2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

bakalım canım bu ay değil artık bir 10-15 gün sonra girerim gerçi ramazan giriyor ama hangi doktora gideceğime karar vermedim henüz canım göreceğiz neler olacak ben de bu ay klomen kullandım ama iğne yapmadı

Herkesin kandili mubarek olsun. Benimde son2 gunum.insallah saglikla gecen bir gebeligin baslangici olsun.isteyen herkesinde kucagi dolsun

Herkesin kandili mubarek olsun. Benimde son2 gunum.insallah saglikla gecen bir gebeligin baslangici olsun.isteyen herkesinde kucagi dolsun
hadi hayırlısı inş canım brkaç arkadaşımızdan da güzel haberler duyacağımızı hissediyorm :d
benim bugün kafam sepet gibi sınava da girdim artık 2018 e merhaba diyorum yapacak bir şey yok ama katiplik için puanım yetse çok iyi olur

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

benimde bat 3 haziran bakalım ne olacak gelişmeler,
bu arada çooookkkk büyük bir gelişme oldu, eşim sperm testi yaptırmaya ikna oldu,yarın yaptırıcaz
resmen deveye hendek atlattım, öyle böyle değil, vallahi ben çok fenayım, adamın kafasını yedim,
elimden bir uçan bir de kaçan kurtuluyor, sonrada benim rahim filmim çekilecek, adetin 7. veya 10. günü çekiliyormuş,
inşallah buna gerek kalmadan bebiş gelir diye dua ediyorum kızlar

bat tarihini ekledim canım bakalım herkes sessiz ben yine bulurum birkaç tane hamiş

Kizlar regl tarihimdeyim fakat dun gece karnim agridi olursamda agridan duramam diye ilac ictim cunku ise gidicem ve cok sancili oluyorum.bugun hic icmedim sanirim geciktirdi hala gelmedi ara ara kramp gibi giriyor bakalim hakkimizda hayirlisi

Kizlar regl tarihimdeyim fakat dun gece karnim agridi olursamda agridan duramam diye ilac ictim cunku ise gidicem ve cok sancili oluyorum.bugun hic icmedim sanirim geciktirdi hala gelmedi ara ara kramp gibi giriyor bakalim hakkimizda hayirlisi
ay inş canım benim adet olmazsın hamişsindir kuzucuğum

ay inş canım benim adet olmazsın hamişsindir kuzucuğum
Yuregim pir pir ediyor gelmesin diye dua ediyorum onceden olsada bitse derdim.ahh guzel yuregin icin tesekkur ederim Rabbim guldursun yuzunu arkadasim.sen naptin sinav nasildi moraller iyidir insallah

Hanimlar hayirla ve saglikla hepiniz kucaginiza alin insallah yavrularinizi. Dogum kaygilariyla alakali bilimsel bir arastirma yapiyorum. Mumkun oldugunca fazla gebeye ulasmam gerekiyor. Atacagim linkteki anketi doldurursaniz cok memnun olurum..hangi ayda olursaniz olun farketmez.. Simdiden tesekkur ediyorum..

https://www.onlineanketler.com/s/9c4b011

Yuregim pir pir ediyor gelmesin diye dua ediyorum onceden olsada bitse derdim.ahh guzel yuregin icin tesekkur ederim Rabbim guldursun yuzunu arkadasim.sen naptin sinav nasildi moraller iyidir insallah
bu sene de sınavı canım benim attım çöpe olmaz bundan bir nane canım ama bilemedim bakalım belki iş güç olur ALLAH bir kapı açar hiç belli olmaz canım dua edin sevinirim
listemiz hep hamiş olcak inş sonra da aldıklarımızı konuşacağız inş ay ne güzel olur ama hamile kalan konuya bakmıyor :d

Belkide hamileyim diyerek bizim uzulecegimizi dusunen olabilir.zorlu bir surec hepimiz bekliyoruz iste bir umut.ben unutmaaamm ah bi gelse ahh

Belkide hamileyim diyerek bizim uzulecegimizi dusunen olabilir.zorlu bir surec hepimiz bekliyoruz iste bir umut.ben unutmaaamm ah bi gelse ahh
ay yok canım ya sevinçler paylaşarak çoğalacaktır ALLAH'IN hazinesi sonsuz canım onun için zamanı gelince hayırlı zaman olsun yeter ki gülüm amin inşallah

ay yok canım ya sevinçler paylaşarak çoğalacaktır ALLAH'IN hazinesi sonsuz canım onun için zamanı gelince hayırlı zaman olsun yeter ki gülüm amin inşallah
Umut oluyorlar bize.senin icinde hayirlisi olsun sinav oldu bitti artik biraz stres at evini duzenle yeni yuvanin tadini cikar yuzun hep gulsun.vee hemen baska doktora git

Kizlar regl sancim var ilac icmiyorum ara ara giriyor. Kistlermi geciktiriyor noluyor ay cok can sikici ya arada kalmak bir ay bekleniyorda birkac saat gecmiyor.yani umudum yok sadece olamamak geriyor sendromluyum kizlaaarrrr patliycam zaten sistim

Kizlar regl sancim var ilac icmiyorum ara ara giriyor. Kistlermi geciktiriyor noluyor ay cok can sikici ya arada kalmak bir ay bekleniyorda birkac saat gecmiyor.yani umudum yok sadece olamamak geriyor sendromluyum kizlaaarrrr patliycam zaten sistim
ay oldum mu olacam mı diye arada kalmak çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…