2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Bonbon1601 doğumuna en az kalan sensin heralde canım bizlere de dua et cinsiyeti ne bebişinin ALLAH hamiş annelerimize hayırlı kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin inş amin
Canim allah razi olsun. Nasipse 27 temmuuzda kizimi kucagima alicam rabbim izin verirse. Insallah sennde haberlerini aliriz en kisa zamanda

Canim allah razi olsun. Nasipse 27 temmuuzda kizimi kucagima alicam rabbim izin verirse. Insallah sennde haberlerini aliriz en kisa zamanda
ALLAH SENDEN DE RAZI OLSUN CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN CANIM ..
HAYIRLI UĞURLU OLSUN ANALI BABALI BÜYÜTMEK NASİPOLSUN CANIM HAYIRLI SAĞLIKLI SALİHA BİR EVLAT OLUR İNŞ HAYIRLI KOLAY SAĞLIKLI BİR DOĞUM YAPARSIN İNŞ AMİM

İSİM DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ?

öyle canım benim çoğu gitti azı kaldı diye düşünüyorum bizler için de senin bat ne zaman
Söylemiştim ama cok kisiyle konustugumz icn unutmus olabilirsin cnm amelyt oldum 20 gün önce ne zaman adt olurm bilmiyorum oldugum zaman haber vericem mutlaka

Söylemiştim ama cok kisiyle konustugumz icn unutmus olabilirsin cnm amelyt oldum 20 gün önce ne zaman adt olurm bilmiyorum oldugum zaman haber vericem mutlaka
doğru canım hatırladım ya ülkemiz için konu açtım zikir çekiyoruz da seni de etiketledim demi orayla ilgilenirken kafam dağıldı iyice canım

hayırlı günler hanımlar yeni hamilelerimizden haberler bekliyoruz bakalım bu ay kaç kişi hamiş olacak

HZ.MUHAMMED (S.A.V) DİRİLSİN GELSİN BU MECLİSE
HZ. YUSUF YORUMLASIN TÜM RÜYALARI ACELE
HZ. MUSA SALSIN ASASINI ZALİME
HZ. SÜLEYMAN ÇAĞIRSIN TÜM CİNLERİNİ EMRİNE
HZ. HARUN ÇÖZSÜN DİLLERDEKİ DÜĞÜMLERİ
HZ. İSA DİRİLTSİN TÜM EVLİYALARI ŞEHİTLERİ
HZ. NUH YENİDEN İNŞA ETSİN GEMİLERİ
HZ. EYÜB GÖSTERSİN SABRININ MUCİZESİNİ
HZ. ZEKERİYYA SUSKUNLUK ORUCUNU TUTSUN YİNE
HZ.HATİCE HZ.AYŞE HZ.FATIMA HZ. MERYEM HZ. ASİYE ANALARIMIZ DA DUA ETSİN BİZLERE....

******aaynaa*******

Allah nasip ederse benm de bebegim cinsiyeti erkekmis.. Buyuk ihtimal oyle dedi doktor yani. Allahim herkese bu duyguyu masip etsin insallh tamamina erdirsin tum hamileleri

Allah nasip ederse benm de bebegim cinsiyeti erkekmis.. Buyuk ihtimal oyle dedi doktor yani. Allahim herkese bu duyguyu masip etsin insallh tamamina erdirsin tum hamileleri
ALLAH ANALI BABALI büyütsün canım benim hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan olur inş amin bizlere de dua et gülüm

bugun yarn adet gnu olanlar varmı kzlar benm gıbı stresle bekleyen varmı

bugun yarn adet gnu olanlar varmı kzlar benm gıbı stresle bekleyen varmı
bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
2 gün kaldı adetime :) ama hiç stres değilim kesin gelir yani kırmızılar zaten kendimi hamile gibi de hissetmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…