2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

*************2016 ANNE ADAYLARI*********************

1.@aaynaa========>14 mayıs
2.@pinkneoneffect==>23 mayıs
3.@mavimart======>
4.@darkgirl1906====>
5.@arkadasimes====>
6.@Hulya90=======>
7.@Madam_coco====>
8.@beyazmelik=====>
9.@nisamelek======>
10.@krkr==========>
11.@smay=========>
12.@miray30=======>
13.@mavimli=======>
14.@kremalicorek===>
15.@hijabiqueen====>
16.@1234emremelek=>
17.@avucdolusudua==>
18.@yagmur559====>
19.@umut-90 ======>
20.@echomare======>
21.@sema-aaa=======>
22.@YASMINAAA====>
23.@Mezura========>
24.@sinsirella======>
25.@zeynep lia======>
26.@emelocco======>
27.@nlgn2616======>
28.@hayatimin_rengi =>
29.@Ters Lale =======>
30.@Bet_can ========>
31.@ruziyye ========>
32.@elay1993 ======>
33.@YAGMURTOPRAKK=>

34.@sempatico1 =======>
35.@sevdaerdgn=======>
36.@XXYYXXYY =======>
37.@esessevo=========>
38.@duyguyusuf ======>
39.@hiranur3419 ======>
40.@su perim=========>

41.@lale_cik ==========>30 mayıs
42.@yusuf un annesi =====>
43.@pink_love_lady =====>
44.@nurcan4419 =======>
45.@Bonbon1601=======>
46.@Bhydmlr =========>
47.@ardey ===========>
48.@sedefbxl=========>
49.@Nisa terzIsci =====>
50.@Ahestecik =======>
51.@melekbaby ======>2 haziran
52.@ecrinny ========>
53.@UMUDUMSABRIM==>
54.@gemstones========>
55@.berivanberivan16===>
56.@Vildan_kalp_ibrahim =>
57.@poncikkkk =========>
58.@Kitapkurdu1903====>
59.@profesor==========>
60.@showerbaby=======>
61.@ahucansu28 =======>
62.@veraerva==========>
63.@ebrulic_9 =========>
64.@Mrlmerin ========>
65.@jtaime020626======>
66.@cceren1991========>
67.@tkglcn ===========>
68.@evTik===========>17 mayıs
69.@p0ly__==========>
70.@izzetefe =========>
71.@masalolsunnn=====>
72.@askininaskisi=====>
73.@Derya su========>
74.@teory===========>
75.@ARIKADIN=======>
76.@sevdalidris=======>
77.@aslibo==========>

benim altımdaki de üstümdeki de hamileymiş umarım bu ay benim ismimin karşısına da bu ifadeyi koyarsın ve tabi sizinkine de inşallah
evet tam ortada kalmışsın :)
benden sonrası pek hamile yok üst taraftan da bakalım bu ay hamişlerimiz daha da çoğalır ben hamile kalsam sanki liste tam şeytanın bacağını kıracakmışız gibi geliyor ama liste başı bir hamile kalamadı hayırlısı bakalım

u-mutlu lale işten çıktın mı xanım
Hayırlısı olsun abla evden mi taşınıyosun çıkmayı düşünüyorum derken? Ben çıkamadım işten patronum çıkartmadı zam filan yaptı maaşa benimde işime geldi açıkçası kaldım. Listemiz ne kadar kalakabalıklaşmış ne güzel.. Keşke herkes hamile olsaa

evde taşınacağım canım her yer küf oldu
iyi olmuş davranışları nasıl patronun zam yaptığı iyi olmuş evet liste kalabalıklaşıyor hamilelerimiz de çoğalıyor darısı bizlere inş amin hayırlarla

taşın abla yaa iyi yaparsın kendi evin olsa neyse de hem kira verip hem rutubetli evde neden oturacaksın.. Bu aralar daha iyi maaş artınca benmde kadam rahatladı açıkçası şuanda devam yani.. Annenin nasıl durumu buarada?

annem daha iyi ama bacağında biraz morluk var yine enfeksiyor bayramda gideceğim hem doktora da götürürüm

İnşallah çabucak iyileşir abla yaa.. Sınav hazırlığı nasıl gidiyor buarada?
pek iyi gitmiyor canım kaynatam da rahatsızlandı eşim memlekette ben de bir yandan ev topluyorum bir yandan sınavı unuttum ya nasip bu sene çok hastalıkla uğraştık

pek iyi gitmiyor canım kaynatam da rahatsızlandı eşim memlekette ben de bir yandan ev topluyorum bir yandan sınavı unuttum ya nasip bu sene çok hastalıkla uğraştık
Hadi yaa sizde değiller ama neyse ki abla ama bu sefer de eşin gitmiş o da kötü.. İnşallah güzel günler görürsünüz.. Herşeyin hayırlısı..

Hadi yaa sizde değiller ama neyse ki abla ama bu sefer de eşin gitmiş o da kötü.. İnşallah güzel günler görürsünüz.. Herşeyin hayırlısı..
bilmiyorum kış yine getirir heralde ama burada diyalize girmesi falan daha zor olur belki de bu sene gelmek istemezler bakalım ne olacak

Kizlar degerim 96.60 olmus ama malesef iki gundur kanamam var asilamamin bugun 17.gunu doktor il disindaydi gosteremedim sonucla basbasa kaldim hamilemiyim dusukmu yapiyorum bilmiyorum kizlar suan adet sancim var kanamam da devam ediyo ne yapacagimi bilmiyorum cok uzgunum

Canım merhaba,
hikayenin öncesini bilmiyorum bayadır topiğe girmedim ama öncelikle hayırlısı olsun inşallah hamileliğin sağlıklı olarak devam eder.. Ben 2 kere kimyasal gebelik yaşadım senin durumundan bahsedersen belki bir yorum yapabilirim nacizane

Kimyasal olunca nasıl oluyor ya da nasıl anlaşılıyor diye sorayım. Hep merak etmişimdir. Forumlarda da sık sık görüyorum da soramadım da kimselere. inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşayıp da kucağınıza almak nasip olsun ,hatta bebeğinize kardeş istediğiniz de Allah aratmadan olsun.

canım iş yapma dinlen uzan yat yatağında sakın dinlenmene bak ne zaman gideceksin doktoruna

amin kuzum benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…