bazen bende hiç hamile kalamıyacağımı düşünüyorum..ama öyle de söyleme canım..eşin böyle bir şey düşündüğünü duysa bile çok üzülür..eğer öyle olursa da Rabbim bizim için hayırlısını öyle görmüş demektir..hayırsız bir evlat olup sana babasına zararı dokuncağına Allah böylesini hayırlı görmüştür belki..onun için böyle düşünceler doğru değil..insan üzülüyor hata bende mi acaba diye..ama bilemeyiz ki belki de eşimizden olmuyor..Heray bıktım ilaç kullanmaktan canım ya. Senin tüpler yapışmışmı? Inşallah tutunur bebeğin. Bende umut etmiyorum hiç hamileyim diyemiycem gibi geliyor. Napayım olmazsada eşimden ayrılırım hakkım yok onu evlatsız bırakmaya
Benm sorun çikolata kistlermdi cnm tuplerim tikalydi o yüzden olmuyodu tüp bebek yaptrdm. Sende hemn ümitsizliğe kaplma okadr cnm ya Rabbm ol derse olur pes etme eşin konusndada açıkça konuş ne olrsa olsn yannda durcakmi dye ben konstm verende Allah alanda bizm elimzde degilki bizm sucumzda değil nolr vazgcmeHeray bıktım ilaç kullanmaktan canım ya. Senin tüpler yapışmışmı? Inşallah tutunur bebeğin. Bende umut etmiyorum hiç hamileyim diyemiycem gibi geliyor. Napayım olmazsada eşimden ayrılırım hakkım yok onu evlatsız bırakmaya
Meraba canım tüpleri acmak icin bi islem yapıldı mi yoksa direk tup bebek mi dedi doktor...Benm sorun çikolata kistlermdi cnm tuplerim tikalydi o yüzden olmuyodu tüp bebek yaptrdm. Sende hemn ümitsizliğe kaplma okadr cnm ya Rabbm ol derse olur pes etme eşin konusndada açıkça konuş ne olrsa olsn yannda durcakmi dye ben konstm verende Allah alanda bizm elimzde degilki bizm sucumzda değil nolr vazgcme
Ya ameliyatla kistlerini temzleylm yda direk tüp bebek yapma Şansın var dedi doktrlr bende yumurtalklrmn kalitesi düşmesin dye tüp bebek yaptrdm en som ameliyat olrm dye karar verdm smdi çarşamba günü test günümü bekliyorum inş tutmstr. Tüp bebk tedavsndede tüpleri acmaya gerk yok ztn rahime yerlstryz embryoyu dedi doktr öyle yani cnmMeraba canım tüpleri acmak icin bi islem yapıldı mi yoksa direk tup bebek mi dedi doktor...
Tedavin hayirlii olsun canim oncelikle insallah guz l haberleri alirsin carsamba.. cikolata kisti konusunda ameliyati cok tavsiye etmiyorlar bildigim kadariyla rezervleri dusuruyomus tedaviyi secmekle iyi yapmissin bence.. İnsallah hersey istedigin gbi olur.. tedaviyi nerede yaptirdin sen canm bu arada.Ya ameliyatla kistlerini temzleylm yda direk tüp bebek yapma Şansın var dedi doktrlr bende yumurtalklrmn kalitesi düşmesin dye tüp bebek yaptrdm en som ameliyat olrm dye karar verdm smdi çarşamba günü test günümü bekliyorum inş tutmstr. Tüp bebk tedavsndede tüpleri acmaya gerk yok ztn rahime yerlstryz embryoyu dedi doktr öyle yani cnm
İnşallah cnm Sağol. Bursa uludağ Üniversitesinde yaptrdm cnm sendedmi çikolata kisti varTedavin hayirlii olsun canim oncelikle insallah guz l haberleri alirsin carsamba.. cikolata kisti konusunda ameliyati cok tavsiye etmiyorlar bildigim kadariyla rezervleri dusuruyomus tedaviyi secmekle iyi yapmissin bence.. İnsallah hersey istedigin gbi olur.. tedaviyi nerede yaptirdin sen canm bu arada.
Yok canim bende bir problem yok gbi pihtilasma problemm var sadece o da gebelige engel degilmis ama hic hamile kalamadim. Bi defa asilama yapildi negatif sonuc..İnşallah cnm Sağol. Bursa uludağ Üniversitesinde yaptrdm cnm sendedmi çikolata kisti var
İnşallah en kısa zamanda olur cnm çok zormus piskoljm alt üst oldu durp durp agliyrm tüp bebek te zor oldu benm İNŞ sana hic gerk kalmz bizmde sinavmz buymus inş bizmde yüzümüz gülerYok canim bende bir problem yok gbi pihtilasma problemm var sadece o da gebelige engel degilmis ama hic hamile kalamadim. Bi defa asilama yapildi negatif sonuc..
Bu ay ara verdim diger ay kismetse tup bebege baslariz asilama istemiyorum bir daha insallah hayirlisi hakkimizda bende zor atlattim negatifi gorunce surekli aglayip duruyorum sanki hic cocugum olmucak gbi geliyor bazen.. Cok zormus yasamayan anlayamaz gercektenİnşallah en kısa zamanda olur cnm çok zormus piskoljm alt üst oldu durp durp agliyrm tüp bebek te zor oldu benm İNŞ sana hic gerk kalmz bizmde sinavmz buymus inş bizmde yüzümüz güler
Cok haklsn cnm yasamayan anlamiyo bizde burda dertlesyz genede sen olmuck dye düşünme Rabbm sabır versn önce snrda saglkla hayrlsyla evlat versn bizlereBu ay ara verdim diger ay kismetse tup bebege baslariz asilama istemiyorum bir daha insallah hayirlisi hakkimizda bende zor atlattim negatifi gorunce surekli aglayip duruyorum sanki hic cocugum olmucak gbi geliyor bazen.. Cok zormus yasamayan anlayamaz gercekten
canım idrar yollarımı rahim de mi iltihap..bende idrar yollarında vardı ilaç kullandım ama devam edip etmediğini bilmiyorum bazen tuvalete gidince yanma oluyor..inşallah devam etmiyordur:SKızlar ben bu iltihabı senelerdir yaşıyorum kızlığımdan beri ve kurtulamıyorum. Bebek sahibi olmak için aylardır tedavi görüyorum yine tekrarlıyor artık sinirlerim bozuldu iyice. Antibiyotik kullanmaktan mahfoldum bunaldım artık
İnşallah cnm Rabbm ol desin yetrki hersey bahane aslnda bi zamani var bizde onu bekliyrz dua ve sabrla.Yumurtlama tarihlerim şuan 25nisanda regl olucam umarım İltihabı yenerde gelir bebeğim. Hepinize dua ediyorum kızlar
sıkma canını canım dicem de aynılarını ben de yaşarken sana diyemiyorum..insan ister istemez takıyor üzülüyor..her ay o teste negatif sonucu görüp içime kapanıyorum yaptığım hiçbir şeyden zevk almıyorum..herkes sanki çok kolay hamile kalıyor ben kalamıyorum gibi geliyor..Allah inşallah nasip eder yakın zamanda..diğer başlıkta bir arkadaş 17 ay sonra hamile kaldı bir tedavi olmadan..bizim de zamanı var demek ki..ben başkente gidicem demiştim ya canım gidemedim eski doktorum yaptı istediğim testleri ben de tsh ve prolaktin yüksekliği çıktı..aşılama yaptırcak olursam gidicem başkente..bir mucize olur ve yüzlerimiz güler inşallah en yakın zamanda..Bu ay ara verdim diger ay kismetse tup bebege baslariz asilama istemiyorum bir daha insallah hayirlisi hakkimizda bende zor atlattim negatifi gorunce surekli aglayip duruyorum sanki hic cocugum olmucak gbi geliyor bazen.. Cok zormus yasamayan anlayamaz gercekten
Troidlerinde sknti var sennde canim demekki tsh im benimde dusuk cikmisti endokrine de gitmistim onun icin ilac verdi sende ihmal etme onu.. Amh inada baktirdin mi canimsıkma canını canım dicem de aynılarını ben de yaşarken sana diyemiyorum..insan ister istemez takıyor üzülüyor..her ay o teste negatif sonucu görüp içime kapanıyorum yaptığım hiçbir şeyden zevk almıyorum..herkes sanki çok kolay hamile kalıyor ben kalamıyorum gibi geliyor..Allah inşallah nasip eder yakın zamanda..diğer başlıkta bir arkadaş 17 ay sonra hamile kaldı bir tedavi olmadan..bizim de zamanı var demek ki..ben başkente gidicem demiştim ya canım gidemedim eski doktorum yaptı istediğim testleri ben de tsh ve prolaktin yüksekliği çıktı..aşılama yaptırcak olursam gidicem başkente..bir mucize olur ve yüzlerimiz güler inşallah en yakın zamanda..
yok canım baktırmadım kaç doktora gittim hiç biri de bakalım demedi..hangi değer düşük yada yüksek olunca yapıyorlar onu ve kaçıncı gün yapılıyor..bu gittiğimde yaptırayım onu da aklımda şüphe kalmasın..sen aşılamayı kaça yaptırdın canım? başkentte mi yaptırdın?Troidlerinde sknti var sennde canim demekki tsh im benimde dusuk cikmisti endokrine de gitmistim onun icin ilac verdi sende ihmal etme onu.. Amh inada baktirdin mi canim
baskentte yaptirdim canm evet ilaclar haric 700 asilamaya verdim muayene ucretleride haric.. Amh yumurta rezervini olcuyor canm mutlaka yaptirmani oneririm. Malesef her doktor cok titiz olmuyor ya ben o acidan baskentten cok memnunum. Bana kan pihtilasmasi testini yapmadi ve bunu erkenden ogrenmem benm icin buyuk bir seydi ki insanlar bu testi dusuk yaptiktan sonra yaptiriyorlar. o yuzden ben herseyi her ayrintiya bakilmasi taraftariyim.yok canım baktırmadım kaç doktora gittim hiç biri de bakalım demedi..hangi değer düşük yada yüksek olunca yapıyorlar onu ve kaçıncı gün yapılıyor..bu gittiğimde yaptırayım onu da aklımda şüphe kalmasın..sen aşılamayı kaça yaptırdın canım? başkentte mi yaptırdın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?