2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

hadi canım inşallah hayırlısı ile doğal yollar ile en kısa zamanda olur inşallah

hayırlısı olsun canım benim önemli olan iyice temizlensin için ondan sonra daha sağlıklı bir hamilelik olur inşallah ben de adetim malum kanamam çok halsizliğim devam

3 tane kızımız var listemizde

ALLAH hayırlı sağlıklı saliha evlatlar olmasını nasip etsin inşallah analı babalı büyürler aileleriyle sağlıcakla yaşarlar inşallah amin....

20 agutos ama bu ay sansmz yok malesef ofıs cektrdgm ıcın ılskı yasak 15 gun

dun ultrasona grmıstım rapora 22 mm domınant folıkul ızlendı yazılms netten baktım catlamaya hazr gelişmiş yumrtta demekmiş. dun adetımın 10. gnuydu bu yumrta kac mm ken catlıarkı acep bgunden snra denemeye baslasakmı

bence başlayın canım

bence başlayın canım

ofısyaptrdmya 15 gn ılskı yok demstı dktr ama 5 gn oldu ve kanama lekelenme yok agrı yok netten baktım bıkc gun snra ılskı olablr yazıyo walla allaha emanet artık antıbıyotgmı ıcerım yıne.. vardr bndaada bı hayr bakalm

@emelocco canım senin doğuma da az kalmış bizlere de dua ettt...
cinsiyeti belli mi bebişinin
Canım buralara fazla girmez oldum. Evet iki ayımız kaldı. Darısı başınıza inş. Hep dua ediyorum. Benim yoldaşlarım oldunuz kısa süre de olsa çok şey paylaştık. Allahım inş sizden de güzel bebiş haberleri alırım.bu arada bizimki erkek :) 2016 erkek yılıydı sanırım.

ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALIRSIN İNŞ CANIM BİZLERE DE DUA ET

Klomen kullanan varmi arkadaslar aranizda doktor sokturicu verdi ama ben adet oldum bugun kendiliginden. Adetin 5. Gunu basliycaz 5 gun kullanicagim.ilac bittikten 3 gun sonra cagirdi beni tekrar. Kullanan varmi bu ilacla hamile kalan aranizda benide dualarinizda eksik etmeyin neolur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…