- 8 Ocak 2015
- 1.507
- 1.370
- 133
evet canım martda yaptırdım rahim filmi bende doktor onu gördükden sonra olmuş yaptıralı aşılama düşünelim dedi hayırlısı ama ne zaman yaptırabiliriz bellisiz eşimden ayrı kalcaz bi kaç ayhadi canım çok sevindim senin adına bana da rahim filminden sonra demştiler aşılama yaptır diye eylüle kadar bekleyeceğim ondan sonra kışa doğru biz de aşılama düşünüyoryz
sebebsiz infertilite dedi sonuçlarınız iyi senden yana da gebelikde sıkıntı yok dediği için sakın hemen tüp bebek yaptırmayın önce aşılama yapalım dedi.Neden tüp bebek yaptırmayın sakın dediki?
He tamam ozaman hayırlısı olsn cnm bende zararami var acaba diye düşündüm bi ansebebsiz infertilite dedi sonuçlarınız iyi senden yana da gebelikde sıkıntı yok dediği için sakın hemen tüp bebek yaptırmayın önce aşılama yapalım dedi.
yok canım şükür genede sevindm doktorun öyle demesine direk yollayanlar çok malesef tüp bebekeHe tamam ozaman hayırlısı olsn cnm bende zararami var acaba diye düşündüm bi an
önemli değil canım Rabbim gönlümüzdekileri hayırlısıyla nasip etsin...ay canım benim kusura bakma ya seni de kattım ne bileyim yazıştığım 10 arkadaşımın 8 i bebek istiyor seni de ekleyiverdimsna da atama için dua ederiz inş cümlemiz de malum benim diper sıkıntım atanamamak da
kardeşin adına çok sevindim canım benim bize de dua etsin kardeşin gülümönemli değil canım Rabbim gönlümüzdekileri hayırlısıyla nasip etsin...Ben dua sayfasına kardeşim için dua istemek için başlamıştım..onun da bebeği olmuyordu dualarla normal olarak hamile kaldı..şuan bebek 2 yaşında ve ikinciye hamile.. Yer gök dua ile..Biz inandık Rabbim lütüf etti ve verdi.. Kimse ümidini kaybetmesin..Tedavisine ve dua etmeye devam etsin..Herkese sevgilerimle..
merhaba Allah saglıkla kucağına almayı nasip etsın. bende çikolata kisti var hamile kalamıyorum bir tedavi gördün müHerkese merhaba. Benki sol yumurtaligim cikolata kisti dolu olmasina ragmen hamile kaldim ve aylarca iltihapla ugrastim.Allah ol dedi oldu bunun baska aciklamasi yok. Hic saglik sorunu olmayanlarin sadece zamanini beklemesi gerekiyor zorlu bir yol Rabbim kimseyi evlatla sinamasin.biz Allahimizdan arkamizdan dua edecek evlatlar istiyoruz elbet bizi karsiliksiz birakmaz. Rabbim herkese,banada anneligi tattirsin saglikla insallah.
sağol canım oda hep dua ediyor Rabbim isteyene çift'er çift'er versin diyor..kardeşin adına çok sevindim canım benim bize de dua etsin kardeşin gülüm
amin hayırlısıyla inşaallah canım sen de hayırlısıyla atanırsın ben de hayırlısıyla atanırım hem de hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlarım da olur tüm isteyenlere de tabiii inş aminsağol canım oda hep dua ediyor Rabbim isteyene çift'er çift'er versin diyor..
Beni direk tüp bebeğe göndermişti doktr hiç bi tedavi yapmadan tüp bebek yaptırmıştım tutmadıyok canım şükür genede sevindm doktorun öyle demesine direk yollayanlar çok malesef tüp bebeke
canım aşılama yaptırmadın mı bence aşılama düşünBeni direk tüp bebeğe göndermişti doktr hiç bi tedavi yapmadan tüp bebek yaptırmıştım tutmadı
Yok ameliyattan önce direk tüp bebek demisti aşılama tutmaz dedi tüp bebekte tutmadı kısmet tabicanım aşılama yaptırmadın mı bence aşılama düşün
hayırlısı olsun tabii de canım benim şimdi düşünüyor musun aşılamaYok ameliyattan önce direk tüp bebek demisti aşılama tutmaz dedi tüp bebekte tutmadı kısmet tabi
haklısın aslında canım ama devlette çok da ayrıntılı araştırma yapılmıyor ben ünv hastanesine gitmiştim tüm tahliller ve de rahim filmi için de ee artık o zaman aşılama yapalım dediKizlar asilama bence cok gereksiz bireey doktorlar oyalamak icin yapiyolar asilamayla gebe kalan cok cok az.. Ayrica hic bir gebelik olusmamasi bence nedensiz degildir. Ben mutlaka bir sorun olabilecegini dusunuyorum. Daha tippim cozemedihi bir cok konu var bence. Sebepsiz infertil demek icin cok cok arastirma yapilmasi gerek bence. Sadece rahim filmiyle olmuyor bu isler. dna yla ilgili sorunlar bile olabiliyor. ben direk tup bebegin mantikli oldugunu dusunuyorum. Uzun zamandir olmuyorsa kesinlikle iyi bir doktora gidin tup bebek uzmanina ve arastirilsin nedeni. Bunun bir suru hormon testi var vs vs..
Ne tahlilleri yapildi acaba? Hormon testlerinin yapilmasi lazim lh fsh e2 progesteron amh gibi testleri yapmalari lazim en basta.. Devlette malesef pek ilgilenmiyorlar. adet duzensizligi yasayan kisilerin ozellikle bunu arastirmasi gerekiyor benm bildigim adet duzensizligi olan kisilerde pko diye birsey oluyor ve hamilelihi zorlastiriyor o da.. Yumurtlamayla ilgili problemler olabilir en basta bunun icin doktorun duzenli olarak cagirip yumurtaliklarin yeterli olgunluga erisip erismedigine bakmasi gerekiyorhaklısın aslında canım ama devlette çok da ayrıntılı araştırma yapılmıyor ben ünv hastanesine gitmiştim tüm tahliller ve de rahim filmi için de ee artık o zaman aşılama yapalım dedi
canım ben de tüp bebek düşünürüm neredeyse ama şuan 2 kredi ödüyoruz eşimin bekarlıktan ailesinin evini yaptırmış öyle kredisi vardı sonra düğün için çekti derken 3 senelik evliyiz zor geçiniyoruz ben şuan mesela tüp bebek yaptıramam ha atanabilseydim falan o zaman düşünmezdim belki de nasip oradan derdim ama bir çok test yaptılar bana canım rahimden bir yapışkan parça aldılar ona baktılar idrar kan derken eşim gitti onda da sorun olmadı şuan tek kafama takılan kilolarım diyorum yani ne bileyim soğan kürü yapacağım adet olursam bakalım velhasılı kelam kesinlikle şifa aranmalı pes edilmemeli ama özelde daha çok ilgileniyor biraz da doktora bağlıKadin hastaligi dedigin cok cok fazla sey var kisacasi.. bu kadar zaman gecmis uzerinden bence kesinlikle tedaviyi ertelemeyin.. Zamani gelmemisyir diye dusunmeyin kimin nasibinde nenoldugunu allah bilir belki tup bebekle hamile kaldim ben demekki nasibim buymus yani. uc yil daha beklesemde bu olacakti demekki.. O yuzden ertelemeyin. Yaslarimiz ilerliyor 30 35 den sonra ozellikle tup bebektede basari sansi azaliyot
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?