Ben ankaradayim canm fostimon 225 ml merional 75 kullandim ben ama herkesin farkli oluyor canim. Yer arastirdin mi canim nereye gitmeyi dusunuyorsun. Fikir almak istersen ben bir suru yer arastirdim burada yardimci olabilirim canimIlac ismi bi de o igneden ml olarak ne kadar günluk dozu
hoşgeldin aramıza canım hemen ekliyorum seni de listeyeMerhaba arkadaşlar,benide listeye ekler misiniz? Bende 3 aydır denemelerdeyim..Bu liste uğulu gelir inşallah
Evet farkli oluyor galiba canım bana puregon 150 ml yazdı...sen nerde yaptriyorsun canımBen ankaradayim canm fostimon 225 ml merional 75 kullandim ben ama herkesin farkli oluyor canim. Yer arastirdin mi canim nereye gitmeyi dusunuyorsun. Fikir almak istersen ben bir suru yer arastirdim burada yardimci olabilirim canim
Sen tedaviye basladin mi?!Evet farkli oluyor galiba canım bana puregon 150 ml yazdı...sen nerde yaptriyorsun canım
Ne icin yazdi onu asilama ysa eger asilama ilaclari farkli dusuk doz oluyor.. Ben baskente gidiyorum canm tavsiye ederimEvet farkli oluyor galiba canım bana puregon 150 ml yazdı...sen nerde yaptriyorsun canım
Muayenemi oldum canım dün ankaradaydım..ilacları yazdı bir dahaki adette baslycam kullanmaya yani mayıs sonu gibi oluyor bakalm kısmetse :) gatadaki bir prof un ozeline gittik tanidik vasitasyla adam direk ilgileniyor adını hatrlamiyorum bir merkezin labaratuarını kullaniyormus..isterseniz bekleyin daha gencsin faln filan dese de ben bekleyemiycem ya :)Sen tedaviye basladin mi?!
Bence olabilecek en kısa zamanda basla abla :)eylüle kadar aşılama için bekleyelim diyor eşim ondan sonra baktık yine olmadı aşılama yaptıralım diyor
evet bana kalsa da öyle ama eşim biraz daha bekleyelim diyince yapabileceğim bir şey yok çok konusunu açtımBence olabilecek en kısa zamanda basla abla :)
Asilama mi tup mu canimMuayenemi oldum canım dün ankaradaydım..ilacları yazdı bir dahaki adette baslycam kullanmaya yani mayıs sonu gibi oluyor bakalm kısmetse :) gatadaki bir prof un ozeline gittik tanidik vasitasyla adam direk ilgileniyor adını hatrlamiyorum bir merkezin labaratuarını kullaniyormus..isterseniz bekleyin daha gencsin faln filan dese de ben bekleyemiycem ya :)
Iyi yapmissin canim bekle bekle nereye kadar bencede bir yili gectiyse imkani olan herkes baslamali.. Olmadigini kabul etmek lazim bir yerde. Insalah hakkimizda hayirlisi olsun. ilk tedavilerimizde pozitifi goruruz insallahBence olabilecek en kısa zamanda basla abla :)
Insallah cnm yaa :))Iyi yapmissin canim bekle bekle nereye kadar bencede bir yili gectiyse imkani olan herkes baslamali.. Olmadigini kabul etmek lazim bir yerde. Insalah hakkimizda hayirlisi olsun. ilk tedavilerimizde pozitifi goruruz insallah
Tup cnmAsilama mi tup mu canim
Oyleyse tabiki bekle insallah bi an once ikna olur yaaevet bana kalsa da öyle ama eşim biraz daha bekleyelim diyince yapabileceğim bir şey yok çok konusunu açtım
hayırlısı artık canım benimOyleyse tabiki bekle insallah bi an once ikna olur yaa
Ilaclar kisiden kisiye degisiyor canim o yizden benimkiyle kiyaslama. Herkesin yumurtalari farkli tepki verebiliyor. Ben 8 gun kullandim igneleri 9. Gun catlatma ignesini yapcam bazilari daha fazla kullanbiliyor. hayirlisi insallah canm aramizda cok zaman yok insallah once ben sonra sen guzel habeler veririz. Rabbimin hikmetinden sual olunmaz bi bakmisiz bize ikiz evlatlar vermis. Elbet bu kadar bekletmesindede bir hayir vardir. Dua edelim birbirimiz icinde insallahTup cnm
tamam canım ekliyorum şimdiTatlım benim bat haziran 2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?