2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Yarin transferim var kizlar allahin izniyle insallah bana dua ederseniz cok sevinirim birbirmize ettigimiz dualar daha makbul olurmus 1 de transferim insallah dualarinizi bekliyorumm

amin inşallah , Rabbim yüzünüze gülsün, muratlarınız tez olsun

Canım değerin güzel artmış dr da gebelik oluşmuş demiş kanaman durmuş bunlar çok güzel haberler maşallah hiç tanımasam da yaşadığın stresi bildiğim için senin adına gerçekten çok sevindim bütün samimiyetimle.. Dikkat et kendine dinlen bol bol birde o ilacı sakın aksatma demiştir zaten dr. Bu tür ilaçların tam saatinde alınması gerekiyor. Allah tamamına erdirsin inşallah

Yarin transferim var kizlar allahin izniyle insallah bana dua ederseniz cok sevinirim birbirmize ettigimiz dualar daha makbul olurmus 1 de transferim insallah dualarinizi bekliyorumm
Allah gönlüne göre versin canım emeklerinizin karşılığını boşa çıkartmasın. İnşallah tutar transferin

CANLAR YUMURTLAMADAN BİR İKİ GÜN ÖNCE İLİŞKİYE GİRİP HAMİLE KALAN VARMI BENİM PAZARTESİ BİRLİKTELİĞİM OLDU VE SALI ÇARŞAMBA YUMURTLAMA OLDU SIZCE HAMILE KALMA IHTIMALIM VARMI ?

Canim sonuc belli oldu deger artmis 230 cikti cok sukur Rabbime dualrimiz kabul oldu herkese cok tsk ediyorum cok cok
cok sevindim canım hemen ilk sayfadaki listemize hamiş resmini ekleyeyim gülüm hayırlı uğurlu olsun bizlere de dua et ne olursun..
yarında benim bat günüm bakalım ne olacak

cok sevindim canım hemen ilk sayfadaki listemize hamiş resmini ekleyeyim gülüm hayırlı uğurlu olsun bizlere de dua et ne olursun..
yarında benim bat günüm bakalım ne olacak
Cok tsk ederim rabbim yardimcin olsun ins guzel sonuclar alacaksin hergun dua edicem sana

Saol canim cok tsk ederim iyi dileklerin icin kan verdim bugun sonuc alinca hemen paylasicam rabbim hepimizin dualarini kabul etsi
Amin canım mübarek günün saatin hürmetine inşallah güzel sonucu alırsın sen ve senin gibi bekleyenler hepiniz..
Merakla bekliyoruz haberini ne heyecanlısındır ne streslisindir şimdi sen ama rahat olmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…