Yarin transferim var kizlar allahin izniyle insallah bana dua ederseniz cok sevinirim birbirmize ettigimiz dualar daha makbul olurmus 1 de transferim insallah dualarinizi bekliyorumm
Insallah guzel sonuclancak icini ferah tut kaçınci gun embriyosu olcakmışYarin transferim var kizlar allahin izniyle insallah bana dua ederseniz cok sevinirim birbirmize ettigimiz dualar daha makbul olurmus 1 de transferim insallah dualarinizi bekliyorumm
Ucuncu gun canmInsallah guzel sonuclancak icini ferah tut kaçınci gun embriyosu olcakmış
O zamannn yarından itibaren on gun sonra güzel haberi alıcaz insallahUcuncu gun canm
12 gun sonra insallahhh canimmm insallahhhO zamannn yarından itibaren on gun sonra güzel haberi alıcaz insallah
Canim ilgilendigin icin tsk ederim hemen ozetliyeyim sana asilamanin 10.gunu deger 1.67 cikti 12. Gunu 10.25 cikti bugun 17.gunu 96.60 cikti ama dun geceden itibaren karin agrisi ve kanamam var acikcasi bende kimyasal gebelikten suphelendim adet tarihime daha 2 gun var kanamanin olmasi baska hicbir belirtinin olamamasi beni suphelendirdi acikcasi ne diyosun seninkine benzermiydi benim durumum
Allah gönlüne göre versin canım emeklerinizin karşılığını boşa çıkartmasın. İnşallah tutar transferinYarin transferim var kizlar allahin izniyle insallah bana dua ederseniz cok sevinirim birbirmize ettigimiz dualar daha makbul olurmus 1 de transferim insallah dualarinizi bekliyorumm
hadi bakalım inşallah iyi sonuçlar alırsın canımSaol canim cok tsk ederim iyi dileklerin icin kan verdim bugun sonuc alinca hemen paylasicam rabbim hepimizin dualarini kabul etsi
dün gece dua ettim sana canım haberini bekliyorumSaol canim cok tsk ederim iyi dileklerin icin kan verdim bugun sonuc alinca hemen paylasicam rabbim hepimizin dualarini kabul etsi
Canim sonuc belli oldu deger artmis 230 cikti cok sukur Rabbime dualrimiz kabul oldu herkese cok tsk ediyorum cok cokdün gece dua ettim sana canım haberini bekliyorum
cok sevindim canım hemen ilk sayfadaki listemize hamiş resmini ekleyeyim gülüm hayırlı uğurlu olsun bizlere de dua et ne olursun..Canim sonuc belli oldu deger artmis 230 cikti cok sukur Rabbime dualrimiz kabul oldu herkese cok tsk ediyorum cok cok
Cok tsk ederim rabbim yardimcin olsun ins guzel sonuclar alacaksin hergun dua edicem sanacok sevindim canım hemen ilk sayfadaki listemize hamiş resmini ekleyeyim gülüm hayırlı uğurlu olsun bizlere de dua et ne olursun..
yarında benim bat günüm bakalım ne olacak
ALLAH RAZI OLSUN canım dün gece ağlayarak arkadaşlarıma da sana da kendime de dua ettim inş bizler de seviniriz hayırlarla inş aminCok tsk ederim rabbim yardimcin olsun ins guzel sonuclar alacaksin hergun dua edicem sana
Evet olma ihtimali çok yuksekCANLAR YUMURTLAMADAN BİR İKİ GÜN ÖNCE İLİŞKİYE GİRİP HAMİLE KALAN VARMI BENİM PAZARTESİ BİRLİKTELİĞİM OLDU VE SALI ÇARŞAMBA YUMURTLAMA OLDU SIZCE HAMILE KALMA IHTIMALIM VARMI ?
inşaallah canım benimSurda2015 aralıktan beri birlikteyiz insallah yüzümüz gülecek inaniyorum
Evet olma ihtimali çok yuksek
Amin canım mübarek günün saatin hürmetine inşallah güzel sonucu alırsın sen ve senin gibi bekleyenler hepiniz..Saol canim cok tsk ederim iyi dileklerin icin kan verdim bugun sonuc alinca hemen paylasicam rabbim hepimizin dualarini kabul etsi
Maşallah yaa çok sevindim Allah tamamına erdirsin. Sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallahCanim sonuc belli oldu deger artmis 230 cikti cok sukur Rabbime dualrimiz kabul oldu herkese cok tsk ediyorum cok cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?