- 31 Ocak 2015
- 2.423
- 1.981
- 333
Bende aşılama düşünüyorum canım fiyatlar nasıl acaba bilen var mıhayırlısı inşallah canım benim sen ne yaptın
devlet hastanesinde sadece ilaç parasıymış canım 300-500 arasıBende aşılama düşünüyorum canım fiyatlar nasıl acaba bilen var mı
Ben ozelde yaptırmayı düşünüyorum canım bekleme süresi varmış galiba 2 sene bitti olmadı hicdevlet hastanesinde sadece ilaç parasıymış canım 300-500 arası
benim de 2 seneyi geçti zaten canım benimBen ozelde yaptırmayı düşünüyorum canım bekleme süresi varmış galiba 2 sene bitti olmadı hic
hayırlarla inş canımYa yıl sonu yada ocak gibi yaptırmayı düşünüyorum inşallah gerek kalmadan gelir meleklerimizaaynaa
@XXYYXXYY sen de yoksun buralarda
Merhaba canım aşılamayı ne kadara yaptırdın acaba bir de ne sorununuz vardı anlatır mısın bende düşünüyorumcanım selam.aslında buralardayım da girip çıkıyorum..Bu ay aşılama yaptırdım onun sonucunu bekliyorum.1 hafta sonra sonuç belli olur.
Merhaba canım aşılamayı ne kadara yaptırdın acaba bir de ne sorununuz vardı anlatır mısın bende düşünüyorum
hayırlı uğurlu olur inşallah sevinenlerden olursun Rabbimiz sevindirir inşallah canım benimcanım selam.aslında buralardayım da girip çıkıyorum..Bu ay aşılama yaptırdım onun sonucunu bekliyorum.1 hafta sonra sonuç belli olur.
ben de öyle canım eşim bir kendini toparlasın gülüm babasını kaybetti moral olarak da beden olarak da yorgunuzYa yıl sonu yada ocak gibi yaptırmayı düşünüyorum inşallah gerek kalmadan gelir meleklerimizaaynaa
hayırlı uğurlu olur inşallah sevinenlerden olursun Rabbimiz sevindirir inşallah canım benim
amin hayırlısıyla inşallahSoal cnm inşallah hepimiz seviniriz Rabbim o güzel duyguyu tüm isteyenlere yaşatır insallah
İnşallah tutmuştur canım bende 2 sene bitti olmadı hic sebepsiz diyorlar bekliyorum şuan hangi şehirde yaptırdınMerhaba, eşimde ileri hareketli sperm sayısı düşüktu ama son bir senedir düzelmişti değerler.. doktorlar sebepsiz diyordu olur dediler ama olmadı,neredeyse 3 senedir istiyoruz.bizde daha fazla beklememek için aşılama yaptırdik.ilaçlar hariç 1000 TL ödedik hastaneye.
İnşallah tutmuştur canım bende 2 sene bitti olmadı hic sebepsiz diyorlar bekliyorum şuan hangi şehirde yaptırdın
tamam canım 2017 topiğini açtım gelin orayaaaynaa
Canım ben adet oldum bu ay erken geldi ve beni listeden sil istersen bu sene olucak degil gibi 2017 topigine gelirim kismetse teşekkür ederim Allaha emanet olun ne duaniz varsa gerçek olsun gunahlarimiz affolsun insaAllah
2017 ye kaldı bizim bebekler heralde canım 2017 konusu açtımYine negatif canım. Yarın tüp bebek için gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?