Ankete girdim yalnız (doğum hakkında bilgi aldinizmi sorusuna hayır dedim,sonrasında kimden diye soruluyo,haliyle cep yok böyle olunca da eksik isaretlendirme deniyo)yalnış yapilmisHanimlar hayirla ve saglikla hepiniz kucaginiza alin insallah yavrularinizi. Dogum kaygilariyla alakali bilimsel bir arastirma yapiyorum. Mumkun oldugunca fazla gebeye ulasmam gerekiyor. Atacagim linkteki anketi doldurursaniz cok memnun olurum..hangi ayda olursaniz olun farketmez.. Simdiden tesekkur ediyorum..
https://www.onlineanketler.com/s/9c4b011
oy canım çok üzüldümMerhaba arkadaşlar malesef gebeligim sonlandı tam emin değiller ama sanırım kimyasal gebelik geçiriyorum kanama yok değerin düşüşü takip ediyor doktor dusmeze kürtaj yapmak zorundayız dedi düne kadar düşmesin benimle kalsın diye dua ediyordum bu gün inş kürtaj gerek kalmaz kendiliğinden düşer diye dua ediyorum Rabbim kaldıramayacagimız yük vermesin rabbim iki gündür çektiğimiz kimseye yaşatmasin duanızı bekliyorum
evet canım kötü ya bir şey çıkmaz son aylarda iyice saldım bir heves kaçınca gersi geliyor bu sene sağlık sorunlarıyla uğraştımaaynaa canım sen kpss çalışıyordun demi nasıl geçti sınavın
evet canım kötü ya bir şey çıkmaz son aylarda iyice saldım bir heves kaçınca gersi geliyor bu sene sağlık sorunlarıyla uğraştım
öyle gülüm ya her şey olacağına varıyor ne yazık ki yine sınavlarla işimiz bitmedi diyorumAnladım cnm türkçe matematik de pertti zaten üzülme herşey olacağına varir
amin canım ...aaynaa Allah razı olsun canım benim.
Rabbim hepimize sağlıkla hamile kalıp, sağlıkla doğurp , sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?