Teşekkür ederim canım.Aynen fitil önce gynoflor kullanmıştım ama pek bi faydası olmadı sanki . Kötü koku yok ama akıntı var.akıntıda engel oluşturur diyor doktor.inşallah ilaçların faydasını görürüm .Bugün bitti adetim bugün mü başlasam yarın mı.vajinal tablet eğer fitilse o iyi geliyor, banada başka bir marka vermişti geçen sene doktor,
akıntı, kötü koku hepsini bıçak gibi kesiyor, kullan iyi gelir sanada canım
Teşekkür ederim canım.Aynen fitil önce gynoflor kullanmıştım ama pek bi faydası olmadı sanki . Kötü koku yok ama akıntı var.akıntıda engel oluşturur diyor doktor.inşallah ilaçların faydasını görürüm .Bugün bitti adetim bugün mü başlasam yarın mı.
Başlayım başlayım kurtulayım hayırlısıyla inşallah doktor adetin bittikten 1 hafta içinde hamile kalamassın kullan sonra başla çalışmalara dedi.sıkıntın yoksa bugün başlayabilirsin, ne kadar erken o kadar iyi olur derim ben
Değiştir canım birden fazla doktora gitmek lazım o zaman anlıyorsun.doktor iyi mi. Değil mi diye. Şimdilik devlette 3 doktora gittim sıra özelde ☺ bu ayda kaldı yumurtlama takibi yapalım demiyo kimse.ben de doktorumu değiştireceğim karar verdim
ay bu kadar vurdumduymaz olmaz insan be off offDeğiştir canım birden fazla doktora gitmek lazım o zaman anlıyorsun.doktor iyi mi. Değil mi diye. Şimdilik devlette 3 doktora gittim sıra özelde ☺ bu ayda kaldı yumurtlama takibi yapalım demiyo kimse.
değiştireceğim gülüm doktorumu bir evi değiştireyim bu evime sincan hastanesi daha yakın olacak etimesgut hastanesine gidiyordum hep ama artık klomeni içip sonra şişip ama yine kırmızıları görerek hüsranKizlar size tavsiyem ozel de olsa devlette once sorunu arastiran bir doktor bulun.. klomen verip gondermek kolay ama meselaaaynaa cim sen klomen kullandigin ay yumurtalarim yeterince buyumedi demistin bunun nedenini arastirmasi lazim doktorun demekki o doz senin icin uygun degilmis bence. Her doktor yeterince titiz degil malesefsi. Size tavsiyem devlettede tup bebek merkezi olam ve infertilite uzmani bir doktora gorunun. Boyle doktorlar buyuk hastanelerde var.
hadi bakalım inş sizler sevindirirsiniz bizleri canım tek tek baktırmayın haber edin banaaaynaa nbr canım benim yumurtlama bitti bekleme aşamasına terfi ettim merakla 30 mayısı bekliyorum bakalım
ben de bir taşınayım hayırlısıyla ben de soğan kürüne başlayacağım evet canımBenimde son 3 gun.umutlu degilim yine birdahaki yumurtlama tarihimi bekliyorum. Doktoruma randevum var.kasigim bugun cok batti oturdum baya bakalim regl tarihim gecsinde bende sogan kuru uygulayacagim
çok teşekkür ederim canım Allah razı olsunn..dua etmem mi hep ediyorum..inşallah bu yılın sonuna kadar listedeki herkes hamiş kalır.. şu mübarek aylarda şuan da ezan okunuyor onların hürmetine Allahım bebek sahibi olmak isteyen herkese nasip eder inşallahh..@ecrinny aha bir hamiş daha buldum listemizdehayırlı uğurlu olsun canım benim bizlere de dua et
inşaallah hayırlısıyla canım çok sağol bizler de en kısa zamanda seviniriz inş amin senin adına sevindik canım kendi adıma beklemedeyim bakalım doktorumu değiştireceğim ben deçok teşekkür ederim canım Allah razı olsunn..dua etmem mi hep ediyorum..inşallah bu yılın sonuna kadar listedeki herkes hamiş kalır.. şu mübarek aylarda şuan da ezan okunuyor onların hürmetine Allahım bebek sahibi olmak isteyen herkese nasip eder inşallahh..
Endometrium kistine faydasi tartismali ama denemekte fayda var. Bari rahim temizlenir iltihap varsa.sen ne zaman tasiniyorsun aynacimben de bir taşınayım hayırlısıyla ben de soğan kürüne başlayacağım evet canım
kısmetse haftaya canım bugün adetimin 2.günü şimdi yapacaktım ama yarım kalırdı bu ay canımEndometrium kistine faydasi tartismali ama denemekte fayda var. Bari rahim temizlenir iltihap varsa.sen ne zaman tasiniyorsun aynacim
canım ne bileyim doktorlara gerçekten güvenmiyorum..ama işte bir derdimiz olduğunda da onlardan başka gitcek kimsemiz yok..şimdiye kadar gittiğim tüm doktorlar yumurtlaman gayet iyi dediler düzenli adet gördüğüm için..ama ben içten içe nedense yumurtlamamda bir sıkıntı olduğunu düşünüyordum..yumurtamın çatlaması gerektiği zamanda çatlamadığını düşünüyordum...bunu yaptığım ovulasyon testlerinden anladım..doktorlar zaten hele bir dur bir yılı geçsin felan diyorlardı tedavi için..en son gittiğim doktora benim bir buçuk yıldır olmuyor diye yalan söyledim yoksa tedaviye başlıcakları yoktu..klomen ve çatlatma iğnesi verdi..onunla oldu hamileliğim..demek ki yumurtlamam da ya da yumurtanın çatlamasında bir sıkıntı varmış..ama bunu şimdiye kadar anlayan doktor çıkmadı..Allahım iyi işinin ehli doktorlarla karşılaştırsın.. inşallah bu seferki doktorun iyidir canım..inşaallah hayırlısıyla canım çok sağol bizler de en kısa zamanda seviniriz inş amin senin adına sevindik canım kendi adıma beklemedeyim bakalım doktorumu değiştireceğim ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?