Canm s n 2 yildir olmuyor dememismiydin? 7 aysa erken daha canm :)) olur insallahhgittim canım yeni geldim eve adetlerim düzensizleşmeye başladı son zamanlarda da kilo aldım dedim onun etkisi vardır aldıklarını ver dedi hsg raporuma baktı evlat sorun yok 6 ay normal seyrine bırakıyoruz zaten dedi ama senin 7 ay olmuş klomene devam edelim dedi tamam dedim doktorum erkek ama çok rahat hissediyorum yanında kendimi evlat diye konuşması yetiyor bakalım bu ay klomen inş işe yaracakmış gibi geliyor bana rejime de başladım yeter gari be
yok 2 yıldır bebeğimiz olmuyor rahim filmi çekineli 7 ay olduCanm s n 2 yildir olmuyor dememismiydin? 7 aysa erken daha canm :)) olur insallahh
Evt ablamkızlar busenebenimsenesem adındaki arkadaşımız dileğinin kabulü niyetine tesbih dağıtıyor isteyen üyelere verecek tükenmeden yazın dileğiniz için namaz kılıp 3 ihlas bir fatiha okuyup niyet edip evinizin yüksek bir yerine asıp niyetiniz kabul olduğunda da siz de tesbih sanırım...
evTik canım yazdığım doğru değil mi_?
Evet, duası kabul olan kişi okuduğu tesbih ile 40 tane daha tesbih alıp dağıtıyor. İster camiye veriyor isterse de etrafına dağıtıyor.Nasil tesbih dagitiyor ben anlamadim dilegi oldu diye mi
evet canım sen de okuyup duanı edip evinin bir yüksek yerine asıp duan kabul olana dek bekleyeceksin sonra sen de nasipse dağıtacaksın tesbihNasil tesbih dagitiyor ben anlamadim dilegi oldu diye mi
Tamam deneyelim bence heem sabırla dua etmiş oluruz..evet canım sen de okuyup duanı edip evinin bir yüksek yerine asıp duan kabul olana dek bekleyeceksin sonra sen de nasipse dağıtacaksın tesbih
hadi bakalım canım gözün aydın iltihap olduğunu nasıl anladı test mi yaptı canım kasık ağrın çok oluyor mu?Kızlar doktorum kistlerle ilgili bişey demedi iltihap varmış iğne verdi kistleri tehlikeli yada gebelik engeli olarak görmedi ay hadi inşallah
hap mı iğne mi ne o ablam ne işe yarıyor?bugün klomene başladım arkadaşlar
hap canım yumurtaları büyütmek için sonra fazla yumurta büyürse çatlatma iğnesi veriyor bakalım beklemedeyim canımhap mı iğne mi ne o ablam ne işe yarıyor?
Bal,tarçın ve çörek otu da yumurtaları geliştiriyordu galiba yumurtalarla ilgili bir şey yapıyordu ama tam hatırlayamadım. Bunu deneseydin keşke ablam ilaçtan önce.hap canım yumurtaları büyütmek için sonra fazla yumurta büyürse çatlatma iğnesi veriyor bakalım beklemedeyim canım
Kasık ağrım var akıntı oluyor inşallah kurtulucam bu meretten.hadi bakalım canım gözün aydın iltihap olduğunu nasıl anladı test mi yaptı canım kasık ağrın çok oluyor mu?
benim de kasık ağrım çok oluyor ama olur dedi doktor bakalım klomen bittikten sonra 2 gün geçecek haftaya perşembe ya da cuma yumurtalarıma baktırmaya gideceğimKasık ağrım var akıntı oluyor inşallah kurtulucam bu meretten.
Hadi hayırlı haberler nasip olsun bizlerede artık.benim de kasık ağrım çok oluyor ama olur dedi doktor bakalım klomen bittikten sonra 2 gün geçecek haftaya perşembe ya da cuma yumurtalarıma baktırmaya gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?