2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

evet canım bende kesinlikle başkente gidicem..ama şuan eşimin işinden dolayı indirimli bakıldığımız bi hastane var..en azından klomen ve çatla tedavilerimi burda yaptırıp sonra başkentte geçmek istiyorum..biraz da ters bir yerde gidip gelmem sıkıntı olcak diye yumurta takiplerim burda yapılsın bari dedim. ama amh söyleyeyim gittiğimde benim lh fsh e2 normal gibi bunlardan anlaşılmıyor mu canım yumurta rezervi..neyse aklımda kalmasın yaptırayım ben:S tromboli paneli şeklinde değilde pıhtılaşmaya meğil var mı yok mu diye başka tetler yaptılar bana da ben isteyince..ama bir sıkıntı yok dedi bıraktılar.ama ben o sırada coaspirin kullanıyordum pek güvenmedim testlere başkente geçince hepsini yaptırırım.aşılamanı hulisi hocamı yaptı canım? tutmaması için sebep ne diyorlar bişey söylediler mi?

Rahim filminde tikanikli olursa neden kaynakli oluyor intihaptan bilgisi olan varmi
bilmiyorum ki canım..yapışıklıklar olabiliyormuş..iltihap tıkanıklık yapıyor mu bilmiyorum..sen tedavinin hangi kısmındasın canım yumurta takibi yaptırdın mı?

Henuz gidemedim canm negatiften sonra ama herhangi bir neden soyliceklerini sanmiyorum cunku asilamada ihtimal normal gebelik kadar.. Tup bebek gibi ihtimali yuksek degil..bendede ilk pihtilasmayla ilgili bir trst yapmislardi canm o kotu cikinca genetik testleri yapmislardi sende yokmus ne guzel. Ben su am hamile bile kalsam hep igne kullanmam gerekiyomus gebelik boyunca hayatim boyuncada dikkat etmem gereken bir durummus bu. gittigin doktorda iyidir canm insallah illa baskent olacak dye birsey yok onemli olan bebis olmasi insallah. İnternetten fln biraz arastir canm lh fsh e 2 yumurtlama olup olmadigini olcuyor yanilmiyorsam amh yumurtanin kalitesini. Bir daha gittihinde yaptir canm mutlaka.. İnsallah tedavilerimiz sonucu bebislerimizr kavusabilirizz

inşallah canım inşallh..o zaman 3 kere aşılama yaptırmaya gerek yok bende bir kere dener sonra tüp bebek düşünürüm heralde..Allahım o kadar bekletmez inşallah..senin de bu boş beklediğin ayda nasip eder inşallah..gerçekten sıkıntım ne onu bilmek istiyorum artık

bilmiyorum ki canım..yapışıklıklar olabiliyormuş..iltihap tıkanıklık yapıyor mu bilmiyorum..sen tedavinin hangi kısmındasın canım yumurta takibi yaptırdın mı?
Yaptirdim canim ara verdim ben diyet yapiyorum zayiflayip hamile kalan cok var doktorumda oyle tavsiye etti

Yaptirdim canim ara verdim ben diyet yapiyorum zayiflayip hamile kalan cok var doktorumda oyle tavsiye etti
bende yapıorum çok kilom yok ama doktor 3-4 kilo versen daha güzel olur dedi..bide insülin ilacı verdi..şeker aslında normal aralıklarda görünüyordu kilo vermene yardımcı olur yumurtlamaya da iyi gelir dedi..1,5-2 kilo verdim gibi 3 kilo daha verdim mi iyi olur heralde..sonra da bebişler gelir inşallah:) senin hsgde ne çıktı canım..ilk çektirdiği ay hamile kalanlar var. doktor bana çektirdiğinde koruncan dedi. sen korundun mu?

Ben cektirmedim daha rahim filmi cekilip o ay asilama yapcaz

canlar troit bezinin az yada cok çalışması gebeliğe engelmi ben troit bezlerinden rahatsızım gebelık ıcın engel olurmu bu rahatsızlık

Kızlar rüya gördüm sabah ezan vakti. Karnım ağrıdığı için doktora gidiyorum ultrasonla bakıyor o sırada karnında kalbi attığı içinmi rahatsız oldun diyor ben başlıyorum ağlamaya ve erkekmiş bebeğim ayy nasıl ağladım rüyamda içli içli anlatamam Rabbim hayırla evlat sahibi olmama çıkarsın inşallah

Kızlar sat 27 mart idi bugun kahverengi leke gelmıs sice neden olabılır yerlesme olabılırmı aksam yattııgımdada kasıklarım agrıyordu yumartlamam oldu dıye dusunuyorum bır kac gun oncesınde cunku seffaf bıttı

olbilir canım..bazınsında erken geliyor yerleşme kanaması 4-12 günleri arasında gelebilşyor..

Bütün anne adaylarına merhabalar..aday olmak bile heyacan veriyor...bende umutluyum
14 martta 40 haftalık bebeğim. Planlanan doğum tarihine iki gün kala kalp atışlarının durması sonucu kaybettim.ölü doğum oldu . Bende umutluyum . Heyecanlıyım . Rabbim isteyen her kuluna hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah

Şimdide kistim çıktı vajinal ultrasona giricem. Yok ya ben istemiyorum artık Allah herkese versin tez vakite. Ben artık sizin haberlerinizi bekliycem. Olmayacak iltihap kist o bu şu umudum yok zaten kasığım ağrıyor belki ameliyat yada doğum kontrol hapı verir resmen ağrım var. Dualarımdasınız

Saçmalama canım kist iltihap bir suru insanda var..boyle dusunme ve bu konuya odaklanmayi da birak lutfen tedavin neyse sürdür bak benim kist de iltihap da yok ama tek tüpum kapalı ilacla olcak bisey de degil ustelik seninki gbi...ama napiyim uzulerek yol alamiyorum bi dahaki kışa kadar olmazsa direk tup bebek..onda da garanti yuzde yuz degil ama nasip işte bu isler...ben bir haftadir hic dusunmuyorum kafam cok rahat valla yorulmuşuz artık biraz dinlendir zihnini çık yürü ter at gel duş al uyu gez toz ye iç....hayat kısa ne hastalıkları olan ama ümidi hala tukenmeyen insanlar var...halimize şükür..

Kistin turu neymis canim her kist onemli diye birsey yok

canimm benimmm cok uzuldumm rabbim yuzunu gundursunn insallah boylebir aci yasatmasin bir daha .. Ne guzell umutlu olmam hayatta hic bir zaman umudunu kaybetmemek gerek insallah tez vakitte bebegine kavusursun

canım bende de kist çıktı geçen ay..sen önceki aylardan farklı bişey yaptın mı bu ay? ben soğan kürü yaptım doktor ondan olmuş olabilir dedi. sıkma canını inşallah geçici kistlerdir kistlerimiz..halimize şükretmek lazım gerçekten..ben birkaç olay yaşadım artık takmamaya çalışıyorum her şeyi..kolomen tedavisine başlıcaktık..tedavi aksadı ama olsun Allah daha beter şeylerden saklasın..

Allah sabır versin canım..inşallah en yakın zamanda tekrardan yüzün güler..Allah hepimize anneliği nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…