- 30 Aralık 2015
- 1.343
- 1.331
- 53
- 34
Tüp bebegi nerde yaptrcaksın canım devlette mi özelde mi raporlu mu raporsuz muBende iyiyim canm toparlandim haftaya tekrar doktora gidip artik tup bebek tarihini netlestircez :) heyecanliyim.. Cok gecmis olsunn amnene sende sinava kadar biraz kafani dinle canm bir doktora git gecikmelerin medeni vardir illaki..
Ozelde yaptrcam cnmTüp bebegi nerde yaptrcaksın canım devlette mi özelde mi raporlu mu raporsuz mu
Çok geçmiş olsun canım inş tedavin güzel sonuçlanır peş peşe güzel haberler alırız inş aminMaalesef çikolata kisti çıktı. Buarada sanada çook geçmiş olsun. Anneciğine baktın. Ben tedavi olucam bakalım nasipte ne var görücez
canım ben de bugün adet oldum bakalım inş senin de çifter çifter bebeklerin olur gülüm hepimiz seviniriz ben de salı gününe doktora gideceğim sıra aldım durumumu anlatayım bakalım klomen kullanacağım aklımdaki oBende iyiyim canm toparlandim haftaya tekrar doktora gidip artik tup bebek tarihini netlestircez :) heyecanliyim.. Cok gecmis olsunn amnene sende sinava kadar biraz kafani dinle canm bir doktora git gecikmelerin medeni vardir illaki..
ne kadar fiyat biçtiler canımOzelde yaptrcam cnm
İlaclarla 5 i bulacak canm tahminimce tam sormadim. Bana rapor cikmiyor bir sorun yok cunku devlette uc defa asilama yapmadan tup bebek raporu vermiyor dye biliyorum.. klomen verebilir sana canm bencede muhtemelen sende pko var bu tarz adet gecikmelerind duzenleyici ilaclat veriyorlar. İnsallah hepimiz muradimiza ereriz en kisa zamandane kadar fiyat biçtiler canım
Ah ah kızlar Rabbim gülsün yüzümüze ya çok heyecanlanıyorum ne olacak diye. Allahım duy sesimizi duy dualarıÇok geçmiş olsun canım inş tedavin güzel sonuçlanır peş peşe güzel haberler alırız inş amin
ben de bugün adet oldum 29 günden sonra
İsteyen herkez duamda inşallah canım Rabbim herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin canım bak takma kafaya rahatlatmak çalış kendini olurmuhayırlı olsun canım darısı bizlere bizlere de dua et
pko yoktu bende canım sonradan olmuşsa da bilemiyorum kasık ağrılarım çok oluyor bunları diyeceğim işte canım bakalım hayırlısı çok erteledim zaten doktor işini hep olur olur diye bekledim ama olmadı yarın hayırlısıyla gideyim de bir klomen isteyeceğim zaten kullanayımİlaclarla 5 i bulacak canm tahminimce tam sormadim. Bana rapor cikmiyor bir sorun yok cunku devlette uc defa asilama yapmadan tup bebek raporu vermiyor dye biliyorum.. klomen verebilir sana canm bencede muhtemelen sende pko var bu tarz adet gecikmelerind duzenleyici ilaclat veriyorlar. İnsallah hepimiz muradimiza ereriz en kisa zamanda
Adet gecikmesinde genellikle pko oluyor canm. Benimde birkac kere gecikmisti 4 5 gun doktor o sekilde soylemisti pko olabilit dye ama testler yapti sonuc iyi cikmiwti. Bir de kilo ver kiloda gecikme yapabilir demisti.. bencede git canm beklemek bosuna ya artik beklemek istemiyorum bir an once anne olmak istiyorumpko yoktu bende canım sonradan olmuşsa da bilemiyorum kasık ağrılarım çok oluyor bunları diyeceğim işte canım bakalım hayırlısı çok erteledim zaten doktor işini hep olur olur diye bekledim ama olmadı yarın hayırlısıyla gideyim de bir klomen isteyeceğim zaten kullanayım
ben kilo aldım canım o yüzden olabilir işteAdet gecikmesinde genellikle pko oluyor canm. Benimde birkac kere gecikmisti 4 5 gun doktor o sekilde soylemisti pko olabilit dye ama testler yapti sonuc iyi cikmiwti. Bir de kilo ver kiloda gecikme yapabilir demisti.. bencede git canm beklemek bosuna ya artik beklemek istemiyorum bir an once anne olmak istiyorum
hoşgeldin canım aramızaBenide eklermisiniz listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?