2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Aynen canım işte rabbim büyüktür elbet bende arkadaşımda hamile kalınca doktoru aradım 4 ay oldu gebelik anlamında bir gelisme yok hala bende dedim o da gel bi kontorle dedi bu ay adetim de 3 gün geldi ilk defa böyle birşey geliyor başıma patronumun eşide gittiğinde doktor hamilesin diyormus bide diyor keşke dedim içimden

Allah kolaylık versin çok zor bir durum. Benim akrabamin da beyin kanaması var. Burada konu açmıştık hatta düzelmişti. Sonra tekrar nüksetti. Bilinci kapalı, ateşi yüksek, kanama devam ediyor.

Rabbim tüm şifa bekleyen kullarına tez vakitte en güzel sifasini versin inşaAllah. Otururken, iş yaparken hep okuyorum esmayi. Bebegimiz de iyi olacak. Annesine koşup sarılacağı günler olacak inşaAllah Allah'ın izniyle.

Rabbim cümle alemi korusun inşaAllah.

Bebişler için 1000 Yâ Şâfi okudum, Rabb'im acil şifâlar versin İnşaAllah ve şifâ bekleyen bütün hastalara.

Mrhb canlar benim 5 yasinda bir oglum var simdi tektar ogluma bir kardes istiyoruz Rabbim takdir etmisse insallah. Burayi bayadir takip ediyorum dayanamayip uye oldum. Benide araniza alirmisiniz rica etsem bende sizinle beraber beklemek istiyorum. 5 aydir korunmuyoruz ama olmadi kismet. Rabbim dileyen herkesin kucagini doldursun saglikli sihatli evlatlar nasip etsin insallah. Kabul ederseniz cok sevinirim.

cnm hosgeldın allah ısteyen bekleyen herkese cok bekletmeden nasıp eder ınsallah saglklı bebekler... vaktı var demekkı daha rabbım en ıyısını bılır

Bebişler için 1000 Yâ Şâfi okudum, Rabb'im acil şifâlar versin İnşaAllah ve şifâ bekleyen bütün hastalara.
ALLAH RAZI OLSUN CANIM HAKKINI HELAL ET NE ZAMAN SENEİ ETİKETLESEM CANIM HİÇ BOŞ BIRAKMIYORSUN ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN SENİ SIKINTILARDA KOYMASIN İNŞALLAH AMİN

HOŞGELDİN CANIM ARAMIZA..
SENİ İLK SAYFADAKİ LİSTEMİZE EKLİYORUM

ALLAH RAZI OLSUN CANIM HAKKINI HELAL ET NE ZAMAN SENEİ ETİKETLESEM CANIM HİÇ BOŞ BIRAKMIYORSUN ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN SENİ SIKINTILARDA KOYMASIN İNŞALLAH AMİN

Ne demek canım, helal olsun. Duaya her zaman varım. Amin İnşaAllah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…