- 31 Ekim 2015
- 240
- 110
- 23
Ben de hissetmedim canım rahat bırak duygularını yarın güzel haberlerini alıcaz inşallah.Aminherkes hamileyken hissettim yazmış ben hiç bir şey hissetmiyorum yine hamile değilimdir ya sanmıyorum
bilmiyorum canım yaBen de hissetmedim canım rahat bırak duygularını yarın güzel haberlerini alıcaz inşallah.Amin
Canım herkesin sınavı farklı biz bilemeyiz hangisi hayırlı biliyosun her hayırda bir şer her şerde bir hayır vardır tv de görüyoruz nasıl kötü insanlar var onların da çocuğu var.sen bu ay ilaç falan kullanmışmıydınbilmiyorum canım ya
bakıyorum da herkes hissettim yazınca yine boynumu büktüm ne bileyim şuan ezan okunuyor ALLAH ol demeden olmuyor olmaz olamaz zaten...
Hayırlısını dileriz isteriz verecek olan O...
Acaba günahta mıyız günahlarımız mı çok da sabırdayız canım?
tabii canım hayırlı evlatlar sağlıklı salih ve saliha evlatlardan istiyoruz kimseyi Mevlam evladıyla denemesin amin..Canım herkesin sınavı farklı biz bilemeyiz hangisi hayırlı biliyosun her hayırda bir şer her şerde bir hayır vardır tv de görüyoruz nasıl kötü insanlar var onların da çocuğu var.sen bu ay ilaç falan kullanmışmıydın
yarın için dua edin lütfen
amin hayırlısı canım..Rabbim hakkında hayırlısı neyse onu eylesin canım,
amin hayırlısı canım..
sonuç negatif
inş hayırlısıyla canım benimüzülme canım, beraber bekleyeceğiz, bende bekliyorum 1 senedir geç evlendim yaş 39 ,
belki beraber hamiş kalırız bu sene
YA SABIRhep bekliyoruz canim.
Hayirlisi Allahdan... sabir.
Üzülme canım en hayırlı zamanda gelecek bebişlerimiz inşallahamin hayırlısı canım..
sonuç negatif
Üzülme canım en hayırlı zamanda gelecek bebişlerimiz inşallah
Bende regl oldum bu ay umutlar Hazirana
2.5 yıl oldu..esim kışa doğru aşılama veya tüp deneyelim diyor kafamda binbir soru..
Çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ahh canım olmayınca yine olmuyor ki. maddi manevi yıpratıcı bir surec..eşim en bastan beri istiyor inat eden hep ben oldum çünkü psikolojikmen hazır degilim.ama aşılama deniycem artık inş gerek kalmaz ama..eşime varikosel vardı ameliyat oldu iyileşti yine tık yok.benim eşim ne aşılama, ne tüp bebek hiçbirine yanaşmıyor, sizin yine bir ümidiniz var ne güzel
Ahh canım olmayınca yine olmuyor ki. maddi manevi yıpratıcı bir surec..eşim en bastan beri istiyor inat eden hep ben oldum çünkü psikolojikmen hazır degilim.ama aşılama deniycem artık inş gerek kalmaz ama..eşime varikosel vardı ameliyat oldu iyileşti yine tık yok.
Sende veya esinde bi sorun var mı peki
Bayanlarda yaş önemli malum esini ikna etmeye calıs.ben 30 yasındayım bazen panik yapıyorum gec kaldim diye
öyle gülüm ya vardır elbet hayırlısıvardır bunda da bir hayır be ablam
benim eşim de aşılamaya bekle diyor tüp bebeğe maddi nedenlerle yapamayız da devlette sadece ilaç parası oluyormuş aşılama ama ikna edemiyorumbenim eşim ne aşılama, ne tüp bebek hiçbirine yanaşmıyor, sizin yine bir ümidiniz var ne güzel
benim eşim de aşılamaya bekle diyor tüp bebeğe maddi nedenlerle yapamayız da devlette sadece ilaç parası oluyormuş aşılama ama ikna edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?