üzülme canım yaÂmin. Rabbim hayırlı olan ne ise onu nasip etsin. Üzülüyorum ağlıyorum ama elden bişey gelmiyor. Yaradan kadere bunu Yazmış. Inşallah Bizimde yavrularımız olacak. Zor bi imtihan yaşandı bitti. Rabbim e sığınıyorum dua ediyorum. Her nasip vaktine gebe.
Ilk adetimin gelmesini dörtgözle bekliyorum. Ne kadar erken o kadar çabuk yeni bebek çalışmaları:) bugün 32.gün bakalımüzülme canım yaböylesi hayırlıydı demek..belki doğum yaparken bi sıkıntı yaşıcaktın belki hayırsız bir evlat olcaktı biz bilemeyiz..ama hakkında en hayırlısı böyle olduğu için böyle olmuştur..daha kötü olcak bir şeyden kurtulmuşsundur..Allahın izniyle vakti geldiğinde elbette bizim yavrularımız da olucak..Allah hayırlı sağlıklı evlatlar hayırlı ve doğru vakitlerde nasip etsin..
doktor korunma verdi mi canım..inşallah hemencik adet olursun:)bende bu ay adetimi bekledim gelsin diye belki kist gider umuduyla..kanamam başladı ama kist gitti mi gitmedi mi pazartesi bakılcamm..inan adet görebiliyoruz ya bu bile şükretmemiz gereken bir şey..adetimiz bitsin sonra ardından çalışmalar ve yeni umutlar ve bebişler inşallahh:)Ilk adetimin gelmesini dörtgözle bekliyorum. Ne kadar erken o kadar çabuk yeni bebek çalışmaları:) bugün 32.gün bakalım
Normal doğum oldu. 6 ay korunmamı söledi . 3. Adette gidip muayene Olmayı düşünüyorum. Rahim toparlanmış mi diye. Ee ilk ayda olcak diye bişey de yok. Hayırlısı bakalım. Plan yapıyoruz ama kader ne dicekdoktor korunma verdi mi canım..inşallah hemencik adet olursun:)bende bu ay adetimi bekledim gelsin diye belki kist gider umuduyla..kanamam başladı ama kist gitti mi gitmedi mi pazartesi bakılcamm..inan adet görebiliyoruz ya bu bile şükretmemiz gereken bir şey..adetimiz bitsin sonra ardından çalışmalar ve yeni umutlar ve bebişler inşallahh:)
hayırlısı canım Rabbim nasip etsin de bekleriz biz bebişlerimizi:) iyi gecelerrNormal doğum oldu. 6 ay korunmamı söledi . 3. Adette gidip muayene Olmayı düşünüyorum. Rahim toparlanmış mi diye. Ee ilk ayda olcak diye bişey de yok. Hayırlısı bakalım. Plan yapıyoruz ama kader ne dicek
Meraba yıpratmayın kendinizi veren allah .inancınızı kaybetmeyin.kalbimize çocuk isteği veren allah kucağımızıda boş bırakmayacak inşallah.Etrafimda herkes hamile benden sonra evlenenler hepsi hamile dayanamiyorum bu gece ağla agla mahvettim kendimi neler neler gecti aklımdan cok sinirlerim bozuldu
Aynen ya beş senelik Evliyim . Benden sonra evlenenlerin hep çocuğu oldu hele aynı sene evlendiklerimizin ikinci çocukları bile oldu yarısının. Kısmet işte Herşeyin vakti var demekkiEtrafimda herkes hamile benden sonra evlenenler hepsi hamile dayanamiyorum bu gece ağla agla mahvettim kendimi neler neler gecti aklımdan cok sinirlerim bozuldu
Insallah canim amin dertlesmek iyi geliyor insan bir nevze olsun rahatliyorMeraba yıpratmayın kendinizi veren allah .inancınızı kaybetmeyin.kalbimize çocuk isteği veren allah kucağımızıda boş bırakmayacak inşallah.
Sen ne kadar zamandir istiyorsun canimKızlar cevap vermişsiniz hepinize çok teşekkür ederim moral oluyorsunuz. Birazdan ultrasona giricem hakkımızda hayırlısı. Kist nasıl oluştu bilmiyorum hiç bişey yapmadım değişik. Allahım sınıyor istediğimiz şeyle ne diyeyim son söz Rabbimin.
Canim kistin turu ney onu sor mutlaka doktoraKızlar cevap vermişsiniz hepinize çok teşekkür ederim moral oluyorsunuz. Birazdan ultrasona giricem hakkımızda hayırlısı. Kist nasıl oluştu bilmiyorum hiç bişey yapmadım değişik. Allahım sınıyor istediğimiz şeyle ne diyeyim son söz Rabbimin.
Canm gecmis olsun.. Cikolata kistlerinde ameliyat tavsiye etmiyorlar tup bebege yonlendiriyorlar iyi bir doktora gitmeni oneririm bir arkadasim bu sekilde tedavi gordu. Sen daha once doktora gitmemismiydon canim yeni mi goruldu kist.Ağlaya ağlaya eve geldim çikolata kistlerim var üç tane doktoruma göstericem nasıl tedavi yapacak bilmem 45*39mm 28*22mm 19*15mm boyutlarında
Inşallah ameliyatsız tedaviyle hamile kalabilirim inşallah ya. Hiç bilgim yok doktorum ne tedavi önerecek bakalım. Kisti gördü ama önemsemedi sanırım yani gebeliğe engel görmedi demekki hayretCanm gecmis olsun.. Cikolata kistlerinde ameliyat tavsiye etmiyorlar tup bebege yonlendiriyorlar iyi bir doktora gitmeni oneririm bir arkadasim bu sekilde tedavi gordu. Sen daha once doktora gitmemismiydon canim yeni mi goruldu kist.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?