2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Insallah canım bu kez olur hayırlısyla :) bu arada sen rahim filmi cektirmis miydin ?

Ne guzel canım için rahat en azından :)
evet benim de hep kafamda soru işaretleri vardı canım insan kusur aramaya başlıyor ya ama çekindikten sonra zamanı gelmemiş demeye başladım ama olmayınca yine sorun arıyorsun bu sefer de kilolarımdan dolayı mı hamile kalamıyorum diyorum ama bir çok kilolu bayan hamile kalıyor insan ne dese boş ALLAH OL DEMEDEN OLMUYOR...
ama kafamız rahat olmalı geçende siteden bir hamiş arkadaşımızla yazıştım önemli olan ilişkide zevk almak o zaman bebek için değil de istediğin için yapınca oluyor dedi haklı aslında da

canim benim spn adet tarihim degisti 20 mart olucak kizlar gecen ay 15 gunden fazla kanamam oldu testler temiz cikti cok sukur ama bu ayda adette7. gunum ve cok kanamam oluyo pihtili sekilde arkaslar erken menopoz da boyle belirti varmi bilen varmi bu ay cpk aşırı agrimda oldu moralim cok bozuk tukendim kizlar

kizlar eger doktorunuz yapmadiysa e2 fsh lh ve amh degerlerinize baktirin bunlar yumurta kalitesiyle alakali basit bir kan testi sadece.. ve eslerinizde mutlaka test versin illa bizde olcak diye birsey yok sorun yani.

****************2016 ANNE ADAYLARI*********************

1.aaynaa=========>19 mart
2.pinkneoneffect===>29 şubat
3.mavimart========>
4.darkgirl1906=====>28-29 ocak
5.arkadasimes=====>1 ocak
6.Hulya90=========>4 şubat
7.Madam_coco=====>8 ocak
8.beyazmelik=======>9 mart
9.nisamelek========>23 şubat
10.krkr===========>
11.smay===========>
12.miray30========>
13.mavimli========>6 şubat
14.kremalicorek
15.hijabiqueen======>
16.1234emremelek
17.avucdolusudua====>
18.yagmur559======>
19.umut-90 =========>
20.askininaskisi======>
21.echomare=========>
22.sema-aaa========>3 ocak
23.YASMINAAA=====>
24.Mezura=========>
25.sinsirella========>
26.zeynep lia=======>
27.emelocco=========>
28.nlgn2616
29.hayatimin_rengi =====>20 mart
30.Ters Lale ==========>16 şubat
31.Bet_can ===========>
32.ruziyye ===========>12 ocak
33.elay1993 ===========>
34.YAGMURTOPRAKK
35.sempatico1 =========>9 ocak
36.sevdaerdgn=========>10 ocak
37.XXYYXXYY ========>18 ocak
38.esessevo
39.duyguyusuf ========>
40.hiranur3419 =======> 2 mart
41.su perim

42.lale_cik ===========>
43.yusuf un annesi
44.pink_love_lady ======>7 mart
45.nurcan4419 =========>
46.Bonbon1601
47.Bhydmlr
48.ardey ==============>
49.sedefbxl
50.Nisa terzIsci =========>
51.Ahestecik ===========>
52.melekbaby ===========>4 mart
53.ecrinny ========>25 ocak
54.nurumesra======>
55.gemstones=======>6 şubat
56.berivanberivan16
57.Vildan_kalp_ibrahim
58.poncikkkk
59.Kitapkurdu1903
60.profesor
61.showerbaby
62.ahucansu28
63.veraerva
64.ebrulic_9
65.Mrlmerin
66.jtaime020626
67.cceren1991=====>21 şubat
68.

Merhaba kizlar ne zamandir girmiyorumm . Umarim iyisinizdirr.. bizler iyiyiz cok sukurr . Bat 10-11 mart bakalim nolacak beklenedeyizz

bu sıralar hamiş haberi alamadık kimseden mart da geliyor ama

Aynen canım ben de ne kilolu insanlar gördüm hamile kalabilen bnce ondan degil sen kac kilosun bilmiyorum ama ben 68dim bna gecen biri dedi belki kilodan diye çok güldüm cunku boyum da 172 yani 68 cok aman aman fazla degil....simdi kndimi farklı bi alana kanalize etmek icin diyete basladm iki kilo verdim 3 haftada insan kendini iyi hissediyor bnce sende bu aşamada biraz zayifla cunku habire aklına cocuk meselesi gelecegine baska birseyle ugrasmis olursun hem de saglık icin...o zevk olayini bn de bircok yerde okudum bu ay oyle denedim bi iki daha deneyip hsg cektircem canım bakalm hayırlısı :)

Senin kilon yok canım bence sana söyleyen abartmış aman çocuk olmayınca da hemen kusurun var muamelesi yiyorsun ya ona çok sinir oluyorum ya....
benim boyum 168 kilom 92 canım tombişim evde otur otur iyice tombiş oldum stres yaptıkça da alıyorum

Ya kizlar cok kilolu olup hamis kalan bir suru insan var evet ama her bunye farkli kilo bu ise etki edebilen birsey. Ben doktora gttigimde direk kilo ver dedi bana mesela benmde biyum 175 kilomda 75 ti aman aman fazla yoktu simdi kilo vermeye calisiyorum. tedavi oncesi tum dontorlar kilo ver dicekler ufaktan baslamak lazim bencede.. hamis kalincada zaten cok kilo alcaz sonucta

O muameleyi gormemek icin ben cocuk dusunmuyonuz mu diye sorduklarinda hayir diyorum kimseye soylemiyom cocuk istiyoz diye simdi tedaviye baslicam anneme bile soylemedim valla.. Annem dahi olsa bu konuyu konusmayi sevmiyotum mahfeminiz sonucta. Disardan laf sokmaya calisan konukomsuyada cevabini vermek gerek yani. bu bir eksiklik degil kizlar kendinizi kotu hissetmeyin allah vermezse olmuyo iste belkide hic olmicak yani.. Biz elimizden geleni yapip gerisini allaha birakcaz

hayırlısıyla hepimiz tez zamanda seviniriz inş kimselere anlatmaya gelmiyor zaten bu konuları herkes kendi doğurganlığını anlatma peşinde

kızlar hamiş takvimi yaptım ben de uğur getirsin diye bu ay umutla beklemedeyim ay ne güzelmiş ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…