bilmiyorum canım ya 6 aylık evliyim evlendiğimden beri ilk defa böyle oldu hep düzenlidir hatta erken gelir bugün sabah test yaptım negatif çıktı 6 gün geciktiCanım çok geçmiş neden bekliyosun pco filan mı var eğer yoksa da adet 1 hafta geçtiyse ve hamişleysen hemen çıkar sonucun.. Ben hayatta dayanamazdım 1 gün geçse hemen yaparım
Allah allah çok geçmiş ama çokması gerekirdi.. biraz daha gelmezse dr a git bencebilmiyorum canım ya 6 aylık evliyim evlendiğimden beri ilk defa böyle oldu hep düzenlidir hatta erken gelir bugün sabah test yaptım negatif çıktı 6 gün gecikti
öyle yapacam galiba canım biraz daha bekliycem belki adet olurumAllah allah çok geçmiş ama çokması gerekirdi.. biraz daha gelmezse dr a git bence
çok güzeller canım umarım şipariş verecek arkadaşlar çıkar ben hamiş kalsam da hayırlısıyla böyle şeyler yaptıramam maddi nedenlerden dolayı ama imkanı olanlar kesinlikle her şeyi ayrıntılarına kadar yapmalı hayırlısıyla ALLAH (C.C) hepimize hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar versin umarım isimlerimizin yanına hamiş resimlerini ekleriz en kısa zamanda aminKızlar Herkese Merhaba, ben hala hamile kalmaya çalışan ama daha kısmet olmayanlardanım. öncelikle hepinize hayırlı olsun ve en kısa sürede rabbim bana da versin. :)) ben hamilelik terlikleri taçları el bantları, hastane oda süslemeleri takı yastıkları, hediyelikler vs.. yapıyorum. isteyen iletişime geçebilir. fotograf ekliyorum dün akşamki siarişlerimden. sevgiler.
Ahh ahh nerde canım bende bu ay kırmızı kart görenlerdenim hayırlısı hakkımızda bitmesini bekliyorum bitsinde rahim filmi çektircem inşallah bat 22 mart :))kızlar benim takip edemediğim dönemde hamiş olan yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu listede hemen yanına hamiş resmini koyayım
rahim filmi çekin canım aklında soru işareti kalmasınAhh ahh nerde canım bende bu ay kırmızı kart görenlerdenim hayırlısı hakkımızda bitmesini bekliyorum bitsinde rahim filmi çektircem inşallah bat 22 mart :))
Bana kalsa hemen çektircektimde gittiğim doktor erteledi hep eşimdede şuan sonuçlar iyiye gidiyor eşimin doktoru istedi hsg benden canım inşallah vesile olur.rahim filmi çekin canım aklında soru işareti kalmasın
inş canım inş güzel haberleri alırız peş peşeBana kalsa hemen çektircektimde gittiğim doktor erteledi hep eşimdede şuan sonuçlar iyiye gidiyor eşimin doktoru istedi hsg benden canım inşallah vesile olur.
acaba zorlayınca spermler akıyor durmuyor mu? doktora danış bence canım ya benim de 2 senedir olmuyor bebeğimiz insan her şeyi düşünür oluyorkızlar aklıma bişi takılmaya başladı ben kabızlık problemi olan biriyim zorlanıncada akıntı geliyo o şefaf akıntıdan ıkınırken 11 aydır olmayınca acaba diyorum ıkınırken mi düşürüyorum bebeğimi ne yapmam lazım kızlar olabilirmi
Bence ondan degildir canım sen yine sor doktoruna da..iliskiden sonra gece yatıp sabaha kdr kalkmıyosan ki en garantisi o diyolar bnce icine giden gitmistir zatenkızlar aklıma bişi takılmaya başladı ben kabızlık problemi olan biriyim zorlanıncada akıntı geliyo o şefaf akıntıdan ıkınırken 11 aydır olmayınca acaba diyorum ıkınırken mi düşürüyorum bebeğimi ne yapmam lazım kızlar olabilirmi
evet haklısın bence de aslında tutunduktan sonra ALLAH'IN izniyle hiç bir şey olmaz da önemli olan tutunup döllenmesiBence ondan degildir canım sen yine sor doktoruna da..iliskiden sonra gece yatıp sabaha kdr kalkmıyosan ki en garantisi o diyolar bnce icine giden gitmistir zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?