Canm nereye gittin ? Onemsenmicek birsey degil cikolata kisti gebe kalmaya engel direk tup bebek yapiyorlar sen iyice bir arastir her doktorada guvenme.. Ben tecrube ettim bunu her doktor anlamiyor gercektenInşallah ameliyatsız tedaviyle hamile kalabilirim inşallah ya. Hiç bilgim yok doktorum ne tedavi önerecek bakalım. Kisti gördü ama önemsemedi sanırım yani gebeliğe engel görmedi demekki hayret
Oyle dusunme canim rabbim olmazlari oldurur sen tedbirini al takdir allahin yapcak birseyimiz yokÖzele gidicem testlerimi devlette yaptırdım. Çikolata kistinide öğrendik bu yaşta tamda evlendim evladım olsun derken. Tüp bebeğe maddiyatımız yetmez normal yolla olmazsa yapacak bişeyimiz yok maalesef alıştırdım kendimi olmayacağına olursa mucize olmazsa olağan karşılarım. Yolumu çizerim
Allah tam ümit kesilmez canım. Bu kadar karamsar olma. Sadece Herşeyin bi vakti var.Özele gidicem testlerimi devlette yaptırdım. Çikolata kistinide öğrendik bu yaşta tamda evlendim evladım olsun derken. Tüp bebeğe maddiyatımız yetmez normal yolla olmazsa yapacak bişeyimiz yok maalesef alıştırdım kendimi olmayacağına olursa mucize olmazsa olağan karşılarım. Yolumu çizerim
kist mi çıktı canım sende ben de doktora gideceğimYeni bir güne uyandım ve kistle gebe kalanlar bana umut oldu. Allahtan umut kesilmez vardır bundada bir hikmet napalım bende o kötü psikolojiyi atlatıcam Allahın izniyle. Rabbimin rahmeti benide benim gibi bekleyenleride bulacak inşallah. İsyan etmiyorum sadece sabırla bekliyorum evladımı
geldim canım bugün çok çok yorgunum anca kendime gelirim gülüm sen nasılsın@aynaa canm senin sesin cikmiyor nenzamandr nasilsin iyi misinn
hayırlı olsun canım darısı bizlere bizlere de dua etkızlar merhabalar bilmiyorum hatırlayanlar olurmu ama bende 11 aydır gebelik olmuyordu pazartesi gebe olduğumu öğrendim ve sizinle paylaşmayı bir borç bildim çünkü burda nasıl yapsak sunumu denesek diye baya hemhal olmuştuk kızlar ama asıl olan boşvermekmis başka ugraşılar bulmak unutmakmış bile yumurtlama günlerini sanırım kafa rahatlığı biliyorum zor bende diyordum nasıl düşünmeden durucam diye ama gayret edince oyalancak birşey bulunca 1ay geciveriyor kızlar gercekten deneyin 1ay boşvermeyi bedeninizi rahat bırakın elhamdlillah nasip oldu umursamadığım ayda inşallah dualarımşimdi tüm isteyenlere sizde bizE dua edin olurmu daha cok küçüğüz kese ve kalp atışlarımız duyabilelim inşallah hayırlısıyla hakkınzı helaledin kızlar
daha iyiyim canım benim bugün daha yeni geldim evime çok yorgunumAbla naptın nasılsın ??
Maalesef çikolata kisti çıktı. Buarada sanada çook geçmiş olsun. Anneciğine baktın. Ben tedavi olucam bakalım nasipte ne var görücezkist mi çıktı canım sende ben de doktora gideceğim
Bende iyiyim canm toparlandim haftaya tekrar doktora gidip artik tup bebek tarihini netlestircez :) heyecanliyim.. Cok gecmis olsunn amnene sende sinava kadar biraz kafani dinle canm bir doktora git gecikmelerin medeni vardir illaki..geldim canım bugün çok çok yorgunum anca kendime gelirim gülüm sen nasılsın
Doktor ne dedi sana canim tam olarak? Kistlerle ilgiliMaalesef çikolata kisti çıktı. Buarada sanada çook geçmiş olsun. Anneciğine baktın. Ben tedavi olucam bakalım nasipte ne var görücez
daha iyiyim canım benim bugün daha yeni geldim evime çok yorgunum
Doktoruma gidemedim henüz. Birkaç hekime göstericem. Ama doktorum sonucu görmeden önce bana yumurta çatlatıcaz eşinede sperm hızlandırıcı vericez dedi üç aylık sürede. Şimdi ne der bilmiyorumDoktor ne dedi sana canim tam olarak? Kistlerle ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?