2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Merhaba canım aşılamayı ne kadara yaptırdın acaba bir de ne sorununuz vardı anlatır mısın bende düşünüyorum

Merhaba, eşimde ileri hareketli sperm sayısı düşüktu ama son bir senedir düzelmişti değerler.. doktorlar sebepsiz diyordu olur dediler ama olmadı,neredeyse 3 senedir istiyoruz.bizde daha fazla beklememek için aşılama yaptırdik.ilaçlar hariç 1000 TL ödedik hastaneye.

canım selam.aslında buralardayım da girip çıkıyorum..Bu ay aşılama yaptırdım onun sonucunu bekliyorum.1 hafta sonra sonuç belli olur.
hayırlı uğurlu olur inşallah sevinenlerden olursun Rabbimiz sevindirir inşallah canım benim

İnşallah tutmuştur canım bende 2 sene bitti olmadı hic sebepsiz diyorlar bekliyorum şuan hangi şehirde yaptırdın

aaynaa
Canım ben adet oldum bu ay erken geldi ve beni listeden sil istersen bu sene olucak degil gibi 2017 topigine gelirim kismetse teşekkür ederim Allaha emanet olun ne duaniz varsa gerçek olsun gunahlarimiz affolsun insaAllah

aaynaa
Canım ben adet oldum bu ay erken geldi ve beni listeden sil istersen bu sene olucak degil gibi 2017 topigine gelirim kismetse teşekkür ederim Allaha emanet olun ne duaniz varsa gerçek olsun gunahlarimiz affolsun insaAllah
tamam canım 2017 topiğini açtım gelin oraya

merhaba. 2. çatlatma iğnemde olumsuz sonuçlandı maalesef. 1,5 senedir bebek istiyoruz sebebsiz olmuyor. Sebebi olmayan durumlar çok daha zor . aşılamaya geçiçez bu ay. arkadaşım istememesine rağmen hamile kaldı bu nasıl oluyor anlamıyorum. İstememek mi gerekiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…