor seninde öyle olmuş olabilir..
evet canım benimde adetliyken şeffaf akıntım oluyor adetliyken mümkünmü gerçekten acaba yabir daha yumurtluyor olabilirsin canım..ben bu ay 3 kere çift çizgi gördüm..adetliyken gelen akıntımda o sümüksü şeffaf akıntıyı farkettim..acaba adetliyken yumurluyor olabilirmiyim diye merak ediyordum zaten..ovulasyon testi yaptım çift çizgi..sonra bir hafta sonra bir daha çift çizgi oldu..ondan 2 gün sonra bir daha oldu ama bu sefer 2. çizgi biraz daha silikti..ilk kez böyle bir şey oldu..bu ay çok ilaç kullandım acaba böyle şeyler etkiliyor mu bilmiyorum..ama bir ayda 2 ve daha fazla yumurtlayanlar oluyor seninde öyle olmuş olabilir..
adetliyken yumurtlayanlar oluyormuş canım..hatta ondaki akıntı hepsinden fazlaydı..doktora sorcam bunu..acaba adetli olmak mı koyulaştırıyor çiizgiyi bu konularda fikrim yok..ama 4-5 ay öncede adetimin bittiği gün yapmıştım o zamanda koyuya yakındı..onun için bu ovulasyon testleri benim kafamı karıştırıyor..doktora da sorduktan sonra deneyin derse adetliyken denemeyi düşünüyorum birde..evet canım benimde adetliyken şeffaf akıntım oluyor adetliyken mümkünmü gerçekten acaba ya
sorduktan sonra benide bilgilendirisen sevinirim canım yaadetliyken yumurtlayanlar oluyormuş canım..hatta ondaki akıntı hepsinden fazlaydı..doktora sorcam bunu..acaba adetli olmak mı koyulaştırıyor çiizgiyi bu konularda fikrim yok..ama 4-5 ay öncede adetimin bittiği gün yapmıştım o zamanda koyuya yakındı..onun için bu ovulasyon testleri benim kafamı karıştırıyor..doktora da sorduktan sonra deneyin derse adetliyken denemeyi düşünüyorum birde..
tamam canım öğrenince haber veririmsorduktan sonra benide bilgilendirisen sevinirim canım ya
Simdi derslere bakacağım canımİmtihan abla ne diyim vallahi işin zor ama yapman gereken şey şuyapabilene tabi
Naptin canim ne zaman gideceksin doktoratamam canım öğrenince haber veririm
canım bu ay ne olcak diye onu bekliyorum bat 20 şubat..adet olup bitince gidicem..sen de varmıymış pıhtılaşma? tesstlerinin hepsini aldın mı..inşallah bi sıkıntı yoktur..başkent bu yönden çok hoşuma gitti..önce doktoruma giidip isticem bu testleri yapmazsa başkente gidicem..cumartesileri de acık oluyordur heralde dimi..Naptin canim ne zaman gideceksin doktora
Genetik test yapildi canm onun sonucunda netlesicek pihtilasma olup olmadigi.. bir aya cikcak onun sonucuda iste onu bekliyorum.. cumartesi ogleye kadar acik oluyomus canim merkezcanım bu ay ne olcak diye onu bekliyorum bat 20 şubat..adet olup bitince gidicem..sen de varmıymış pıhtılaşma? tesstlerinin hepsini aldın mı..inşallah bi sıkıntı yoktur..başkent bu yönden çok hoşuma gitti..önce doktoruma giidip isticem bu testleri yapmazsa başkente gidicem..cumartesileri de acık oluyordur heralde dimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?