bakalım canım bu ay değil artık bir 10-15 gün sonra girerim gerçi ramazan giriyor ama hangi doktora gideceğime karar vermedim henüz canım göreceğiz neler olacak ben de bu ay klomen kullandım ama iğne yapmadıcanım ne bileyim doktorlara gerçekten güvenmiyorum..ama işte bir derdimiz olduğunda da onlardan başka gitcek kimsemiz yok..şimdiye kadar gittiğim tüm doktorlar yumurtlaman gayet iyi dediler düzenli adet gördüğüm için..ama ben içten içe nedense yumurtlamamda bir sıkıntı olduğunu düşünüyordum..yumurtamın çatlaması gerektiği zamanda çatlamadığını düşünüyordum...bunu yaptığım ovulasyon testlerinden anladım..doktorlar zaten hele bir dur bir yılı geçsin felan diyorlardı tedavi için..en son gittiğim doktora benim bir buçuk yıldır olmuyor diye yalan söyledim yoksa tedaviye başlıcakları yoktu..klomen ve çatlatma iğnesi verdi..onunla oldu hamileliğim..demek ki yumurtlamam da ya da yumurtanın çatlamasında bir sıkıntı varmış..ama bunu şimdiye kadar anlayan doktor çıkmadı..Allahım iyi işinin ehli doktorlarla karşılaştırsın.. inşallah bu seferki doktorun iyidir canım..
hadi hayırlısı inş canım brkaç arkadaşımızdan da güzel haberler duyacağımızı hissediyorm :dHerkesin kandili mubarek olsun. Benimde son2 gunum.insallah saglikla gecen bir gebeligin baslangici olsun.isteyen herkesinde kucagi dolsun
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ay inş canım benim adet olmazsın hamişsindir kuzucuğumKizlar regl tarihimdeyim fakat dun gece karnim agridi olursamda agridan duramam diye ilac ictim cunku ise gidicem ve cok sancili oluyorum.bugun hic icmedim sanirim geciktirdi hala gelmedi ara ara kramp gibi giriyor bakalim hakkimizda hayirlisi
Yuregim pir pir ediyor gelmesin diye dua ediyorum onceden olsada bitse derdim.ahh guzel yuregin icin tesekkur ederim Rabbim guldursun yuzunu arkadasim.sen naptin sinav nasildi moraller iyidir insallahay inş canım benim adet olmazsın hamişsindir kuzucuğum
bu sene de sınavı canım benim attım çöpe olmaz bundan bir nane canım ama bilemedim bakalım belki iş güç olur ALLAH bir kapı açar hiç belli olmaz canım dua edin sevinirimYuregim pir pir ediyor gelmesin diye dua ediyorum onceden olsada bitse derdim.ahh guzel yuregin icin tesekkur ederim Rabbim guldursun yuzunu arkadasim.sen naptin sinav nasildi moraller iyidir insallah
ay yok canım ya sevinçler paylaşarak çoğalacaktır ALLAH'IN hazinesi sonsuz canım onun için zamanı gelince hayırlı zaman olsun yeter ki gülüm amin inşallahBelkide hamileyim diyerek bizim uzulecegimizi dusunen olabilir.zorlu bir surec hepimiz bekliyoruz iste bir umut.ben unutmaaamm ah bi gelse ahh
Umut oluyorlar bize.senin icinde hayirlisi olsun sinav oldu bitti artik biraz stres at evini duzenle yeni yuvanin tadini cikar yuzun hep gulsun.vee hemen baska doktora gitay yok canım ya sevinçler paylaşarak çoğalacaktır ALLAH'IN hazinesi sonsuz canım onun için zamanı gelince hayırlı zaman olsun yeter ki gülüm amin inşallah
gideceğim canım doktorumu kesin değiştireceğimUmut oluyorlar bize.senin icinde hayirlisi olsun sinav oldu bitti artik biraz stres at evini duzenle yeni yuvanin tadini cikar yuzun hep gulsun.vee hemen baska doktora git
Bence de abla baska iyi bir doktor bul lutfennngideceğim canım doktorumu kesin değiştireceğim
öyle kuzum bu doktordan fayda yokBence de abla baska iyi bir doktor bul lutfennn
ay oldum mu olacam mı diye arada kalmak çok zorKizlar regl sancim var ilac icmiyorum ara ara giriyor. Kistlermi geciktiriyor noluyor ay cok can sikici ya arada kalmak bir ay bekleniyorda birkac saat gecmiyor.yani umudum yok sadece olamamak geriyor sendromluyum kizlaaarrrr patliycam zaten sistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?