Cok tsk ederim canim benim Allah razi olsun rabbim seninde gonlundekini hakkina hayirli kilsin tez zamanda kavustursun mutlulugaMaşallah yaa çok sevindim Allah tamamına erdirsin. Sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah
ilk sayfada listemizin son hali hamiş resmini yapıştırdım isminin yanına canım hayırlı olsun bizlere de dua etCok tsk ederim canim benim Allah razi olsun rabbim seninde gonlundekini hakkina hayirli kilsin tez zamanda kavustursun mutluluga
İnşallah tüm bat bekleyenler hamile haberini alır bu ay abla aminnnn
ay inşaallah benim bat yarın:)))))))))))))İnşallah tüm bat bekleyenler hamile haberini alır bu ay abla aminnnn
ay çok sevindim canım ben de tk tek bakarken gördüm polis hafiye gibiyim sizi izliyorumKizlar bende hamileyim cok şükür:)
günaydın kızlar tatlım ne durumdasın yaptın mı testbugün benim bat günüm şuan için adet olmadım bakalım sabah yeniden test yapacağım
hayırlı olsun sağlıkla devam etsinKizlar bende hamileyim cok şükür:)
Hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. ☺ bizde 21 aydır beklemedeyiz. Dua et canım hepimizeTesekkkur ederim cok guzel bi duygu allah herkese nasip etsin 20ayda geldi melegim
Cqnm gebelik testi alip yapsana kafandaki sorular cevap bulurKızlar dün 27. Günüm bugünse 28. Günüm yumurtlama testi yaptım öylesine sırf psikolojik olarak test yapayımda gebelik testi öncesi negatifi göreyim diye. Hemde 3 bardak kupa çay içtikden sonra sonuç bu çıktı tamamiyle silik çıkması gerekmezmiydi. Umutlansammı ateşimde 36.9 normalde adet olacağım gün 36lara kadar düşer .
Cnm sakin inanma sonra benim gibi hayal kirikligina ugrarsin bende adetimden 1 gun once ovulasyon testi yapmistim iki cizgi net cikti sonraki gun adet oldum cunku adet olacaginda hormanlar degisiyi o nedenle pozitif cikiyo bekle derim .Kızlar dün 27. Günüm bugünse 28. Günüm yumurtlama testi yaptım öylesine sırf psikolojik olarak test yapayımda gebelik testi öncesi negatifi göreyim diye. Hemde 3 bardak kupa çay içtikden sonra sonuç bu çıktı tamamiyle silik çıkması gerekmezmiydi. Umutlansammı ateşimde 36.9 normalde adet olacağım gün 36lara kadar düşer .
Darisi bize
Var canım bi kaç aydır almıyodum bu ay aldım 21 aydır negatif görmeye alışınca korkuyor insan yapmaya bugünde gelmesse sabaha yapcam ama canım hayırlısıyla inşallah. Sende tüp bebek için gün sayıyordun galiba demi.Cqnm gebelik testi alip yapsana kafandaki sorular cevap bulur
Bende beklemedeyim canım aynen adet olursam diye bi gün daha bekleyim bakalım sabaha yapayım olmadı şuan çok çay içtim yapsam olsa bile çıkmazCnm sakin inanma sonra benim gibi hayal kirikligina ugrarsin bende adetimden 1 gun once ovulasyon testi yapmistim iki cizgi net cikti sonraki gun adet oldum cunku adet olacaginda hormanlar degisiyi o nedenle pozitif cikiyo bekle derim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?