- 23 Aralık 2014
- 4.442
- 3.769
- 198
- 33
hadi canım inşallah hayırlısı ile doğal yollar ile en kısa zamanda olur inşallahHayırlısı olsun cnm kafanı dinlersin sonra en iyi yerde yaptırrsin. Ben tüp bebek yaptrdim enfeksiyon varmış bide işlem sırasında bayıldım enfeksiyon kaptim üstüne bi hafta hastanede yattım ağrılarım çoğaldı hergün hastanelerdeydim sonra ameliyat oldum 25 gün önce doktr doğal yollarla olmasını beklicez dedi daha adet olmadım bekliyorm cnm
hayırlısı olsun canım benim önemli olan iyice temizlensin için ondan sonra daha sağlıklı bir hamilelik olur inşallah ben de adetim malum kanamam çok halsizliğim devamDoktordan geliyorum anlattim. Zaten bana 6 ay dene gel demisti olmazsa once ultrasana bakti altan bir suru kist olusmus kucuk kucuk. Yumurtalarin tam buyuyemiyo dedi. Tarlusal bide klomen yazmis. Bide mantar icin krem ve fitil. Bide 6 tup kan aldi hormonlara bakacakmis ama baktim hamilelik testide istemis her ihtimale karsi galiba. Ama umudum iyce bitti. Bakalim yarin tahlilere bakacak ilaclarida nasil kullanacagimi anlatacakmis.
ALLAH RAZI OLSUN CANIM BENİMAmin canim insallah sifa versin rabbim . Cagla kurduk canim. Sana da en kisa zamanda insallah hayirli saglikli evlatlar nasip etsin yuce mevlam. Herkesin cocugunu saglikli sihatli eylesin insallah. Amin
İnşallah cnmhadi canım inşallah hayırlısı ile doğal yollar ile en kısa zamanda olur inşallah
bence başlayın canımdun ultrasona grmıstım rapora 22 mm domınant folıkul ızlendı yazılms netten baktım catlamaya hazr gelişmiş yumrtta demekmiş. dun adetımın 10. gnuydu bu yumrta kac mm ken catlıarkı acep bgunden snra denemeye baslasakmı
bence başlayın canım
Canım buralara fazla girmez oldum. Evet iki ayımız kaldı. Darısı başınıza inş. Hep dua ediyorum. Benim yoldaşlarım oldunuz kısa süre de olsa çok şey paylaştık. Allahım inş sizden de güzel bebiş haberleri alırım.bu arada bizimki erkek :) 2016 erkek yılıydı sanırım.@emelocco canım senin doğuma da az kalmış bizlere de dua ettt...
cinsiyeti belli mi bebişinin
ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALIRSIN İNŞ CANIM BİZLERE DE DUA ETCanım buralara fazla girmez oldum. Evet iki ayımız kaldı. Darısı başınıza inş. Hep dua ediyorum. Benim yoldaşlarım oldunuz kısa süre de olsa çok şey paylaştık. Allahım inş sizden de güzel bebiş haberleri alırım.bu arada bizimki erkek :) 2016 erkek yılıydı sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?