GÖZÜN AYDIN CANIM HAYIRLI OLSUN DARISI BİZEKan testi sonucum 169,36 :)
canım kasıklarım her ay çok ağrıyor ya yerinden çıkacakmış gibi bu ay gögüs ağrımda çok oldu adetim hep çok olurdu bu ay olmadı gibi çok az akıntım geldi kahverengi gibi kan gelmedi yani doktora kesinlikle gitmem lazım haklısınCanim iltihap olduysa o agri yapiyor olabilir bir doktora gorun mutlaka canim
git canim ya valla surekli bir seyler cikiyor ya kendimden biliyorum herseye baktirmak gerekcanım kasıklarım her ay çok ağrıyor ya yerinden çıkacakmış gibi bu ay gögüs ağrımda çok oldu adetim hep çok olurdu bu ay olmadı gibi çok az akıntım geldi kahverengi gibi kan gelmedi yani doktora kesinlikle gitmem lazım haklısın
geçmiş olsun canım üşütmüş olabilir misinCanim adet devam ama kan değil resmen kahverengi akıntı ve Pedi doldurmuyor bile test negatif çıktı annem intihab olabilir dedi canım
sanırım canım yoksa neden bu kadar ağrıyor anlamadım canım bir de rahatlayamadım da akıntım kahverengiydi hep kan akmadı hiçgeçmiş olsun canım üşütmüş olabilir misin
gecmiş olsun canım benmde öyle olmuştu tahlillerde hiçbi sıkıntı çıkmamışdı neden 1hafta boyu kahverengi adet olduğumu anlayamadılar en son stres dedi doktorsanırım canım yoksa neden bu kadar ağrıyor anlamadım canım bir de rahatlayamadım da akıntım kahverengiydi hep kan akmadı hiç
ben de bu ay canım çok stresli bir ay geçirdimbenimde öyleydi c
gecmiş olsun canım benmde öyle olmuştu tahlillerde hiçbi sıkıntı çıkmamışdı neden 1hafta boyu kahverengi adet olduğumu anlayamadılar en son stres dedi doktor
Gayet iyi canım Allah kucağına almayi da nasib etsin inşallahKızlar benim ilk sonucumu söylemiştim 169,36 dünkü kan testi 480 iyimi sizce ? Son adet 15 ocak. 26-27 gün döngüm
Gayet iyi canım Allah kucağına almayi da nasib etsin inşallah
Selam canım valla bende saldım moduna girdim artık :) hayırlısı hakkımızda Rabbim zamanı gelince nasip edecek inşallah hayırlısıyla. Başladık tedaviye eşimde sayı hız morfoloji sınırda biraz düşük çıktı ilaçlarla düzelmeler var çok şükür Kaan aydosa başladık 6 ay içinde değerlerimizin güzel gittiğini doğal yolla olacağını söyledi.tabi verdiği tavsiyeleri uygularsak .bendende rahim filmi çektirmemi istedi adetime az kaldı 5 gün kadar olursam çektircem filmi. Herkesin Tedaviye başlamasını tavsiye ediyorum keşke 1.5 yıl beklemeseydik. özellikle eşlerinizi ikna edin test yaptırın boşuna bekleyip kendinizi yıpratmayın.Kızlar nasılsınız? Hiç ses yok. Ben saldım iyice hiic uğraşmıyorum oluruna bıraktım.buayda olmayacak nasılsa modundayim. Aranızda tedaviye başlayan varmi yada gelişme olan
Adet olmayi bekliyorum bende canm asilama icin baslicaz tedaviyee insallah rabbim nasip ederse diger aya hamis olabilirimm duaa edin banaa kizlarr insallah ilk seferde olur hemencikKızlar nasılsınız? Hiç ses yok. Ben saldım iyice hiic uğraşmıyorum oluruna bıraktım.buayda olmayacak nasılsa modundayim. Aranızda tedaviye başlayan varmi yada gelişme olan
Ben de saldım umrumda degil artık canım cunku ne eşim ne ailesi hiç sallamıyo üzülen annem ve ben...bi sene dolduktan sonra tedavi amaçlı gidicem doktora...Kızlar nasılsınız? Hiç ses yok. Ben saldım iyice hiic uğraşmıyorum oluruna bıraktım.buayda olmayacak nasılsa modundayim. Aranızda tedaviye başlayan varmi yada gelişme olan
Insallah cnm ilk seferde tutar :)))Adet olmayi bekliyorum bende canm asilama icin baslicaz tedaviyee insallah rabbim nasip ederse diger aya hamis olabilirimm duaa edin banaa kizlarr insallah ilk seferde olur hemencik(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?