- 30 Aralık 2015
- 1.343
- 1.331
- 53
- 34
Insallah canım bu kez olur hayırlısyla :) bu arada sen rahim filmi cektirmis miydin ?annem bana sünyan hamaylısı yaptırdı geçen akşam rahmetli anneannemi annemi ve kendimi çarşıda dolaşırken gördüm bir mağazanın önünde durdular anneannem anneme diyor ki çocuğa aha şu takımlardan mı alsak acaba ? annem de olur diyor ben de bir sürü takımı var ya gerek de yok diyorum güya benim bebeğime alacakmış bu ay muskamı takıyorum çevremde dua eden tanıdıklar da var annem de herkese ve yakın arkadaşlarıma dua ettiriyor bu ay acayip derecede umutlu olarak bakıyorum bebişimin olacağına memlekette türbede beşik de salladım herkese de dua ettim bugün de ilk çalışmamızı yaptık eşimle dün ikinci kez olduğum adetim bitti bakalım hepimiz için hayırlısı
evet canım 6-7 ay önce çekindim iki tüpüm de açık çıktı sorun yok dedi doktor istersen aşılama düşünelim olmuyorsa demişti ama ben doğal olmasını bekliyorum biraz dahaInsallah canım bu kez olur hayırlısyla :) bu arada sen rahim filmi cektirmis miydin ?
Ne guzel canım için rahat en azından :)evet canım 6-7 ay önce çekindim iki tüpüm de açık çıktı sorun yok dedi doktor istersen aşılama düşünelim olmuyorsa demişti ama ben doğal olmasını bekliyorum biraz daha
evet benim de hep kafamda soru işaretleri vardı canım insan kusur aramaya başlıyor ya ama çekindikten sonra zamanı gelmemiş demeye başladım ama olmayınca yine sorun arıyorsun bu sefer de kilolarımdan dolayı mı hamile kalamıyorum diyorum ama bir çok kilolu bayan hamile kalıyor insan ne dese boş ALLAH OL DEMEDEN OLMUYOR...Ne guzel canım için rahat en azından :)
Aynen canım ben de ne kilolu insanlar gördüm hamile kalabilen bnce ondan degil sen kac kilosun bilmiyorum ama ben 68dim bna gecen biri dedi belki kilodan diye çok güldüm cunku boyum da 172 yani 68 cok aman aman fazla degil....simdi kndimi farklı bi alana kanalize etmek icin diyete basladm iki kilo verdim 3 haftada insan kendini iyi hissediyor bnce sende bu aşamada biraz zayifla cunku habire aklına cocuk meselesi gelecegine baska birseyle ugrasmis olursun hem de saglık icin...o zevk olayini bn de bircok yerde okudum bu ay oyle denedim bi iki daha deneyip hsg cektircem canım bakalm hayırlısı :)evet benim de hep kafamda soru işaretleri vardı canım insan kusur aramaya başlıyor ya ama çekindikten sonra zamanı gelmemiş demeye başladım ama olmayınca yine sorun arıyorsun bu sefer de kilolarımdan dolayı mı hamile kalamıyorum diyorum ama bir çok kilolu bayan hamile kalıyor insan ne dese boş ALLAH OL DEMEDEN OLMUYOR...
ama kafamız rahat olmalı geçende siteden bir hamiş arkadaşımızla yazıştım önemli olan ilişkide zevk almak o zaman bebek için değil de istediğin için yapınca oluyor dedi haklı aslında da
Senin kilon yok canım bence sana söyleyen abartmış aman çocuk olmayınca da hemen kusurun var muamelesi yiyorsun ya ona çok sinir oluyorum ya....Aynen canım ben de ne kilolu insanlar gördüm hamile kalabilen bnce ondan degil sen kac kilosun bilmiyorum ama ben 68dim bna gecen biri dedi belki kilodan diye çok güldüm cunku boyum da 172 yani 68 cok aman aman fazla degil....simdi kndimi farklı bi alana kanalize etmek icin diyete basladm iki kilo verdim 3 haftada insan kendini iyi hissediyor bnce sende bu aşamada biraz zayifla cunku habire aklına cocuk meselesi gelecegine baska birseyle ugrasmis olursun hem de saglık icin...o zevk olayini bn de bircok yerde okudum bu ay oyle denedim bi iki daha deneyip hsg cektircem canım bakalm hayırlısı :)
Ya kizlar cok kilolu olup hamis kalan bir suru insan var evet ama her bunye farkli kilo bu ise etki edebilen birsey. Ben doktora gttigimde direk kilo ver dedi bana mesela benmde biyum 175 kilomda 75 ti aman aman fazla yoktu simdi kilo vermeye calisiyorum. tedavi oncesi tum dontorlar kilo ver dicekler ufaktan baslamak lazim bencede.. hamis kalincada zaten cok kilo alcaz sonuctaSenin kilon yok canım bence sana söyleyen abartmış aman çocuk olmayınca da hemen kusurun var muamelesi yiyorsun ya ona çok sinir oluyorum ya....
benim boyum 168 kilom 92 canımtombişim evde otur otur iyice tombiş oldum stres yaptıkça da alıyorum
hayırlısıyla hepimiz tez zamanda seviniriz inş kimselere anlatmaya gelmiyor zaten bu konuları herkes kendi doğurganlığını anlatma peşindeO muameleyi gormemek icin ben cocuk dusunmuyonuz mu diye sorduklarinda hayir diyorum kimseye soylemiyom cocuk istiyoz diye simdi tedaviye baslicam anneme bile soylemedim valla.. Annem dahi olsa bu konuyu konusmayi sevmiyotum mahfeminiz sonucta. Disardan laf sokmaya calisan konukomsuyada cevabini vermek gerek yani. bu bir eksiklik degil kizlar kendinizi kotu hissetmeyin allah vermezse olmuyo iste belkide hic olmicak yani.. Biz elimizden geleni yapip gerisini allaha birakcaz
Ugur getirsin insallah canimmkızlar hamiş takvimi yaptım ben deuğur getirsin diye bu ay umutla beklemedeyim ay ne güzelmiş ha
ay amin canım ilk defa yapıyorum daha önce hiç cesaret edememiştimUgur getirsin insallah canimm
Bende bir dahaki ay yapayim asilamadan sonraay amin canım ilk defa yapıyorum daha önce hiç cesaret edememiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?