hayırlı olsun canım sizin için bizlere de dua etDogumumu
ben de ne olsun canım bu ay 3. kez klomen kullanıyorum beklemedeyim ben de bu ay sonu evden çıkmayı düşünüyorum hayırlısı bakalımablacım iyi diyelim iyi olalım iş güç uğraşıyoruz. Çok yoğun zamanlar geçiriyorum. Evde tadilat var işler yoğun spor salonuna başladım filan anlayacağın hiç vaktim olmuyor. Çocuk işinide artık o kadar çok umursamıyorum açıkçası.. Sen nasılsın neler yapıyosun görüşmeyeli var mı bir gelişme
ay canım benim çok sevindim senin adına hayırlı uğurlu olur inş bizlere de dua etKizlar sabah idrar testi yaptim cok cok silik bir hayalet cizgi cikti azda olsa umutlandim bugun 12. Gunumdu testi tekrarladim deger artmis cok mutluyum ins hep boyle olumlu gider degerim 10.25 cikti adetime 1hafta var 1 hafta bekleyip kadin dogum uzmanina gidicem ins rabbim hepimizin yardimcisi olsun
hayırlı olsun canım sağlıkla devam eder inşallah darısı bize olsunKizlar sabah idrar testi yaptim cok cok silik bir hayalet cizgi cikti azda olsa umutlandim bugun 12. Gunumdu testi tekrarladim deger artmis cok mutluyum ins hep boyle olumlu gider degerim 10.25 cikti adetime 1hafta var 1 hafta bekleyip kadin dogum uzmanina gidicem ins rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Cok sevindim canimm massallahh guzel degerin:) asilama sonucu hamis olan ender insanlardansinn :))). İnsallaj degerin guzel bir sekilde yukselmeye devam eder.ardindanda ben insallqh guzel haberi verebilirmmKizlar sabah idrar testi yaptim cok cok silik bir hayalet cizgi cikti azda olsa umutlandim bugun 12. Gunumdu testi tekrarladim deger artmis cok mutluyum ins hep boyle olumlu gider degerim 10.25 cikti adetime 1hafta var 1 hafta bekleyip kadin dogum uzmanina gidicem ins rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Ay maşallah çok sevindim canım ne mutluKizlar sabah idrar testi yaptim cok cok silik bir hayalet cizgi cikti azda olsa umutlandim bugun 12. Gunumdu testi tekrarladim deger artmis cok mutluyum ins hep boyle olumlu gider degerim 10.25 cikti adetime 1hafta var 1 hafta bekleyip kadin dogum uzmanina gidicem ins rabbim hepimizin yardimcisi olsun
inşaallah amin hayırlarla canımAnneler gunude geldi.ne büyük mutluluk.anne olmak isteğiyle yanıp tutusanlarinda anneler gunu kutlu olsun hanimlar.anne olabilmeyi bizede nasip et Allahim
hadi senden de sevinçli haberi duyarız inş gülümBugun 7. Gunum benimde heyecanli bekleyis suruyor :)
canım tam kan testini de yaptır hemen hamiş resmini koyalım bizi haberdar et dua et bizlere de..Kizlar sabah idrar testi yaptim cok cok silik bir hayalet cizgi cikti azda olsa umutlandim bugun 12. Gunumdu testi tekrarladim deger artmis cok mutluyum ins hep boyle olumlu gider degerim 10.25 cikti adetime 1hafta var 1 hafta bekleyip kadin dogum uzmanina gidicem ins rabbim hepimizin yardimcisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?