- 26 Aralık 2015
- 287
- 149
- 23
- 36
Canim allah razi olsun. Nasipse 27 temmuuzda kizimi kucagima alicam rabbim izin verirse. Insallah sennde haberlerini aliriz en kisa zamandaBonbon1601 doğumuna en az kalan sensin heralde canım bizlere de dua et cinsiyeti ne bebişinin ALLAH hamiş annelerimize hayırlı kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin inş amin
ALLAH SENDEN DE RAZI OLSUN CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN CANIM ..Canim allah razi olsun. Nasipse 27 temmuuzda kizimi kucagima alicam rabbim izin verirse. Insallah sennde haberlerini aliriz en kisa zamanda
Amin cnm bende hamileleri duyunca umutlaniyorum vardr bizimde zamnmzay canım benim hep beraber sevinelim canım inan burada arkadaşlarım sevinince sıra zaten bizlere de gelecek diye düşünüyorum hayırlarla inş amin
öyle canım benim çoğu gitti azı kaldı diye düşünüyorum bizler için de senin bat ne zamanAmin cnm bende hamileleri duyunca umutlaniyorum vardr bizimde zamnmz
Söylemiştim ama cok kisiyle konustugumz icn unutmus olabilirsin cnm amelyt oldum 20 gün önce ne zaman adt olurm bilmiyorum oldugum zaman haber vericem mutlakaöyle canım benim çoğu gitti azı kaldı diye düşünüyorum bizler için de senin bat ne zaman
doğru canım hatırladım ya ülkemiz için konu açtım zikir çekiyoruz da seni de etiketledim demi orayla ilgilenirken kafam dağıldı iyice canımSöylemiştim ama cok kisiyle konustugumz icn unutmus olabilirsin cnm amelyt oldum 20 gün önce ne zaman adt olurm bilmiyorum oldugum zaman haber vericem mutlaka
Buralardayım canım eskisi gibi çok yazmıyorum arada bir girip bakıyorum sen nasılsın var mı güzel haberlerhiranur3419 nerelerdesin???????????? herkes çok sessiz
YOK CANIM ADETİME 3 GÜN VAR AMA BİR BELİRTİ YOKBuralardayım canım eskisi gibi çok yazmıyorum arada bir girip bakıyorum sen nasılsın var mı güzel haberler
cinsiyeti belli mi cnımAy çok güzel konu hadi inşallah birlikte bekleyelim
ALLAH ANALI BABALI büyütsün canım benim hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan olur inş amin bizlere de dua et gülümAllah nasip ederse benm de bebegim cinsiyeti erkekmis.. Buyuk ihtimal oyle dedi doktor yani. Allahim herkese bu duyguyu masip etsin insallh tamamina erdirsin tum hamileleri
bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnbugun yarn adet gnu olanlar varmı kzlar benm gıbı stresle bekleyen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?