yok gülüm yok bu dediklerimi kendim için dedim bana soracaklar memlekete gittiğimde aşılamayı düşünüyorum ben de ama diyorum ama yazarken bazen anlam karışıklığı olabiliyor ben memlekete gittğimde milletin laflarını diyorumBen uzun zamandir girmedigim icin beni karistirdin heralde canim
Dalgin dalgin okudum galibayok gülüm yok bu dediklerimi kendim için dedim bana soracaklar memlekete gittiğimde aşılamayı düşünüyorum ben de ama diyorum ama yazarken bazen anlam karışıklığı olabiliyor ben memlekete gittğimde milletin laflarını diyorum
Önemli deil canım dün gece hepimize dua ettim gece de belim karnım kasıklarım ok ağrıdı acaba diyorum hamile mi olacağım bu ay hayırlısı bakalımDalgin dalgin okudum galiba
slm canım nbr nasılsın beni hatırlatın mı hala ismim duruyormuş bende hamiş değilim daha :)kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr neredesinizzzzzzzzzzzzzzzz
İSİMLER DURUYOR CANIM TEK TEK BAKIYORUM ZATEN SÖYLEMESENİZ DE PROFİLLERE ÖYLE SÖYLEMEYEN ARKADAŞLARIN HAMİLELİKLERİNİ BULDUM EN AZ 10 KİŞİYİ..slm canım nbr nasılsın beni hatırlatın mı hala ismim duruyormuş bende hamiş değilim daha :)
meraba canimm ignelerime devam az kaldii heyecanliyimm:))kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr neredesinizzzzzzzzzzzzzzzz
Senin hamile haberin yakındır ozaman Allahım gönlüne göre versin tez vakittemeraba canimm ignelerime devam az kaldii heyecanliyimm:))
Hepimizinn canimm.. Nasip kismet bu islerr allahim ol derse olur..Senin hamile haberin yakındır ozaman Allahım gönlüne göre versin tez vakitte
Ayy hadii bana örnek olcaksın canım yaaa :))meraba canimm ignelerime devam az kaldii heyecanliyimm:))
Sen ne asamadasin canim napiyorsun neye karar verdin?Ayy hadii bana örnek olcaksın canım yaaa :))
AY CANIM BENİMmeraba canimm ignelerime devam az kaldii heyecanliyimm:))
aynenSenin hamile haberin yakındır ozaman Allahım gönlüne göre versin tez vakitte
Net degil daha tam ama cok beklemiycem ona eminim canım :) cumartesi bi doktora gidicem ona gore netlesir kimi doktor ameliyat bi deneyelim diyo kimisi gerek yok bu dogustan acilsa da tekrar kapanma ihtimali yuksek diyo...tek tuple olmaz demiyorum ama zamanı uzar diyenler de var ki hakli gibiler iki aydır açılan taraftan yumurtluyorum ama olmadı....erken mi pes ettim diyorum ama daha fazlasina gücüm de yok zamanim da yok taş catlasa iki seneye olmazsa iş pozisyonum degiscek cok daha zoru olcak doktora gtmeye bile firsat bulamayabilirim..o yuzden vakit kaybetmeyeyim diyorum :)Sen ne asamadasin canim napiyorsun neye karar verdin?
Hadi insallah bu ay seviniriz sana abla :)))benim de bata 10 gün var ama gece belim karnım kasıklarım bir ağrıdı ki birden umutlandım uyuyamadım hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?