- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
selam canım ben iyiyim bu ay bende saldım hiç umursamıyorum bebek konusunu bu ay aklımda zayıflamak var sadece bebek için de zerre kadar bişey yapmıyorum sadeve korunmuyoruz o kadar folic asiti bile bıraktım o kadar yaniKızlar nasılsınız? Hiç ses yok. Ben saldım iyice hiic uğraşmıyorum oluruna bıraktım.buayda olmayacak nasılsa modundayim. Aranızda tedaviye başlayan varmi yada gelişme olan
Allah gönlüne göre versin cnm çabanın karşılığını ilk seferde alırsınız inşallahAdet olmayi bekliyorum bende canm asilama icin baslicaz tedaviyee insallah rabbim nasip ederse diger aya hamis olabilirimm duaa edin banaa kizlarr insallah ilk seferde olur hemencik(
Canm resmin üstüne gölge gelmiş daha net çeksen keşke ama bende görüyorum sanki bi çizgi hadi hayırlısı bakalım inşallah vardır
Aminnnnnnn canım inşallah yaaa hepimize nasip olur inşallah bu güzel duygular yarını sabırsızlıkla bekliyorumCanm resmin üstüne gölge gelmiş daha net çeksen keşke ama bende görüyorum sanki bi çizgi hadi hayırlısı bakalım inşallah vardır
Bence de var gibi canım hadi hayırlısı :)Aminnnnnnn canım inşallah yaaa hepimize nasip olur inşallah bu güzel duygular yarını sabırsızlıkla bekliyorum
İnsallah canimm insallah cumlemiziinn...Allah gönlüne göre versin cnm çabanın karşılığını ilk seferde alırsınız inşallah
Aminn canm inşallah ya isteyen herkeze nasip olur insallahBence de var gibi canım hadi hayırlısı :)
canım şuan da yok gibi sanki çizgi Allah hakkında hayırlısını versin inşallahKızlar sabahi zor ettim elimde başka marka test vardır sonuç koca bir negatif suan bütün umutlar suya testlerden biri yanlış ama hangisi
ilk idrarı döktüğüm için yeniden yapamadım yarın sabaha kaldı
canım annemin yanına gittim rahatsız ya temizlik yaptım kuzum kahverengi akıntım olmuştu adetimde bir hafta oldu biteli yeniden adet oldum dün bu sefer oluk oluk kan akıyorNe yapıyorsun canım durumun ne çok merak ettim
bir hafta sonra yeniden adet oldum caım memleketteydim dün akşam geldim bakamadım konuya güzel haberler var mıgünaydın kızlar aynacım durumun nedir merak ediyoruz bizede haber ver tatlım
anladım canım hayırlısı olsun vala benim adetim bugünle beraber 5 gün gecikti ısrarlar bekliyorum bakalımbir hafta sonra yeniden adet oldum caım memleketteydim dün akşam geldim bakamadım konuya güzel haberler var mı
hadi hayırlısı inş güzel haber duyarızanladım canım hayırlısı olsun vala benim adetim bugünle beraber 5 gün gecikti ısrarlar bekliyorum bakalım
****************2016 ANNE ADAYLARI *********************
1.aaynaa=========>11 şubat
2.pinkneoneffect===>29 şubat
3.mavimart========>
4.darkgirl1906=====>28-29 ocak
5.arkadasimes=====>1 ocak
6.Hulya90=========>4 şubat
7.Madam_coco=====>8 ocak
8.beyazmelik=======>10 ocak
9.nisamelek========>23 şubat
10.krkr===========>
11.smay===========>
12.miray30========>
13.mavimli========>6 şubat
14.kremalicorek
15.hijabiqueen======>
16.1234emremelek
17.avucdolusudua====>
18.yagmur559======>
19.umut-90 =========>
20.askininaskisi======>
21.echomare=========>
22.sema-aaa========>3 ocak
23.YASMINAAA=====>
24.Mezura=========>
25.sinsirella========>
26.zeynep lia=======>
27.emelocco=========>
28.nlgn2616
29.hayatimin_rengi =====>20 şubat
30.Ters Lale ==========>16 şubat
31.Bet_can ===========>
32.ruziyye ===========>12 ocak
33.elay1993 ===========>
34.YAGMURTOPRAKK
35.sempatico1 =========>9 ocak
36.sevdaerdgn=========>10 ocak
37.XXYYXXYY ========>18 ocak
38.esessevo
39.duyguyusuf ========>
40.hiranur3419 =======> 2 mart
41.su perim
42.lale_cik ===========>
43.yusuf un annesi
44.pink_love_lady ======>3-4 şubat
45.nurcan4419 =========>
46.Bonbon1601
47.Bhydmlr
48.ardey ==============>
49.sedefbxl
50.Nisa terzIsci =========>
51.Ahestecik ===========>
52.melekbaby ===========>
53.ecrinny ========>25 ocak
54.nurumesra======>
55.gemstones=======>6 şubat
56.berivanberivan16
57.Vildan_kalp_ibrahim
58.poncikkkk
59.Kitapkurdu1903
60.profesor
61.showerbaby
62.ahucansu28
63.veraerva
64.ebrulic_9
65.Mrlmerin
66.jtaime020626
67.cceren1991=====>21 şubat
68.
anladım canım hayırlısı olsun vala benim adetim bugünle beraber 5 gün gecikti ısrarlar bekliyorum bakalım
kuzum nasılsın ben ikinci kez adet oldumCanım çok geçmiş neden bekliyosun pco filan mı var eğer yoksa da adet 1 hafta geçtiyse ve hamişleysen hemen çıkar sonucun.. Ben hayatta dayanamazdım 1 gün geçse hemen yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?