2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Evet canim dun transferim oldu buyuk bir merak ve heyecanla bekliyorum.
Geçmiş olsun canım benim inşallah hayırlara vesile olur transferin tez vakitte hayırlısıyla kavuşursunuz evlatlarınıza ☺
2 sene dolduktan sonra bebişlerim yine yollarını şaşırtmaya devam edip gelmezlerse bizde yaptırcaz tüp bebek.

İnsalahhh canim.. İmkanin varsa hic bekleme derim ben canm neyin var neyin yok iyice arastirilir.

İnsalahhh canim.. İmkanin varsa hic bekleme derim ben canm neyin var neyin yok iyice arastirilir.
Araştırcam canım ama şuan çok belirsizlik var şark atama dönemindeyiz belki kalcaz bu yıl belki gidecez. Ama adet olursam ilk iş kadın doğumcuya gitmek olcak eşime bakıldı ama banada tam anlamıyla bakmadı doktor ilgilenmedi gibi geliyor. İçin rahat değil kendimle ilgili

insallah gonlune gore olsun hersey canim.. bu isin o kadar teferruati varki yani bir suru sebep olabilir olmamasinda basit bir kan tahlilinden ziyade bakilcak bir suru sey var. Mutlaka gorun bence canim adet olursan insallah olmazsin tabi ama olursan eger adetin ikinci ya da ucuncu gunu git muayeneye o gun kan tahlilleri fln istiyorlar adetken yapilmasi gereken seyler oluyor.

Sağolasın canım Olmadım canım şimdilik belirsizlikden kurtulayım diye gebelik testi yaptım negatif çıktı gelecek herhalde kırmızılar.aldım devlet hast randevu gitcem doktora.

ama kasık ağrım var ve akıntım da var ama adet olacakmışım gibi de değil anlamadım

Günaydın abla oldun mu adet inşallah olmamılsındır ve olmazsınnn
OLMADIM GÜLÜM..
yarın kan testi yaptıracağım seni engelli anne evlat ayrılmasın konusunda etiketledim huzur evi oğlunu engelli olduğu için kabul etmiyor da o konuya da bakar mısın canım birçok arkadaşı etiketledim ama tek bir arkadaş dönş yaptı

@cceren1991 25. hamilemiz arkadaşlar
canım bizlere de dua et benim de yarın bat sabah test yapayım dedim sen bata kaç gün kala test falan yaptırdın belirtilerin nasıldı?
Yeni gordum canim bata bir gun varken cikti idrarda goguslerim damarlar sisti belim agirdi koku hassasiyeti var en onemli belirti gogus cok degisiyor bide gozbebekler buyuyor

Yeni gordum canim bata bir gun varken cikti idrarda goguslerim damarlar sisti belim agirdi koku hassasiyeti var en onemli belirti gogus cok degisiyor bide gozbebekler buyuyor
ben şuan kendime baksam da kasık ağrım var akıntım var daha bir şey yok canım yarın kan tahlili yaptıracağım dua edersen sevinirim

HAMİŞ KALAN ARKADAŞLARIMIZ DA BİZİ UNUTTULAR HA :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…