2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
2 gün kaldı adetime :) ama hiç stres değilim kesin gelir yani kırmızılar zaten kendimi hamile gibi de hissetmiyorum :)

walla canm bnde öyleydımde gunu gelnce ıster ıstemez agrı sancı oluyo ınsan bılemıyo ne dusunecegını neye yoracagını adet olcksmda oluyum bı an önce dıyorum artık

walla canm bnde öyleydımde gunu gelnce ıster ıstemez agrı sancı oluyo ınsan bılemıyo ne dusunecegını neye yoracagını adet olcksmda oluyum bı an önce dıyorum artık
2 seneyi geçti bebek isteyeli canım hiç farklı hissetmiyorum kendimi onun için umutlandırmıyorum kendimi üzülmemek için ama ALLAH BİLİR verirse de çok büyük bir müjde hediye olur bizlere

2 seneyi geçti bebek isteyeli canım hiç farklı hissetmiyorum kendimi onun için umutlandırmıyorum kendimi üzülmemek için ama ALLAH BİLİR verirse de çok büyük bir müjde hediye olur bizlere

aynen canm bıımde 2 seneyı gectı bugune kadr bıkac kee test yaptm aldım dersımı artık.. bu ay baya aradan snra esıme test al dedım almadı adetını bekle dedı daha önce gorup uuzlduguuz ıcın... beklıyorm bakalm bugun yarn

ben de aynen canım
bu ay 26. ya da 27. ay olması lazım

ben de aynen canım
bu ay 26. ya da 27. ay olması lazım

hayrlısı allahtan cnm ya su an tek derdım bebek degl sıkntılarmd var dıyorumkı bebek olanlar cokmu mtlu yanı bebek olnca bıtecekmı cılem derdım hayır.. ımthanm farklı sekllerde devam etcekk. o yuzden sabrla beklemeye calıısyorum rabbm en hayrlı vaktte nasıp edecektr ınsaallah

ALLAH önce sağlık huzur mutluluk nasip etsin kimseyi kimseye muhtaç etmesin biz sadece Rabbimize muhtacız..
İmtihan mezara kadar devam eder duamızı edip gerisini ALLAH'a bırakacağız duamızı edip Rahman olan ALLAH bizleri taşıyamayacağımız yükle sınamasın yeter ki ama kar bile dağına göre yağar bol bol dua

aynen canm bu dnyada sabredelm ımthanımızada.. bu dnyadakı sıkntılarımz ahırettekı sıkntılarımıza kefaret olsn ınsaallah.. rabbm ıstedgnde verr her seklde verr vermıyor su anda demekkı var bı bıldıgı tevekkul ve sabır gerek

hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan eli ayağı düzgün tam akıllı uslu gurur duyacağımız Kuran okuyan okutan dini bütün merhametli vicdanlı evlatlar nasip etsin ve hayırlı zamanda bizler de onların güzel günlerini görürüz inş hayırlı sağlıklı bir şekilde inş amin onun için sabredelim meyvesi güzel olacaktır inş amin

amın canımmm hep duam soyledr... sagklı hayırlı saıh kul olacak ewlat nasıp etsın rabbım

ne gelen var ne gıdenn.. sanırım geceye yada yarına kaldı kırmızılar

benim daha 2 gün var cuma ya da cumartesine

sennde az kaldı canmbugun persembe.. benm hala gelmedı ama ben dun 27. gn sanıyodum bugun 27ymıs gecen ay 31 cektı sanıyodum 24 de olmstum yanı bugun 27. gun hala gelebılr adetım yanı hayrlısı bakalm henuz adet olcakms gıbı agrm yok su anda. ama psıkolojık sanırım ıkı oldu bu gece wc kalknca ıdem hafften bulanms gıbydı pogaca yedmde yattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…