Ah canım gözün aydın Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah, bizlere de çok dua et canım hamilelerin duası kabul olur, herhangi bir belirti yaşadın mı adet öncesiHanimlar hamileyim.kistlerime iltihabima ragmen Rabbim banada nasip etti sukur.gerci yolun cok basi insallah saglikla evladima kavusurum.Allahim yuregi yanan herkese bu duyguyu hayirlisiyla tattirsin kizlar.bende riskli donemi atlatana kadar sabirsizca beklemedeyim
hayırlı olsun canım sağlıkla devam eder inşallahHanimlar hamileyim.kistlerime iltihabima ragmen Rabbim banada nasip etti sukur.gerci yolun cok basi insallah saglikla evladima kavusurum.Allahim yuregi yanan herkese bu duyguyu hayirlisiyla tattirsin kizlar.bende riskli donemi atlatana kadar sabirsizca beklemedeyim
kendi kendine mi düştü bebeğin canımtsk ederim canim 2 gundur kanamam oluyo siddetli agrilarim var kontrole gidicem ins kurtaja gerek kalmaz
canım hamiş misin?Yogun regl belirtileri kasik agrisi yasadim hala yasiyorum kizlar.ve hissettim ya resmen hissettim icime dogdu yani cok kalbi bi durum ay ortasi kasiklarim agriyinca acaba kistlerimmi dedim ama yoo kistlerimin oldugu yer degildi agri yerim.o zaman anladim.Allahim en hayirli zamanda hepinize nasip etsin.bende kucagima alayim saglikla insallah.daha cok basindayim
bizleri de unutmaaaaaaaaaaaaaa dualarında canım inş @hayatimin_rengi de en yakın zamanda acısını mutlulukla unutur ahh ahh bizler de sevinir miyiz acaba_?Yogun regl belirtileri kasik agrisi yasadim hala yasiyorum kizlar.ve hissettim ya resmen hissettim icime dogdu yani cok kalbi bi durum ay ortasi kasiklarim agriyinca acaba kistlerimmi dedim ama yoo kistlerimin oldugu yer degildi agri yerim.o zaman anladim.Allahim en hayirli zamanda hepinize nasip etsin.bende kucagima alayim saglikla insallah.daha cok basindayim
Su mubarek aylarin yuzu suyu hurmetine Rabbim hepimizin gonlunun muradini versin.Allahim dualarimizi kabul etsin.hepimizin hayirli haberlerini duymak nasip olsun tez vakitte.amiiinnnbizleri de unutmaaaaaaaaaaaaaa dualarında canım inş @hayatimin_rengi de en yakın zamanda acısını mutlulukla unutur ahh ahh bizler de sevinir miyiz acaba_?
hamişler bize dua etmezseniz küseriz üzülürüz
aha baş taraflardan da hamişler çıkar oldu bak ne kadar sorun yaşıyordun canım ama şimdi hamilesin hayırlu uğurlu olsun canım benim yanlış hatırlamıyorsam iltihap tedavisi görmüştün değil mi canımSu mubarek aylarin yuzu suyu hurmetine Rabbim hepimizin gonlunun muradini versin.Allahim dualarimizi kabul etsin.hepimizin hayirli haberlerini duymak nasip olsun tez vakitte.amiiinnn
bir üstünde artık yanı başında ben varımbana da uğurun dokunur inş hadi bakalım kimse de bana çikolata almıyor müjde hediyesi olarak yaaaaaaaaaaaaaaa hep rejimdeyim diye demi [/QUOTE
amin canım benim hayırlı haberini bekliyoruz inş amin sıkma canını onu da duyarsın güzel düşün güzel olsun sıkıntını bebeğin de hissetmesin..Allahim hepimize hayirlarla nasip etsin.cok stresliyim.tehlikeli donem kalbi atacakmi gelisiyormu dusunmekten stres oldum.Rabbim kimseninde benimde sevincimizi yarim birakmasin.
inşallah kendi evine geçince daha güzellerini almak nasip olsun, huzurun ve can sağlığın olsun, gerisi olur boşver canımkolileri açtıkça canım sıkıldı yemek takımımın bir parçası kırılmış ben daha bir kez kullanmadım ilerde evim olur da o zaman açarım şimdi kiracıyım diye ama pat pat attılar kolileri çok üzüldüm ona
artık canımız sağolsun ama çok yorgunummmmmmmmmmmmmmmm hanımlarrrrrrrrrrrrrrrr
ay canım çok sağol güzel dileklerin için hayırlısı olsun can sağlığı olsun elbet olur başı da sonu da hayırlarla bezensin yeter ki Rabbim yüzümüze baksın hepimizin de...inşallah kendi evine geçince daha güzellerini almak nasip olsun, huzurun ve can sağlığın olsun, gerisi olur boşver canım
ben de kiracıyım, inşallah eşimin emekliliğine birkaç sene kaldı, kendi evimde oturmak nasip olur, şu an içinde kiracım var, evim başka şehirde olduğu için
günaydın tatlım evet çok şükür inan dün mesajlara yetişemedim darısı en yakın zamanda sana inşallahlale_cik hamilemisin canım? diğer topikte gördüm bana haber etmiyorsun ama ya
sağolasın canım ALLAH RAZI OLSUN hayırlı uğurlu olsun bu ay bereketli inş peş peşe bizler de seviniriz birkaç arkadaştan da haber bekliyorum listeden bakalımgünaydın tatlım evet çok şükür inan dün mesajlara yetişemedim darısı en yakın zamanda sana inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?