hoşgeldin aramıza canım ilk sayfada listemizin güncel hali var hemen ekliyorum ismini..Kızlarrr belki beni tanıyanınız vardır kısaca kendimden bahsedeyim geçen yıl tüp bebek tedavisine başladık 2 kez transfer 5 kez yumurta toplamam oldu dondurulmuş 1 tane embriyomuz var birde bugün haberini aldım 2 tane embriyomuz oluşmuş..
Bende bu topiğe katılayım dedim benide alın aranıza
Hoşbulduk aayna cım,evet cnm 3 deneme oldu 4/5 havuz oluyor şu anda amh çok düşük oyüzdenhoşgeldin aramıza canım ilk sayfada listemizin güncel hali var hemen ekliyorum ismini..
tüp bebek mi oldu bu ay canım
HAYIRLI GÜZEL HABERLER ALIRSIN İNŞ GÜLÜMHoşbulduk aayna cım,evet cnm 3 deneme oldu 4/5 havuz oluyor şu anda amh çok düşük oyüzden
Aminnn hepimiz emeklrrimizin mükafatını alırız inşallahHAYIRLI GÜZEL HABERLER ALIRSIN İNŞ GÜLÜM
ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLUR İNŞ AMİN
amin canım ...
darısı başımıza bizlere de dua et gülüm
ALLAH RAZI OLSUN CANIMHer zaman dualarımımdasınız....
yeni ev yeni umutlar diyorum zaten kuzum benimUmut oluyorlar bize.senin icinde hayirlisi olsun sinav oldu bitti artik biraz stres at evini duzenle yeni yuvanin tadini cikar yuzun hep gulsun.vee hemen baska doktora git
canım hamile misin yoksa beklemede misin ? eşyaları toplamaktan kafam döndü bazen okuduğumu anlamaz hale geldim yorgunluktan hehehehKızlar herkese merhabalar,yeni bir güne bazen umutlu bazen mutlu bazende çok umutsuz başlıyorum...Embriyolarımın durumu hakkında bilgi verilmedi henüz.o minnacık hücre parçalarına bile nasıl seviniyorum anlatamam,,,Rabbim hamile olanların bebeklerini kucağına almayı,bizlere de hayırlısıyla hamiş olmayı nasip etsin..
İnsanlar konu açıyor tek çocuk hiç çocuk diye biz birtaneyi ararken epey acıtıyor insanın canını...Ama herzaman söylerim yaşamayan,başına gelmeyen anlayamaz bizim neler hissettiklerimizi...
Ay kiyamam kolay gelsin cnmmcanım hamile misin yoksa beklemede misin ? eşyaları toplamaktan kafam döndü bazen okuduğumu anlamaz hale geldim yorgunluktan heheheh
ay sağolasın canımAy kiyamam kolay gelsin cnmm
Yok kiz hamile degilim embriyom var birtane donmus iki tane taze toplam 3 embriyo annesiyim su anda.
Askolsun!ay sağolasın canım
transfer ne zaman olacak oldu mu?
amma soru sordum kusura bakma inş sevinenlerden oluruz hayırlarla en kısa zamanda hayrlı zamanda tabii inş amin
evet canım yarın taşınacağız nasipse ...Askolsun!
Yok hayatim transfer yapmaktan vazgecti benim doktor donduralim dedi embriyo havuzu yapiyor su anda her defasinda bir iki cikiyir zaten...bakalim bir toplama daha yapacak buyuk ihtimalle ondan sonra karar vericek nezaman transfer yapacagina..
Sizde ev tasiyorsunuz sanirim Allah kolaylik versin sizede
Iyi etmissiniz cnm olsun yeni ev yeni duzen herzaman icin iyidir iyi gelir insanaevet canım yarın taşınacağız nasipse ...
zorla bir kafamıza ve müdçemizi aşmayan bir ev bulduk kiralar da ne kadar arttı ya son anda taşınmasak mı artık dediğim olud..
ama ev küf küçük yeter dediğim andaydım toparladım bayağı işte bakalım..
hadi hayırlısı canım inş hayırlı zamanda transferin olur bebeğinde tutunur güçlü kerata bir bakmışsın ki kucağında ağlıyor Rabbim hepimize hayırlarla nasip eder inş amin
yok yok gülüm insanın evi gibi olur mu?Iyi etmissiniz cnm olsun yeni ev yeni duzen herzaman icin iyidir iyi gelir insana
Amin cnm insallah bu sefer Rabbim ol der olur..mucadelemiz cok buyuk maddi manevi cok zor bir surecteyiz
Bizde iki yilkirada kaldik baktik olmuyor ev aldik ustune de ust uste tedaviler geldi almasamiydik diyorum arada ama artik olan oldu...
Allah hepimizin kucaklarini doldursun bos birakmasin..
tsk ederim canim 2 gundur kanamam oluyo siddetli agrilarim var kontrole gidicem ins kurtaja gerek kalmaz@hayatimin_rengi canım ne oldu sağlığın nasıl merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?