2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Hayret ediyorum boyle erkeklere hem bebek iste hemde çaba gosterme..boylesi daha zor olmalı.benimki ben ne zaman istersem olur der baska da birsey demez.şimdiye kadar kac test verdi kac kere dr gitti sayısını bilmiyorum.eşim benden daha cok istiyor
Allah yardımcınız olsun sizinde
Bu arada esin test vermeden rahim filmi cektirme sakın

yok canım çektirmedim, çektirmem de çok istiyorsa gelip benle konuşup, kendi testini yaptıracak,
zaten kızdım o akşam, ben doktora gidip, çatalda muayene oluyorum, oldum da , her türlü testi yaptırıyorum ,madem kendi üzerine düşeni yapmıyacaktın, beni ne diye uğraştırdın dedim, sadece susuyor, benim ki kavga etmez sadece susar, buda kötü oluyor, kendim konuşuyom kendim dinliyom

Rabbim biz kadınlara dayanma gücü veriyor yinede
öyle canım sabırlıyız benim gibi bir insan sabretti bu kadar fakat elimizde olmayan şeyler bunlar ALLAH VERMEYİNCE OLMUYOR HAYIRLARLA İNŞ BİZ DE SEVİNİRİZ BAKALIM NE OLACAK

Kızlar bugün devlet hastanesine erkek kadın doğumcuya gittim. Farklı bi doktorun görüşünü alayım ne diyecek diye.Rahim filmime baktı açıkmış tüpler dedi . Eşimin sonuçlarında morfolojisi 4 onu beğenmedi. Birde akıntın varmı diye sordu. Var dedim.Okadar tetkik yapmışsınız enfeksiyon varsa tüpler açık olsa bile sperm var olan enfeksiyon o incecik gördüğün tüplerden geçmesine izin vermez dedi. Enfeksiyon için ilaçlar verdi adet bitiminden 1 hafta kullan dedi. Şu ilaçları kullanıp fayda gören oldu mu. Gynomax vajinal tablet , apranax 275 mg , Maksipor .

ben de doktorumu değiştireceğim karar verdim

vajinal tablet eğer fitilse o iyi geliyor, banada başka bir marka vermişti geçen sene doktor,
akıntı, kötü koku hepsini bıçak gibi kesiyor, kullan iyi gelir sanada canım

hayırlısı olsun canım ya bebiş bir süre daha bekletmek istiyo sizi
hayırlısı olsun canım birkaç haftaya ev taşıyacağım zaten vardır bir hayır belki yeni evim uğurlu gelir...
ay kiracılık da zor be bir yerimizde duramadık evin her yeri küf oldu

Benimde son 5 gün ara ara regl sancısı giriyor buayda olmadi diye düşünüyorum alıştım artık.esim çok hevesli bakalim

Benimde son 5 gün ara ara regl sancısı giriyor buayda olmadi diye düşünüyorum alıştım artık.esim çok hevesli bakalim
hayırlısı inş siz sevinirsiniz bari bu ay canım inş amin ben bat tarihimi yeniledim hayırlısı bakalım

hayırlısı inş siz sevinirsiniz bari bu ay canım inş amin ben bat tarihimi yeniledim hayırlısı bakalım
Hayırlısıyla insallah.arkadaşım sende bu evini tasi sonra doktorunu değiştir.Yani benim kistleri doktorum anlamadı hiç demedi.başka hekime gittim hemen yardımcı oldu bende karnım dolu dolu diyorum adam tinlamadi beni.şimdi çok memnunum sukur.sende bu gecikmeleri arastir bakalım bu kilodan değil bence sebebi arastirilsinda bari boşuna heray uzulme bende tedavi olucam ışte bilmemektense artık biliyorum.doktor çok önemli

adet oldum canım ...
doktorumu değiştireceğim artık şu evimi de değiştireyim hayırlısıyla bazı doktorlar çok umursamıyor hep klomeni verip tamam git demekle olmuyor

hadi bakalım mayıs ayında birkaç hamişimiz daha çıksın da moralimiz düzelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…