Arkadaşın ikiz bebeklerinin durumu nasıl oldu, haber var mı?
ben 3 kez kullandım canım yumurtalarını olgunlaştırıyor o ilaç hamile kalan çok arkadaş oldu klomenle ama ben hamile kalamadım nasip kısmet biraz da inşallah hayırlısıyla hamile kalırsın canım düzenli kullan o ilacı doktor nasıl diyorsa öyleKlomen kullanan varmi arkadaslar aranizda doktor sokturicu verdi ama ben adet oldum bugun kendiliginden. Adetin 5. Gunu basliycaz 5 gun kullanicagim.ilac bittikten 3 gun sonra cagirdi beni tekrar. Kullanan varmi bu ilacla hamile kalan aranizda benide dualarinizda eksik etmeyin neolur.
Canım bugün kanamam oldu doktora gittim rahimde enfeksiyon varmış 3 tane ilaç verdi ilaçları bitirip geliyorsun dedi bu ay ve bu ilaçlar bitene kadar hamilelik bekleme dedi ilaçlarda sende halsizlik yapabilir dedi çok morelim bozuldu gerçektenGeçmiş olsun Cnm bende 1 martta kürtaj oldum 11. Haftada gelişimi durmuş bnmde ilkti ve dediğin gbi sanki inat gbi çevremdeki herkes hamile kaldı vallahatta üst komşum tüp Bebek'le hamile kalmıştı şimdi olmaz dedikleri halde hamile Okadar mucizeler gelişti yani etrafta ama bende tık yok hayırlısı Allahtan artık inşallah Rabbim tekrar yaşatır bizede
Hayırlı, güzel haberler gelir İnşaAllah.kremalicorek bir şey yazmadı salı günü belli olacak demişti ama
Kanama derken adet dışı bi kanama mı bu olsun ya üzülme Cnm sağlığın yerinde olsunda inşallah Bebek'te olucak valla bnde umutsuz vakayım bu ay heralde doğal yolla pek olmıcak bnmde Hakkı'mızda hayırlısı vallaCanım bugün kanamam oldu doktora gittim rahimde enfeksiyon varmış 3 tane ilaç verdi ilaçları bitirip geliyorsun dedi bu ay ve bu ilaçlar bitene kadar hamilelik bekleme dedi ilaçlarda sende halsizlik yapabilir dedi çok morelim bozuldu gerçekten
umutluhatun canım umut-90 olarak listedeydin bir baktım yeniden listedeki arkadaşlara nikini değiştirmişsin ve de hamilesin hayırlı olsun cinsiyeti belli mi?
ALLAH RAZI OLSUN CANIM BİZLERE DE DUA ET ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN CANIM İNŞ AMİNYa evet bianda degisiverdim eski adima dinemedim arkadasim 3dusuk ve suan yine hamileyim cok sukur kiz olacak Alah izin verirse 4£aylik olduk darisi tum isteyenlere insallah
bilmiyorum canım hala haber gelmedikremalicorek arkadasimm bebeklerin durumuu nasil olduu acabaa
Dün yazmışGaliba bende artık hidrosefali annesi oluyorum...
32 haftalık doğan bebeğimin sağ ve sol tarafında kanama gerçekleşti 2-3 evre arasında. Bugün beyin cerrahi ile gorustuk. Pazartesi tekrar bakilicak sıvı artışı olduysa beyinden karina hortum sant takılacak dedi. Bebeğinizin kafası büyütebilir dedi. 4 evre olursa kaybedebiliriz dedi. Kısacası beni yaktı yıktı geçti......
Çok korkuyorum bizi ne bekliyor bilmiorum. Rabbim mucizesini göstersin bize die dua ediyorum. Beni de bilgilendirevilirmisiniz
ay ben görmedim mi? dur bakayım nereye yazmış benim kafada bin dünya olduğundanDün yazmışaaynaa abla, Allah'ım anne ve babasına bağışlasın inşaAllah okula gittigi günleri mezun olduğu gelinlik giydiği günleri hayırlısıyla sağlıkla göstersin inşaAllah
gördüm canım konuyu yazdım ama bir kesin bir şey yazmamış ameliyat mı dediler ne dediler yazmamış gülümAlintiladigim mesajdaki oka bas abla,nereye yazdığını görürsün. Buraya yazmamışaaynaa baska bir konuya yazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?