ALLAH hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan eylesin bebeğini canım bizlere de dua et ben de geçen ay 10 gün içmiştim bu ay da yapamadım memleketten bugün geldik daha belki hamişlik olmazsa önümüzdeki ay yeniden yaparımCoktesekkirederim canim bu gun yine test yaptim 2. Cizgi koyulasmisti iyice doktora daha gitmedim.
Sogan kurunu adetin 5. Gunu basladim 13 gun ice bildim sabah aksam 1 er bardak 15 gun icilmesi lazim normalde. Rabbim dileyen herkeze nasip etsin. Her gun dua ediyorum size tum istiyenlere. Insallah benimkide saglikli bir gebeliktir.
Yine negatif canım. Yarın tüp bebek için gideceğimcanım konuya uzun zaman bakmazsan yine de takip etsen de gelmiyor güşüm ben de memleketteydim bugün eve yeni geldik canım kaynatam çok rahatsızdı bakamadım siteuye hayırlarla inşallah sevinirsin gülüm haberlerini bekliyorum ben de aşılama düşünüyorum artık
hadi ya üzüldüm canım ama olmayınca olmuyor ALLAH henüz bizler için ol demedi hayırlısıyla olur inşallahYine negatif canım. Yarın tüp bebek için gideceğim
İnşallah canım sağ ol :)Canlar cok sukur bugun keseyi gördüm. 15 gun sonra kalp atislarini duymak icin cagirdi doktor. Rabbim tum istiyenlere nasip etsin insallah...
bizlere de dua et canımCanlar cok sukur bugun keseyi gördüm. 15 gun sonra kalp atislarini duymak icin cagirdi doktor. Rabbim tum istiyenlere nasip etsin insallah...
ALLAH RAZI OLSUN CANIMEtmemmi hiç herzaman dualarimdasiniz.
hayırlısı olsun canım üzülme benim de bata 3 gün kaldı bakalım
canım nasılsınSelam canım nasılsın
Be tüp bebek tedavisine basladım dua edersen sevinirim
Rabbim hepimizin kucagını doldursun
İyiyim canım sen nasılsıncanım nasılsın
bende kış sonu aşılama düşünüyoruz ama bir türlü nasip olmadı bakalım birkaç ay daha bekle dedi eşimİyiyim canım sen nasılsın
Benim ilk denemem negatif malesef nasip degilmiş..
Bir sene ara verdik bu surecte dogal kurlerle devam edicem
İnşallah vesile olurbende kış sonu aşılama düşünüyoruz ama bir türlü nasip olmadı bakalım birkaç ay daha bekle dedi eşim
hayırlısı canım benim yaİnşallah vesile olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?