ay ablam olsunBen yine şaşırdım kendimi , hamilelerin topiğinde olduğumu unutmuşum , kızlar çok özür dilerim
evet lokumda güzel olur
İnşallah çoğalır hayırlısıyla
Ay valla iki ayağım bi pabuca girdi , yardım edenim de yok , pire gibi gibi ordan oraya sıçrıyorum
Aynen canım işte rabbim büyüktür elbet bende arkadaşımda hamile kalınca doktoru aradım 4 ay oldu gebelik anlamında bir gelisme yok hala bende dedim o da gel bi kontorle dedi bu ay adetim de 3 gün geldi ilk defa böyle birşey geliyor başıma patronumun eşide gittiğinde doktor hamilesin diyormus bide diyor keşke dedim içimdenGeçmiş olsun Cnm bende 1 martta kürtaj oldum 11. Haftada gelişimi durmuş bnmde ilkti ve dediğin gbi sanki inat gbi çevremdeki herkes hamile kaldı vallahatta üst komşum tüp Bebek'le hamile kalmıştı şimdi olmaz dedikleri halde hamile Okadar mucizeler gelişti yani etrafta ama bende tık yok hayırlısı Allahtan artık inşallah Rabbim tekrar yaşatır bizede
Canım Rabbim acil şifalar versin inş. Yar ve yardımcısı olsun inş. Dua edecem inş.evTik Hannaz yorgun anneanne @sukruyeomay @eilenn @cansu_tr @kayacans @mavikara @BOASK @nese-li_hilos @eflalim @Yusam -VUSLAT- Yariiimm @COLIN @TugbaHamza @-adre- @tubatesbih @damla_22 @EmiraSalih @avucdolusudua @AKovser @seyhancvn @lale_cik @Bihter34 @melekbaby @Bonbon1601 @Love5 @Hayat sarkisi
arkadaşlar kremaliiçöreğin bebekleri için YA ŞAFİ OKUYALIM LÜTFEN
evTik Hannaz yorgun anneanne @sukruyeomay @eilenn @cansu_tr @kayacans @mavikara @BOASK @nese-li_hilos @eflalim @Yusam -VUSLAT- Yariiimm @COLIN @TugbaHamza @-adre- @tubatesbih @damla_22 @EmiraSalih @avucdolusudua @AKovser @seyhancvn @lale_cik @Bihter34 @melekbaby @Bonbon1601 @Love5 @Hayat sarkisi
arkadaşlar kremaliiçöreğin bebekleri için YA ŞAFİ OKUYALIM LÜTFEN
ben de adet olmayı bekliyorum canımAaynaa canım malesef adet oldum tahmin etmiştim zaten o yüzden sasirmadim
Hayırlısı olsun kuzumben de adet olmayı bekliyorum canım
Mrhb canlar benim 5 yasinda bir oglum var simdi tektar ogluma bir kardes istiyoruz Rabbim takdir etmisse insallah. Burayi bayadir takip ediyorum dayanamayip uye oldum. Benide araniza alirmisiniz rica etsem bende sizinle beraber beklemek istiyorum. 5 aydir korunmuyoruz ama olmadi kismet. Rabbim dileyen herkesin kucagini doldursun saglikli sihatli evlatlar nasip etsin insallah. Kabul ederseniz cok sevinirim.
ALLAH RAZI OLSUN CANIM HAKKINI HELAL ET NE ZAMAN SENEİ ETİKETLESEM CANIM HİÇ BOŞ BIRAKMIYORSUN ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN SENİ SIKINTILARDA KOYMASIN İNŞALLAH AMİNBebişler için 1000 Yâ Şâfi okudum, Rabb'im acil şifâlar versin İnşaAllah ve şifâ bekleyen bütün hastalara.
ALLAH RAZI OLSUN ABLAM SAĞOLASIN HAKKINI HELAL ET MURADLARINI YA RABBİM HAYIRLARLA NASİP EDER İNŞ SENİN DE AMİNhayırlı sabahlar aaynaa
1000 ya şafi okuyacam
inşalah allah şifa verir
HOŞGELDİN CANIM ARAMIZA..Mrhb canlar benim 5 yasinda bir oglum var simdi tektar ogluma bir kardes istiyoruz Rabbim takdir etmisse insallah. Burayi bayadir takip ediyorum dayanamayip uye oldum. Benide araniza alirmisiniz rica etsem bende sizinle beraber beklemek istiyorum. 5 aydir korunmuyoruz ama olmadi kismet. Rabbim dileyen herkesin kucagini doldursun saglikli sihatli evlatlar nasip etsin insallah. Kabul ederseniz cok sevinirim.
ALLAH RAZI OLSUN CANIM HAKKINI HELAL ET NE ZAMAN SENEİ ETİKETLESEM CANIM HİÇ BOŞ BIRAKMIYORSUN ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN SENİ SIKINTILARDA KOYMASIN İNŞALLAH AMİN
ALLAH RAZI OLSUN CANIM BENİMAllah inşallah gönlünüze göre olanı ve hayırlı evlatlar verir sizlere.
SAĞOL CANIM BENİMNe demek canım, helal olsun. Duaya her zaman varım. Amin İnşaAllah canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?