2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Canim iltihap olduysa o agri yapiyor olabilir bir doktora gorun mutlaka canim
canım kasıklarım her ay çok ağrıyor ya yerinden çıkacakmış gibi bu ay gögüs ağrımda çok oldu adetim hep çok olurdu bu ay olmadı gibi çok az akıntım geldi kahverengi gibi kan gelmedi yani doktora kesinlikle gitmem lazım haklısın

arkadaslar ıı geceler yıne bır yumurtlama gunune daaha geldık bugundne ıtıbren ılıskıye gırmeye baslıcaz da bana akıl verın ne yapmam lazım ılıskı olduktan snra sabaha kdr oyle yatmak ıstyrum yada napmalıyım bılmıyorum cocuk dusunelı bır yıl oldu ama rabbım vermedı sımdı de napcm blmyrm

git canim ya valla surekli bir seyler cikiyor ya kendimden biliyorum herseye baktirmak gerek

benimde öyleydi c
sanırım canım yoksa neden bu kadar ağrıyor anlamadım canım bir de rahatlayamadım da akıntım kahverengiydi hep kan akmadı hiç
gecmiş olsun canım benmde öyle olmuştu tahlillerde hiçbi sıkıntı çıkmamışdı neden 1hafta boyu kahverengi adet olduğumu anlayamadılar en son stres dedi doktor

benimde öyleydi c

gecmiş olsun canım benmde öyle olmuştu tahlillerde hiçbi sıkıntı çıkmamışdı neden 1hafta boyu kahverengi adet olduğumu anlayamadılar en son stres dedi doktor
ben de bu ay canım çok stresli bir ay geçirdim

2,5 yıldır korunmuyoruz eşimle
aşılama denedik 2 kez olmadı
günleri takip ettiğimi zamanlar da oldu takip etmediğimiz de

yıllardır 27-28 günde bir olan adetim ilk kez bu ay şaştı.
Normalde migren hastası olduğum için 1 gün önce yada adet oldugum gün tutardı.

SAT 13.01.2016
07.02.2016'da migrenim tuttu tüm gün. bu ya o gün yada 1-2 gün icinde adet olmalıydım anlamı taşıyordu benim için.
kaldıki 13.01.2015'e 28 ekleyince
9'unda hastalanmalıydım.
bugun tam 7 gün gecikme var görünüyor.
bugun hala adet olmadım. dün kanda baktırdım 1.20
ve sonrasında Dr.a gittim. 2 günlük gecikme icinmi geldin dedi. olabilir dedi. Nasıl o matematikle Doktor olduysa artık.

alttan muayene etti hiç bi sorun görünmüyor dedi
3 yumurtan var hatta
sanki norma bi dönemin yarısından biraz öncesinde gibisin dedi.
bu nedemekki?

sonuç yok
sonuç için napmalıyım bilmiorum.

Kızlar benim ilk sonucumu söylemiştim 169,36 dünkü kan testi 480 iyimi sizce ? Son adet 15 ocak. 26-27 gün döngüm

Merhaba Arkadaşlar. 2 farklı ovulasyon testi uyguladım saat 4 gibi. sonuç bu şekilde. Üstteki surelab marka , alttaki ise labaquick sizce yumurtlama günüm mü?

Eklentiler

• 20160218_155210.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar nasılsınız? Hiç ses yok. Ben saldım iyice hiic uğraşmıyorum oluruna bıraktım.buayda olmayacak nasılsa modundayim. Aranızda tedaviye başlayan varmi yada gelişme olan

Kızlar nasılsınız? Hiç ses yok. Ben saldım iyice hiic uğraşmıyorum oluruna bıraktım.buayda olmayacak nasılsa modundayim. Aranızda tedaviye başlayan varmi yada gelişme olan
Selam canım valla bende saldım moduna girdim artık :) hayırlısı hakkımızda Rabbim zamanı gelince nasip edecek inşallah hayırlısıyla. Başladık tedaviye eşimde sayı hız morfoloji sınırda biraz düşük çıktı ilaçlarla düzelmeler var çok şükür Kaan aydosa başladık 6 ay içinde değerlerimizin güzel gittiğini doğal yolla olacağını söyledi.tabi verdiği tavsiyeleri uygularsak .bendende rahim filmi çektirmemi istedi adetime az kaldı 5 gün kadar olursam çektircem filmi. Herkesin Tedaviye başlamasını tavsiye ediyorum keşke 1.5 yıl beklemeseydik. özellikle eşlerinizi ikna edin test yaptırın boşuna bekleyip kendinizi yıpratmayın.

Adet olmayi bekliyorum bende canm asilama icin baslicaz tedaviyee insallah rabbim nasip ederse diger aya hamis olabilirimm duaa edin banaa kizlarr insallah ilk seferde olur hemencik (

Ben de saldım umrumda degil artık canım cunku ne eşim ne ailesi hiç sallamıyo üzülen annem ve ben...bi sene dolduktan sonra tedavi amaçlı gidicem doktora...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…