Anliyorum seni canm calisirken cok daha zor oluyor.ben de o kadar zorlaniyorumki kostur kostr doktora gt sonra ise gel fln hayat zor gercekten.. bencede bekleme canim zor oluyor her ay umut her ay gozyasi nekadar agladim ahh ahh. psikolojik olarak yiprandimki belki biraksam kendi halime normal yollada olabilirdi ama 8 ay dayanabildim artik beklemek istemedim. hayirlisi insallah. Allaha hep beni hayirlu olana yonlendir diye dua ettim belkide bu hayirlidir benim icin. Belkide ikizlerimi kucagima almak nasip olur. Allah cok buyuk ol dedikten sonra her sey olur.. Hepimiz hakkinda hayirlisi insallaj.Net degil daha tam ama cok beklemiycem ona eminim canım :) cumartesi bi doktora gidicem ona gore netlesir kimi doktor ameliyat bi deneyelim diyo kimisi gerek yok bu dogustan acilsa da tekrar kapanma ihtimali yuksek diyo...tek tuple olmaz demiyorum ama zamanı uzar diyenler de var ki hakli gibiler iki aydır açılan taraftan yumurtluyorum ama olmadı....erken mi pes ettim diyorum ama daha fazlasina gücüm de yok zamanim da yok taş catlasa iki seneye olmazsa iş pozisyonum degiscek cok daha zoru olcak doktora gtmeye bile firsat bulamayabilirim..o yuzden vakit kaybetmeyeyim diyorum :)
Insallajj canimm benim insallahhh hep beraber sevinelim artikk ... Bizlerede nasip olsun insallah hepimiz ramazana hamis girelim. Bayramdada musmutlu olalim insallajj:))AY CANIM BENİM
hadi inş Rabbimiz hayırlarla sevindirir seni inş peşinden bizler de geliriz inş bu sıralar hamiş bulamadım listede yeni anne adayları da gelmedi listemizi 100 yapmak niyetimiz bakalım
canım aslında giriyorum ama bildirim gelmiyodu galiba bir kere kaçırmışım sonrada unuttum tesadüf girdim en son şubatta burdaydım sana çok akıntım var diyodum hamileymişim ama kimyasalmış düşük yaptımİSİMLER DURUYOR CANIM TEK TEK BAKIYORUM ZATEN SÖYLEMESENİZ DE PROFİLLERE ÖYLE SÖYLEMEYEN ARKADAŞLARIN HAMİLELİKLERİNİ BULDUM EN AZ 10 KİŞİYİ..
ÇOKTANDIR YAZMIYORDUN BURAYA
eklerim tabii canım hoşgeldin aramızaaaynaa benide eklermisin listeye
çok geçmiş olsun gülüm benim inş güzel haberler alırız hep beraber hayırlarla sağlıkla alırız kucağımızacanım aslında giriyorum ama bildirim gelmiyodu galiba bir kere kaçırmışım sonrada unuttum tesadüf girdim en son şubatta burdaydım sana çok akıntım var diyodum hamileymişim ama kimyasalmış düşük yaptım
teşekkür ederim sizler ne durumdasınız hülya90 senide hatırlıyorum canım çalışmalara devam mıçok geçmiş olsun gülüm benim inş güzel haberler alırız hep beraber hayırlarla sağlıkla alırız kucağımıza
inş artar canım da hemen hamiş diye resmi isminin yanına yazacağımKizlar dun asilamamin 10. Gunuydu ve adetime 10 gun vardi beta hcg degeri 1.67 cikti supheli dediler artabilirde azalabilirde bu durumu yasayan varmi acaba
Bence de düsunme abla dusununce olmuyo tecrubeyle sabitgünler nasıl geçecek ben de test yapacağım günü hayal ediyorum ama bilmiyorum çok da düşünmesem iyi
haklısın canım benimBence de düsunme abla dusununce olmuyo tecrubeyle sabit
DogumumuBnde bkliyrm umutla
teşekkür ederim cnm*************2016 ANNE ADAYLARI *********************
1.@aaynaa=========>14 mayıs
2.@pinkneoneffect===>
3.@mavimart========>
4.@darkgirl1906=====>
5.@arkadasimes=====>
6.@Hulya90=========>
7.@Madam_coco=====>
8.@beyazmelik=======>
9.@nisamelek========>
10.@krkr===========>
11.@smay===========>
12.@miray30========>
13.@mavimli========>
14.@kremalicorek======>
15.@hijabiqueen======>
16.@1234emremelek====>
17.@avucdolusudua====>
18.@yagmur559======>
19.@umut-90 =========>
20.@echomare=========>
21.@sema-aaa========>
22.@YASMINAAA=====>
23.@Mezura=========>
24.@sinsirella========>
25.@zeynep lia=======>
26.@emelocco========>
27.@nlgn2616========>
28.@hayatimin_rengi ===>
29.@Ters Lale ========>
30.@Bet_can =========>
31.@ruziyye ==========>
32.@elay1993 =========>
33.@YAGMURTOPRAKK=>
34.@sempatico1 =======>
35.@sevdaerdgn=======>
36.@XXYYXXYY =======>
37.@esessevo==========>
38.@duyguyusuf ========>
39.@hiranur3419 =======>
40.@su perim===========>
41.@lale_cik ===========>
42.@yusuf un annesi ======>
43.@pink_love_lady ======>
44.@nurcan4419 =========>
45.@Bonbon1601=========>
46.@Bhydmlr ============>
47.@ardey ==============>
48.@sedefbxl============>
49.@Nisa terzIsci =========>
50.@Ahestecik ===========>
51.@melekbaby ===========>
52.@ecrinny =============>
53.@UMUDUMSABRIM====>
54.@gemstones===========>
55@.berivanberivan16======>
56.@Vildan_kalp_ibrahim ===>
57.@poncikkkk ===========>
58.@Kitapkurdu1903=======>
59.@profesor=============>
60.@showerbaby===========>
61.@ahucansu28 ==========>
62.@veraerva=============>
63.@ebrulic_9 ============>
64.@Mrlmerin ============>
65.@jtaime020626=========>
66.@cceren1991===========>
67.@tkglcn ==============>
68.@evTik===============>17 mayıs
69.@p0ly__==============>
70.@izzetefe ==============>
71.@masalolsunnn=========>
72.@askininaskisi=========>
73.@Derya su=============>
74.@teory================>
75.@ARIKADIN============>
76.@
ablacım iyi diyelim iyi olalım iş güç uğraşıyoruz. Çok yoğun zamanlar geçiriyorum. Evde tadilat var işler yoğun spor salonuna başladım filan anlayacağın hiç vaktim olmuyor. Çocuk işinide artık o kadar çok umursamıyorum açıkçası.. Sen nasılsın neler yapıyosun görüşmeyeli var mı bir gelişmeu-mutlu lale ablası nerelerdesşn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?