- 30 Aralık 2015
- 1.343
- 1.331
- 53
- 34
hayırlısı olsun gülüm ben de git gide aşılama düşünmeye başladımBen de yarın doktora gidiyorum devlette ama ozeline yani digerleri kadar maddi bir beklentisi olmaz diye dusunuyorum ona gore bi yol çizcem heycanlıyım kızlarr :)
Hakkinda hayirlisii insallah canimmBen de yarın doktora gidiyorum devlette ama ozeline yani digerleri kadar maddi bir beklentisi olmaz diye dusunuyorum ona gore bi yol çizcem heycanlıyım kızlarr :)
sağol canım ay bizler de anne olabilecek miyiz acaba beklemedeyim senin heyecan ne doruktaHerkesin anneler gunu kutlu olsunn kizlarr bu yanliz gecirdigimiz son anneler gunu olsun insallahh
Sali gunu yimurtalarim toplanacak canm eger her sey yolunda giderse cuma ya da cumarteside transfer olur. Heyecanli bekleyisim devam ediyorbenim bata da kaldı 6 gün
Hadi hayırlısı canımSali gunu yimurtalarim toplanacak canm eger her sey yolunda giderse cuma ya da cumarteside transfer olur. Heyecanli bekleyisim devam ediyor
Bi yerden baslamak lazım abla belki bizim de kısmetimiz boyle tedaviyledir...hayırlısı olsun gülüm ben de git gide aşılama düşünmeye başladım
Canım ben de karar verdim bi dahaki ay baslycam :))) ilaclar nasil kilo yapiyor mu sana doz olarak ne kadar verdi bana bilgi verir misin :)))Sali gunu yimurtalarim toplanacak canm eger her sey yolunda giderse cuma ya da cumarteside transfer olur. Heyecanli bekleyisim devam ediyor
Su an icin kilo etkisini gormedim canm ama bir miktar yapar muhakkak. Doz olarak derken nasil bilgi istiyorsun anlamadim canm :) ilac isimlerini mi vereyimCanım ben de karar verdim bi dahaki ay baslycam :))) ilaclar nasil kilo yapiyor mu sana doz olarak ne kadar verdi bana bilgi verir misin :)))
Sen hamgi sehirdeydin canim?Canım ben de karar verdim bi dahaki ay baslycam :))) ilaclar nasil kilo yapiyor mu sana doz olarak ne kadar verdi bana bilgi verir misin :)))
Ben yalova tarafnfmdayım ama ankarada yaptrcam canım. Sen ?Sen hamgi sehirdeydin canim?
Ilac ismi bi de o igneden ml olarak ne kadar günluk dozuSu an icin kilo etkisini gormedim canm ama bir miktar yapar muhakkak. Doz olarak derken nasil bilgi istiyorsun anlamadim canm :) ilac isimlerini mi vereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?