Evet canim dun transferim oldu buyuk bir merak ve heyecanla bekliyorum.Var canım bi kaç aydır almıyodum bu ay aldım 21 aydır negatif görmeye alışınca korkuyor insan yapmaya bugünde gelmesse sabaha yapcam ama canım hayırlısıyla inşallah. Sende tüp bebek için gün sayıyordun galiba demi.
Geçmiş olsun canım benim inşallah hayırlara vesile olur transferin tez vakitte hayırlısıyla kavuşursunuz evlatlarınıza ☺Evet canim dun transferim oldu buyuk bir merak ve heyecanla bekliyorum.
İnsalahhh canim.. İmkanin varsa hic bekleme derim ben canm neyin var neyin yok iyice arastirilir.Geçmiş olsun canım benim inşallah hayırlara vesile olur transferin tez vakitte hayırlısıyla kavuşursunuz evlatlarınıza ☺
2 sene dolduktan sonra bebişlerim yine yollarını şaşırtmaya devam edip gelmezlerse bizde yaptırcaz tüp bebek.
yaptım ama negatif canımgünaydın kızlar tatlım ne durumdasın yaptın mı test
ay canım benim de 2 sene oldu bu ay 24 ayTesekkkur ederim cok guzel bi duygu allah herkese nasip etsin 20ayda geldi melegim
Araştırcam canım ama şuan çok belirsizlik var şark atama dönemindeyiz belki kalcaz bu yıl belki gidecez. Ama adet olursam ilk iş kadın doğumcuya gitmek olcak eşime bakıldı ama banada tam anlamıyla bakmadı doktor ilgilenmedi gibi geliyor. İçin rahat değil kendimle ilgiliİnsalahhh canim.. İmkanin varsa hic bekleme derim ben canm neyin var neyin yok iyice arastirilir.
insallah gonlune gore olsun hersey canim.. bu isin o kadar teferruati varki yani bir suru sebep olabilir olmamasinda basit bir kan tahlilinden ziyade bakilcak bir suru sey var. Mutlaka gorun bence canim adet olursan insallah olmazsin tabi ama olursan eger adetin ikinci ya da ucuncu gunu git muayeneye o gun kan tahlilleri fln istiyorlar adetken yapilmasi gereken seyler oluyor.Araştırcam canım ama şuan çok belirsizlik var şark atama dönemindeyiz belki kalcaz bu yıl belki gidecez. Ama adet olursam ilk iş kadın doğumcuya gitmek olcak eşime bakıldı ama banada tam anlamıyla bakmadı doktor ilgilenmedi gibi geliyor. İçin rahat değil kendimle ilgili
Sağolasın canım Olmadım canım şimdilik belirsizlikden kurtulayım diye gebelik testi yaptım negatif çıktı gelecek herhalde kırmızılar.aldım devlet hast randevu gitcem doktora.insallah gonlune gore olsun hersey canim.. bu isin o kadar teferruati varki yani bir suru sebep olabilir olmamasinda basit bir kan tahlilinden ziyade bakilcak bir suru sey var. Mutlaka gorun bence canim adet olursan insallah olmazsin tabi ama olursan eger adetin ikinci ya da ucuncu gunu git muayeneye o gun kan tahlilleri fln istiyorlar adetken yapilmasi gereken seyler oluyor.
ay inşaallah benim bat yarın:)))))))))))))
sabah yaptım ama çıkmadı yaAbla test yapsana bi olmamışsın madem belki bebiş var
Günaydın abla oldun mu adet inşallah olmamılsındır ve olmazsınnnama kasık ağrım var ve akıntım da var ama adet olacakmışım gibi de değil anlamadım
OLMADIM GÜLÜM..Günaydın abla oldun mu adet inşallah olmamılsındır ve olmazsınnn
Yeni gordum canim bata bir gun varken cikti idrarda goguslerim damarlar sisti belim agirdi koku hassasiyeti var en onemli belirti gogus cok degisiyor bide gozbebekler buyuyor@cceren1991 25. hamilemiz arkadaşlar
canım bizlere de dua et benim de yarın bat sabah test yapayım dedim sen bata kaç gün kala test falan yaptırdın belirtilerin nasıldı?
ben şuan kendime baksam da kasık ağrım var akıntım var daha bir şey yok canım yarın kan tahlili yaptıracağım dua edersen sevinirimYeni gordum canim bata bir gun varken cikti idrarda goguslerim damarlar sisti belim agirdi koku hassasiyeti var en onemli belirti gogus cok degisiyor bide gozbebekler buyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?